Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzik770 napisał(a):
Dziewczyny,mam już ponad 100 podpisów,a tu jeszcze weekend przed nami:lol:
Gdzie ja mam potem oddać te podpisy?

dasz mi te kartki to zbiorę je wszystkie razem i wyślę do ellig, po co każdy ma płacić za przesłanie tego

Posted

A nie mamy?

Fundacja Niechciane i Zapomniane al. Politechniki 22/24 lok. 111, Łódź - konieczne jest wcześniejsze umówienie się pod nr. tel. 42 233 61 06 lub 604 172 405

To tu nie można? Ja dopiero planuję zbierać, na uczelni.

Posted

co tak mało???? ;) SUPERO!!! Gdyby ktoś chciał sam przesłać lub zanieść zebrane podpisy to tu są namiary: Fundacja Niechciane i Zapomniane al. Politechniki 22/24 lok. 111, Łódź - konieczne jest wcześniejsze umówienie się pod nr. tel. 42 233 61 06 lub 604 172 405
I witam serdecznie nowych chętnych do maszerowania:)

Posted

rozmawiałam z kumpelą ze straży dla zwierząt i najpierw był projekt,żeby przyjść z psami ale potem dziewczyny pomyślały,że mieszkańcy mogą się zburzyć,jak tyle osób z psami będzie maszerowało.Więc generalnie decyzja należy do nas czy bierzemy psiaki.Dajcie znać czi idziecie z pupilami

Posted

Ludziki sama myślałam, żeby z sunią dumnie maszerować, ale w moim przypadku zupełnie to odpada. Sunia po sterylizacji, niestety bardzo źle ją znosi:( A na maszerowanie z Wami baaardzo się cieszę:):)

Posted

Dziękuję ślicznie:) No właśnie też się zmartwiłam, ale podobno jest mały odsetek psów, które źle znoszą tego typu zabiegi, ona niestety w tej grupie. Bardzo wymiotowała, piszczała calą noc, a teraz rana się paprze.... Jak widzi, że otwieram lodówkę, tam trzymam lekarstwa dla niej, to trzesię się i ucieka w kąt przedpokoju. Zostałam Mengele....Błagam, muszę jej to smarować, ale skowyt własnego szczęścia najkochańszego mam w uszach nawet we śnie! Wiem , że nie powinnam histeryzować, ale dużo mnie to kosztuje emocji, ją też i BÓLU!!!