Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, bardzo mi miło za tak pozytywne przyjęcie mojego pomysłu. II tura marszu jest dla tych miast które nie zdążyły 13 lutego, ale za rok pomaszerujemy wszyscy razem. Nie ukrywam że potrzebny mi jest rok, ponieważ chcę zorganizować to jeszcze lepiej niż teraz, to moja pierwsza w życiu akcja i wielu rzeczy się nauczyłam i wiem co należy poprawić, więc będę działać. Pamiętajcie że jestem osobą prywatną i sama wszystko ogarniam, dlatego potrzebuję czasu. Dostałam maila od Marycha35 na którego odpisałam i może zacytuję co odpisałam:
" Pani Mario,
marsz z założenia ma być akcja cykliczną pod wspólnym logo, dlatego pozwoliłam sobie opatentować znak. Chciałabym aby odbywał się co rok, tylko w trochę zmodyfikowanej formie, a mianowicie nie tylko marsz ale całodniowa akcja raz do roku na której będą zbierane pieniądze na z góry określone cele (schroniska, organizacje pro zwierzęce), najprościej można powiedzieć że coś na kształt Wośp -u tylko dla zwierzaków. Mam nadzieję że uda mi się zorganizować taką akcję, aby ludzie wiedzieli że raz do roku bronimy jednogłośnie i wspólnie losu zwierzaków. Aby zorganizować taką akcję muszę zarejestrować stowarzyszenie, które zajmowałoby się tylko tą konkretną akcją bo jestem na razie prywatną osobą, po II turze tegorocznego marszu wezmę się za konkretną organizację. Mam nadzieję że pomysł się przyjmie i spodoba bo wtedy będzie można dużo zrobić dla najbardziej potrzebujących zwierząt.

Pozdrawiam.

PS. Proszę o opinię na temat mojego pomysłu."

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Trochę szkoda, że rok trzeba czekać ;). Dla mnie pomysł, który Pani ma jest super, bardzo proszę dać znać gdyby potrzebna była pomoc. Myślę, że i pozostałe osoby z tego wątku chętnie pomogą:) Jesteśmy serduchem z Panią i już bardzo czekamy na maszerowanie, zbieranie, działanie dla zwierzaków. Ma w Nas Pani wierne stadko:):):)

Posted

paula1977 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: superaśny pomysł!! myślę,że jeśli przyda się jakaś pomoc przy organizacji marszów to na nas można liczyć, nie dziewczyny? :razz:

No jasne ! :)

Posted

szkoda, że ROK trza czekać;) a wiecie, że podpatrzyłam na innych wątkach, że dogomanicy robią sobie zloty. Ekipy z danego miasta się spotykają, gadają, popijają;) ale i psinkom pomagają. Jak ktoś ma karmę w nadmiarze przynosi, jak ktoś inny ma smycze, obroże, rzeczy na bazarki to też przynosi, lekarstwa, talony na sterylizacje, co Wy na to:)?????

Posted

[quote name='Marycha35']wiem, wiem, ale brzmi groźnie:) jak czyjś avatar, he hehe:)[/QUOTE]
To co, zakładasz wątek o zlocie? :cool3:
I odpitol się od mojego avka :evil_lol: :diabloti:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...