Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krystak napisał(a):
No to będziecie musieli się ze mną przemęczyć :P
Ola a ty zabieraj trochę tą Dżaki niech trochę świata pozna, ludzi ,psów .Każdy będzie karmił ją smakołykami (bo w końcu psiarze to musimy pomagać przy socjalizaji) i się przekona do rasy ludzkiej ;-)

madzik770 napisał(a):
no to się będziemy męczyć...;-)
Jasne,niech się niunia socjalizuje,jestem za

No ok, może mnie przekonaliście :eviltong:
To idę się zaopatrzyć w szelki dla Dżaki, bo z obroży skubana potrafi wyjść, a nie mam przyjemności ganiać jej na Retkinie ;-)

Marycha35 napisał(a):
no to piknie jest ludziki, mamy megaspacerek zaplanowany:smile: Słuchajcie a może Łódź zgłosimy do ponownego marszu, co Wy na to????? Tym razem sami skołujemy megafony, ryje wyprujemy, ups soreczki, hasła wymyślimy, coby się nasze zwierza nas nie wstydziły!!! Filka oglądała w TV relacje i mówi do mnie: Marycha na pole nie idę dziś wcale, siuram w domu, taki wstyd taki wstyd, coś taka cicha była!!!!;-)

Marycha, myślałam o tym samym!!! :)
Ponowny marsz byłby extra :loveu: Tylko musimy głośniej krzyczeć ;)

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że jeden marsz w roku wystarczy. Tylko musi być z roku na rok większy i głośniejszy!! Niech to będzie impreza, którą miasto już powinno wpisać w kalendarz imprez:cool3:

Posted

Belka g-g napisał(a):
Myślę, że jeden marsz w roku wystarczy. Tylko musi być z roku na rok większy i głośniejszy!! Niech to będzie impreza, którą miasto już powinno wpisać w kalendarz imprez:cool3:

A ja jednak byłbym za drugim marszem :) Im więcej tym lepiej :)
Poprzedni marsz z tego co pamiętam był pod patronatem TOZ-u (Temida z niego jest), SDZ i NiZ (z nich są Katya, Moriaaa,Jola od Jadzi, Nata od Jadzi).

Posted

madzik770 napisał(a):
park 3 maja też super miejsce,swego czasu często tam jeździłam,trochę tam ludzi mniej niż w Julianowie.
Julianów jest na Bałutach przy Zgierskiej,obok szpitala Kniaziewicza

Taak.. Ten park lubimy - mało ludzi, leśny, jest woda. Żyć nie umierać.

Nowy też chętnie poznamy, jeśli nie będzie zimno to wezme dwa psy. Jak będzie wypizdówek - jedzie Shila (ta co byla na marszu)

Posted

ja też drepcze, ale pałkami, nie noszę pazurków, pozostałości po szkole sportowej;) A marsz myślę, że cholernie potrzebny. Zgodziłabym się ze zdaniem, że jeden w roku wystarczy gdybyśmy w cywilizowanym kraju żyli, ale to co się u nas ostatnio działo to wymaga marszów 3x dziennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z okrzykami typu: WYŻYJ SIĘ GNOJU NA PSINIE A MASZ TRUPA W RODZINIE!!!!!!!!!!!

Posted

gratulacje, pycha robota madziku!!!!! Smoki dumne z Pańci;)
madziku looknij tu proszę, kojarzysz tego psa z Bałut?
http://www.dogomania.pl/threads/199052-Psia-bida-na-Bu%C5%82atach-zwana-Lucerem-%29/page5
Jak mu pomóc? Chyba doopa....:(
tu tez looknij, Bałuty once again!!!
http://www.dogomania.pl/threads/201997-Uwaga-%C5%81%C3%93D%C5%B9-bezdomniak-z-LUTOMIERSKIEJ!!!!-Czy-kto%C5%9B-co%C5%9B-wie.-Potrzebna-pomoc.

Posted

[quote name='Marycha35']gratulacje, pycha robota madziku!!!!! Smoki dumne z Pańci;)
madziku looknij tu proszę, kojarzysz tego psa z Bałut?
http://www.dogomania.pl/threads/199052-Psia-bida-na-Bu%C5%82atach-zwana-Lucerem-%29/page5
Jak mu pomóc? Chyba doopa....:(
tu tez looknij, Bałuty once again!!!
http://www.dogomania.pl/threads/201997-Uwaga-%C5%81%C3%93D%C5%B9-bezdomniak-z-LUTOMIERSKIEJ!!!!-Czy-kto%C5%9B-co%C5%9B-wie.-Potrzebna-pomoc.
kurcze,czytałam o nich ale nie znam ani jednego ani drugiego.Z tym drugim to mniejszy chyba problem,bo można by go może wyłapać np.na sunię z cieczką,a z tym drugim trzeba pomyśleć.
Marycha,przyjedź dziś do mnie do sklepu z Borówką to może coś pomyślimy razem:)