agusiazet Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Mój Boże, tyle tu nieszczęść - ja już boję się czytać - ciągle psy odchodzą. Ozzi, Gabi i jeszcze młodziutka Sara! Spij spokojnie! Quote
KasiaM Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :-( :-( Dzisiaj odświeżam pamięć i tu zajrzałam................Matko nie moge powstrzymać łez..............:-( :-( nie zapomnę widzę; * leżąca Sara na jezdni z bólu załatwiła się , * pędzi tir wybiegam na ulicę i ledwie mnie omija * podnoszę sunie i zanoszę do domu, * sprawdzam tetno jest ale słabe za sekundy zanika................ * chowamy sunie w żalu i bólu!!!:-( 3 godziny póżniej umiera moja SUNIA LORA!!!!!!!!!!:-( :-( I to już jest straszna tragedia nie moge wiecej pisać Dziewczyny KOCHAM WAS NA ZAWSZE Quote
Majaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 kasia19 napisał(a)::-( :-( Dzisiaj odświeżam pamięć i tu zajrzałam................Matko nie moge powstrzymać łez..............:-( :-( nie zapomnę widzę; * leżąca Sara na jezdni z bólu załatwiła się , * pędzi tir wybiegam na ulicę i ledwie mnie omija * podnoszę sunie i zanoszę do domu, * sprawdzam tetno jest ale słabe za sekundy zanika................ * chowamy sunie w żalu i bólu!!!:-( 3 godziny póżniej umiera moja SUNIA LORA!!!!!!!!!!:-( :-( I to już jest straszna tragedia nie moge wiecej pisać Dziewczyny KOCHAM WAS NA ZAWSZE Minęło ponad 8 miesięcy i tym razem ja dzisiaj odświeżyłam pamięć ... widzę i słyszę każdą rozmowę i sytuację z tego dnia ..... Psiaki napewno jesteście dzielne za TM ! Quote
ewelinabuck Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jejku jakie to smutne:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts