WiolaRude Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Kochani, bardzo mi miło za tak pozytywne przyjęcie mojego pomysłu. II tura marszu jest dla tych miast które nie zdążyły 13 lutego, ale za rok pomaszerujemy wszyscy razem. Nie ukrywam że potrzebny mi jest rok, ponieważ chcę zorganizować to jeszcze lepiej niż teraz, to moja pierwsza w życiu akcja i wielu rzeczy się nauczyłam i wiem co należy poprawić, więc będę działać. Pamiętajcie że jestem osobą prywatną i sama wszystko ogarniam, dlatego potrzebuję czasu. Dostałam maila od Marycha35 na którego odpisałam i może zacytuję co odpisałam: " Pani Mario, marsz z założenia ma być akcja cykliczną pod wspólnym logo, dlatego pozwoliłam sobie opatentować znak. Chciałabym aby odbywał się co rok, tylko w trochę zmodyfikowanej formie, a mianowicie nie tylko marsz ale całodniowa akcja raz do roku na której będą zbierane pieniądze na z góry określone cele (schroniska, organizacje pro zwierzęce), najprościej można powiedzieć że coś na kształt Wośp -u tylko dla zwierzaków. Mam nadzieję że uda mi się zorganizować taką akcję, aby ludzie wiedzieli że raz do roku bronimy jednogłośnie i wspólnie losu zwierzaków. Aby zorganizować taką akcję muszę zarejestrować stowarzyszenie, które zajmowałoby się tylko tą konkretną akcją bo jestem na razie prywatną osobą, po II turze tegorocznego marszu wezmę się za konkretną organizację. Mam nadzieję że pomysł się przyjmie i spodoba bo wtedy będzie można dużo zrobić dla najbardziej potrzebujących zwierząt. Pozdrawiam. PS. Proszę o opinię na temat mojego pomysłu." Quote
Marycha35 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Trochę szkoda, że rok trzeba czekać ;). Dla mnie pomysł, który Pani ma jest super, bardzo proszę dać znać gdyby potrzebna była pomoc. Myślę, że i pozostałe osoby z tego wątku chętnie pomogą:) Jesteśmy serduchem z Panią i już bardzo czekamy na maszerowanie, zbieranie, działanie dla zwierzaków. Ma w Nas Pani wierne stadko:):):) Quote
Borówka16 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witamy organizatorkę na dogo! :) Wiola, bardzo dobry pomysł, oczywiście jestem zdecydowanie ZA !!! :) :loveu: Quote
Marycha35 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 ludziki tu bida straszna: http://www.dogomania.pl/threads/203609-Figa-ma%C5%82y-skrajnie-zaniedbany-k%C5%82%C4%99bek-strachu-nie-je-nie-pije-mo%C5%BCe-nie-prze%C5%BCy%C4%87 a tu trzeba kaski trochę: http://www.dogomania.pl/threads/203611-Nape%C5%82nij-%C5%9Awink%C4%99-Skarbonk%C4%99!-Na-transport-do-nowego-%C5%BCycia!!!-Do-11.03.11-21.00 Quote
paula1977 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 :crazyeye::crazyeye: superaśny pomysł!! myślę,że jeśli przyda się jakaś pomoc przy organizacji marszów to na nas można liczyć, nie dziewczyny? :razz: Quote
Borówka16 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 paula1977 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: superaśny pomysł!! myślę,że jeśli przyda się jakaś pomoc przy organizacji marszów to na nas można liczyć, nie dziewczyny? :razz: No jasne ! :) Quote
madzik770 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 oczywiście,nasza ekipa zawsze zwarta i gotowa do takich akcji:) Quote
Marycha35 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 szkoda, że ROK trza czekać;) a wiecie, że podpatrzyłam na innych wątkach, że dogomanicy robią sobie zloty. Ekipy z danego miasta się spotykają, gadają, popijają;) ale i psinkom pomagają. Jak ktoś ma karmę w nadmiarze przynosi, jak ktoś inny ma smycze, obroże, rzeczy na bazarki to też przynosi, lekarstwa, talony na sterylizacje, co Wy na to:)????? Quote
paula1977 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 można się "zlecieć" :evil_lol: tylko kiedy??? Quote
Marycha35 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 hi, trzeba innych głosów i propozycji:), a może w dzień drugiej tury marszu:) Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']hi, trzeba innych głosów i propozycji:), a może w dzień drugiej tury marszu:) Maryśka, załóż wątek na spotkaniowym, w tym dziale to pewnie więcej osób zajrzy i coś konkretnego się ustali ;) Link do działu: http://www.dogomania.pl/forums/991-Obozy Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']matko, co to za link obozy....;)[/QUOTE] No tam się zakłada watki co do zlotów ;) Tak się przyjęło jakoś ;) Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 wiem, wiem, ale brzmi groźnie:) jak czyjś avatar, he hehe:) Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']wiem, wiem, ale brzmi groźnie:) jak czyjś avatar, he hehe:)[/QUOTE] To co, zakładasz wątek o zlocie? :cool3: I odpitol się od mojego avka :evil_lol: :diabloti: Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 kiedy nie mogę, sie odpitolić, takie łoko PANIUSIU:) Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']kiedy nie mogę, sie odpitolić, takie łoko PANIUSIU:)[/QUOTE] To weź się zajmij czymś pożytecznym, np. założeniem wątku o zlocie :D Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 ooooo, Mała, mówisz, pewnie wiesz! Takaś mądra jak CYKLOP, he hehe Quote
Marycha35 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Dziewczynki tragedia kolejna, :( http://www.dogomania.pl/threads/204443-quot-Najwa%C5%BCniejsze-jest-niewidzialne-dla-oczu-quot-%C5%9ALEPY-%C5%9Bredni-pies-grozi-mu-ZAGRYZIENIE Quote
madzik770 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 coś nam się ten wątek zawiesił,a tak fajnie szło...:)) Quote
Marycha35 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 madziku kochany:):):) Smoki ukochaj od Ciotki Marychy;) Ano się utło cosik;) Quote
madzik770 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 nic nie stoi na przeszkodzie żebyś smoki osobiście ukochała,zgadaj się kiedy z Borówką i się spotkamy:) Quote
Borówka16 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 madzik770 napisał(a):nic nie stoi na przeszkodzie żebyś smoki osobiście ukochała,zgadaj się kiedy z Borówką i się spotkamy:) Jestem za :) :D Marycha, co Ty na to? :P Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 No ba, baaardzo chętnie:) Tylko kostkę wylecz Mała.... Quote
Recommended Posts