Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli muzeum SEMAFOR? Nie Dętka?

Biore dobermana - nie biore Shilki bo ma tą cieczke i cholera jak będziecie miały psiaki to nie bardzo bo ona, ze tak kolokwialnie powiem to dupy na lewo i prawo daje.
Doberman z połówką ucha - takiego psa wezme. Wzięłabym wszystkie ale suka wojuje z cieczką a maluch zamarznie.

Posted

Karilka napisał(a):
A ma ktoś może taką chusteczke "Szukam Domu" i mógłby ją nam pożyczyć na marsz? ;) Nóż - widelec, ktoś by sie zainteresował moja sunią z podpisu?

Ja mam taką chusteczkę, mogę pożyczyć jeśli będzie potrzebna ;)

Posted

Ludziki widzę, że akcja spotkania zorganizowana:) Będę i ja, bez suni, po sterylizacji jest, ciężko ją zniosła niestety!!!! W ramach rozpoznania postanowiłam oblepić się marihuaną, poznacie, żem MARYCHA;) :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ludziki widzę, że akcja spotkania zorganizowana:) Będę i ja, bez suni, po sterylizacji jest, ciężko ją zniosła niestety!!!! W ramach rozpoznania postanowiłam oblepić się marihuaną, poznacie, żem MARYCHA;) :)

hahaha to ja zakupie bibułki:smokin::smokin::smokin:

Posted

Borówka16 napisał(a):
Na marszu było super :loveu: Dość dużo ludzi się zebrało, bardzo dużo podpisywało pod petycją o koalicji :)
Z wszystkimi się spotkaliśmy, tylko Ritki nie było :-(

No i Agrażka także się nie pokazała dogomaniakom :(

Posted

luta4 napisał(a):
Nikusia też będziesz? To fajnie bo bede miala do ciebie sprawe

Mnie nie było niestety, nie miałam jak dojechać :(

Napisz mi na pw o co chodzi, to na pewno pomogę :)

Posted

Borówka16 napisał(a):
Na marszu było super :loveu: Dość dużo ludzi się zebrało, bardzo dużo podpisywało pod petycją o koalicji :)
Z wszystkimi się spotkaliśmy, tylko Ritki nie było :-(

Sorry Boróweczko,ale bylam w szpitalu u swojego nowonarodzonego wnusia.

Posted

Dziewczyny,wielkie dzięki za spotkanie.Miło było was poznać osobiście (na żywca):multi:
a tych którzy nie dotarli mam nadzieję,że poznamy przy innej okazji;)
Generalnie,było super tylko ludziki takie mało krzykliwe przyszli,nie miał kto wykrzykiwać haseł.Osobiście myślałam,że przyjdzie więcej osób ale dobre i to:lol:
A moje szczęśliwe psiaki mało mi rąk nie powyrywały,tyle fajnych rzeczy wkoło było
Marycha doznała tego uczucia wyrywania rąk przez Atenę i Moreno:evil_lol:
A,i bardzo podobało mi się,że ludziki tak chętnie podpisywali petycję na marszu:lol:

Posted

Kaja- Twój psiak maszerował w szelkach?
Marsz był b.fajny :) Choć moja sunia bardzo przeżyła widok koni i później przez to na rękach musiała być niesiona(oo moje nieszczęsne ręce) to jednak był to udany dzień ;)
Madzik- ja Ci dam dziewczyny :P

Posted

Z moją Tiarką ( na zdjęciu ) szedł mój mąż bo ja biegałam w szeregach Straży dla Zwierząt ,he he he
Mam nadzieje że to dopiero poczatek i tak jak planuje Wiola ( organizatorka ) marsz będzie kontynułowany co roku i chcemy by został czymś w rodzaju Świątecznej Orkiestry w wersji dla zwierząt.Uważam że to świetny pomysł.