Borówka16 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Krystak napisał(a):No to będziecie musieli się ze mną przemęczyć :P Ola a ty zabieraj trochę tą Dżaki niech trochę świata pozna, ludzi ,psów .Każdy będzie karmił ją smakołykami (bo w końcu psiarze to musimy pomagać przy socjalizaji) i się przekona do rasy ludzkiej ;-) madzik770 napisał(a):no to się będziemy męczyć...;-) Jasne,niech się niunia socjalizuje,jestem za No ok, może mnie przekonaliście :eviltong: To idę się zaopatrzyć w szelki dla Dżaki, bo z obroży skubana potrafi wyjść, a nie mam przyjemności ganiać jej na Retkinie ;-) Marycha35 napisał(a):no to piknie jest ludziki, mamy megaspacerek zaplanowany:smile: Słuchajcie a może Łódź zgłosimy do ponownego marszu, co Wy na to????? Tym razem sami skołujemy megafony, ryje wyprujemy, ups soreczki, hasła wymyślimy, coby się nasze zwierza nas nie wstydziły!!! Filka oglądała w TV relacje i mówi do mnie: Marycha na pole nie idę dziś wcale, siuram w domu, taki wstyd taki wstyd, coś taka cicha była!!!!;-) Marycha, myślałam o tym samym!!! :) Ponowny marsz byłby extra :loveu: Tylko musimy głośniej krzyczeć ;) Quote
Marycha35 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 no to ludziki szykujemy się na drugi marsz:):):) Tylko kogo mamy powiadomić, żeby zorganizował? Bo to prywata nie może być. Quote
madzik770 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 w parku na spotkanku potrenujemy krzyczenie...ale z psami chyba na razie Quote
Krystak Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 A ja uważam że co za dużo to nie zdrowo, więc może poczekajmy i za rok będziemy się drzeć allle to tylko moje ,prywatne zdanie :) Quote
madzik770 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 przecież zorganizowanie takiego marszu to trochę potrwa,a rok w ciszy to trochu za dłuuugo:) trzeba walczyć o te kruche istotki:) Quote
paula1977 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 trzeba by propozycje marszu zgłosić do jakieś fundacji zwierzęcej bo to ma być osoba prawna, ale pomóc w organizacji chyba można :cool3: Quote
madzik770 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 widzę,że chętnych nie brakuje.Która ma kontakt z jakąś fundacją? Quote
Belka g-g Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Myślę, że jeden marsz w roku wystarczy. Tylko musi być z roku na rok większy i głośniejszy!! Niech to będzie impreza, którą miasto już powinno wpisać w kalendarz imprez:cool3: Quote
Borówka16 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Belka g-g napisał(a):Myślę, że jeden marsz w roku wystarczy. Tylko musi być z roku na rok większy i głośniejszy!! Niech to będzie impreza, którą miasto już powinno wpisać w kalendarz imprez:cool3: A ja jednak byłbym za drugim marszem :) Im więcej tym lepiej :) Poprzedni marsz z tego co pamiętam był pod patronatem TOZ-u (Temida z niego jest), SDZ i NiZ (z nich są Katya, Moriaaa,Jola od Jadzi, Nata od Jadzi). Quote
Karilka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 madzik770 napisał(a):park 3 maja też super miejsce,swego czasu często tam jeździłam,trochę tam ludzi mniej niż w Julianowie. Julianów jest na Bałutach przy Zgierskiej,obok szpitala Kniaziewicza Taak.. Ten park lubimy - mało ludzi, leśny, jest woda. Żyć nie umierać. Nowy też chętnie poznamy, jeśli nie będzie zimno to wezme dwa psy. Jak będzie wypizdówek - jedzie Shila (ta co byla na marszu) Quote
Belka g-g Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To kiedy się spotykamy w tym parku 3 Maja? Moja Liza już drepcze pazurami:lol: Quote
madzik770 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To musimy się zdecydować czy Julianów czy park 3 maja. Nie dziwię się Lizie,bo ja sama już drepczę pazurkami:) Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 ja też drepcze, ale pałkami, nie noszę pazurków, pozostałości po szkole sportowej;) A marsz myślę, że cholernie potrzebny. Zgodziłabym się ze zdaniem, że jeden w roku wystarczy gdybyśmy w cywilizowanym kraju żyli, ale to co się u nas ostatnio działo to wymaga marszów 3x dziennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z okrzykami typu: WYŻYJ SIĘ GNOJU NA PSINIE A MASZ TRUPA W RODZINIE!!!!!!!!!!! Quote
madzik770 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 to co ludziki,park Julianowski w niedzielę za tydzień?? Quote
madzik770 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 a ja dzisiaj wyadoptowałam dwie kicie od Niki28 i dwa szczeniory od łobcych ludzi:):multi: Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 gratulacje, pycha robota madziku!!!!! Smoki dumne z Pańci;) madziku looknij tu proszę, kojarzysz tego psa z Bałut? http://www.dogomania.pl/threads/199052-Psia-bida-na-Bu%C5%82atach-zwana-Lucerem-%29/page5 Jak mu pomóc? Chyba doopa....:( tu tez looknij, Bałuty once again!!! http://www.dogomania.pl/threads/201997-Uwaga-%C5%81%C3%93D%C5%B9-bezdomniak-z-LUTOMIERSKIEJ!!!!-Czy-kto%C5%9B-co%C5%9B-wie.-Potrzebna-pomoc. Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Ludziki tu mamy namiary na osobę, która ten marsz organizowała. Może napiszemy do Niej, że chcemy raz jeszcze z innymi w kwietniu kroczyć???? wiola.rude@gmail.com Quote
madzik770 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Marycha35']gratulacje, pycha robota madziku!!!!! Smoki dumne z Pańci;) madziku looknij tu proszę, kojarzysz tego psa z Bałut? http://www.dogomania.pl/threads/199052-Psia-bida-na-Bu%C5%82atach-zwana-Lucerem-%29/page5 Jak mu pomóc? Chyba doopa....:( tu tez looknij, Bałuty once again!!! http://www.dogomania.pl/threads/201997-Uwaga-%C5%81%C3%93D%C5%B9-bezdomniak-z-LUTOMIERSKIEJ!!!!-Czy-kto%C5%9B-co%C5%9B-wie.-Potrzebna-pomoc. kurcze,czytałam o nich ale nie znam ani jednego ani drugiego.Z tym drugim to mniejszy chyba problem,bo można by go może wyłapać np.na sunię z cieczką,a z tym drugim trzeba pomyśleć. Marycha,przyjedź dziś do mnie do sklepu z Borówką to może coś pomyślimy razem:) Quote
madzik770 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Marycha35']Ludziki tu mamy namiary na osobę, która ten marsz organizowała. Może napiszemy do Niej, że chcemy raz jeszcze z innymi w kwietniu kroczyć???? wiola.rude@gmail.com Ja jestem za!!! Quote
Borówka16 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 madzik770 napisał(a):Ja jestem za!!! Ja też ! :) Quote
madzik770 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ha,ha:) NASTĘPNA SUNIA ZNALAZŁA DZISIAJ DOMEK:multi: Quote
Borówka16 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 madzik770 napisał(a):ha,ha:) NASTĘPNA SUNIA ZNALAZŁA DZISIAJ DOMEK:multi: Extra ! :) Która? ;) Quote
madzik770 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ta co ci ją na kompie pokazywałyśmy na facebooku na stronie fundacji Jaś i Małgosia,taka brązowa.Tamta kobitka od ciebie nie przyjechała po tą malutką. Quote
Recommended Posts