Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyszłam z psem na spacer, a zawsze oglądam interwnecję, myślałam, że o Ozzym będzie jutro . Przyszłam , a mama mi mówi, że o Ozzym było w interwencji i żebym sobie włączyła strone www interwencji.
(a ja szok, trochę, bo nic nie mówiłam mamie o Ozzym , a ona się tak strasznie przejęła tym, żebym to koniecznie zobaczyła) A potem sobie podyskutowałysmy ;)

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam plik wmv na dysku z nagraniem programu. Zajmuje 10 MB ale nie wiem czy moge go udostepnic do sciagania!! Orientuje sie ktos moze?? Wymagam od innych przestrzegania praw autorskich i nie chce zlamac cudzycych.

Posted

Corcula Perez napisał(a):
Koszmar.. Kilka dni?! Optymiści :angryy: nie orientujecie sie kiedy i czy w ogóle bedzie powtórka?

w telewizorku raczej nie będzie, patrz wyżej link do reportażu w internecie ;)

Posted

to była interwencja odcinek 708
powtorka bedzie na polsacie 2 o godz. 11.10
wg moich wyliczen :
odc.705 bedzie w sobote, wiec miedzy poniedzialiem a sroda, jeszcze zerkne jak bedzie dalszy ciag programu podany

Posted

A my nie mamy Polsatu w hotelu ani dźwięku w laptopie (Krzysiek sformatował dysk przed wyjazdem i zapomniał zainstalować połowy sterowników...). Ale dobrze, że poszło. Teraz musimy się postarać o następne, poważne media, żeby sprawa nie ucichała...

Posted

A ja gratuluje Asi Pecht. Dobra robota :happy1:

Jesli tu zagladasz, Asiu - zycze Ci, zebys za 2-3 lata zostala rownie rozpoznawalna jak Skowron :lol: Reporataz bardzo udany; pewna szkola powinna Ci odpalic udzial w zyskach, bo nikt jej lepszej reklamy nie zrobi ;)

Oby tak dalej!

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
A my nie mamy Polsatu w hotelu ani dźwięku w laptopie (Krzysiek sformatował dysk przed wyjazdem i zapomniał zainstalować połowy sterowników...). Ale dobrze, że poszło. Teraz musimy się postarać o następne, poważne media, żeby sprawa nie ucichała...
Ale sterowniki da sie sciagnac z netu :cool3: :cool3:

Posted

niestety w pr siedzę do 21:00 więc nie mam szans na ten potworny seans :/ a do domostwa mego taka ciekawostka techniczna jak pcimcia nie dotarła.. jak będą jakieś info na temat powtórki to będę wdzięczna

Pozdrawiam

Posted

Dziś obejrzałam w necie program Interwencja. WIem z dogo o Ozzim. Ogladajc łzy same leciały. Tak zginał.Poprostu nie mieści mi się w głowie. Mam nadzieje, że winni zostaną ukarani i jego śmierć nie pójdzie na marne. Bestialska śmierć.:-( Ta pani powiedziała ze cierpiał umierając. NIkt zwierze czy człowiek umierając nie powinien cierpieć.