Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba pytal...stad ja o nim wiem.
Znajoma mi opowiadala, ze Pedro szuka domu, ze Pan jest w strasznej sytuacji zyciowej. Mowila tez (sama ma shar peia),ze jego skora wymaga leczenia. Moze jest jakas fundacja tej rasy?

Posted

Pies mieszka ze swoim właścicielem i teraz go nikt na ulicę nie wyrzuci, ale ze względu na zainstniałą sytuację, nie ma po prostu wszystkiego co powinien w tym swoim życiu mieć i została podjęta decyzja, żeby poszukać mu właściciela, który zapewni mu to czego pies potrzebuje :)

Skóra wymaga leczenia i ja się dowiedziałam, że leczona JEST. Jak z kontynuacją tego leczenia - nie wiem niestety.

Posted

Obecny opiekun po rozmowie ze mną wykastruje chłopaka. Z tym leczeniem skóry to jest tak, że pies ma problemy od początku ale leczenie nic naje bo ciągle nawraca. Pies dostawał leki przeciwświądowe i przeciwzapalne a mi się wydaje, że to jest alergia tylko zaniedbana.

Posted

90 procent sharpków ma problemy z alergią i skórą . mogę odszukać w książeczce mojej suni śp nazwy maści-proszku , która u nas zdziałała cuda i podać namiar do wetki , która mi ją ,,robiła,,. koszt leczenia nie był duży a przy wprowadzeniu diety i odpowiedniej karmy problem szybko i trwale został zlikwidowany. szkoda że nie mogę chłopaka zabrać bo ma straszny sentyment do tej rasy:( 7 lat to spory wiek jak dla sharpka, więc chłopak musi być dobrego zdrowia. mam nadzieję, że znajdzie dobry domek u miłośnika rasy

Posted

czemu tak cicho w tym temacie?
Czy Pedro ma już jakąś perspektywę ciepłych bamboszy?

Zajrzyjcie do mojej sygnaturki. Kolejna z biedulek, której trzeba pomóc [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201471-ON-ko-pochodny-4-miesi%C4%99czny-maluch-pilnie-szuka-domu?p=16236863#post16236863"]http://www.dogomania.pl/threads/2014...3#post16236863[/URL]

• 3 weeks later...
Posted

Na Shar pei world forum pojawiła się osoba szukajaca psa do adopcji.
Pozwoliłam sobie skopjować jej post.

Witam poszukuję psa do adopcji lecz piesek musi lubić inne zwierzęta za względu na to iż mam już Sznaucera miniaturkę i kotka. Oraz dzieci bo moja córka ma 8 lat. Posiadam dom z ogrodem nad jeziorem obok lasu więc piesek będzie miał dobrze u nas. Wszelkie oferty proszę kierować pod adres gp500@wp.pl ;ub gg 10550018

Posted

[quote name='A.K.']Na Shar pei world forum pojawiła się osoba szukajaca psa do adopcji.
Pozwoliłam sobie skopjować jej post.

Witam poszukuję psa do adopcji lecz piesek musi lubić inne zwierzęta za względu na to iż mam już Sznaucera miniaturkę i kotka. Oraz dzieci bo moja córka ma 8 lat. Posiadam dom z ogrodem nad jeziorem obok lasu więc piesek będzie miał dobrze u nas. Wszelkie oferty proszę kierować pod adres gp500@wp.pl ;ub gg 10550018

I ja pozwoliłam sobie skopiować apel elizy72 który zamieściła na SPW :shake:

UWAGA NA TEGO GOśCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z Adopcji Buldogów wziął buldoga, a później wystawił go do sprzedania za 200 zł. Na szczęście pies został mu odebrany.
Znalazł sobie chłop sposób na życie
http://www.buldogangielski.info/forum/viewtopic.php?t=1968

gp500 spieprzaj stąd dziadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 month later...