Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnie godziny bazarku z podpisu, zapraszam:)

I powiem Wam, że na tych pierwszych zdjęciach Zuzia wygląda na dużego psa, a dopiero przy człowieku widać, że tylko nóżki ma długie, a tułów malutki:)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Wystawiłam suni allegro i parę ogłoszeń, w czw. powinna być w gazecie, ale nie sprawdzę, bo mnie w Lublinie nie będzie.

W MMce? Jeśli tak to do mnie nie przynoszą;(
Zuzia musi zwolnić boks w klinice, jest zdrowa potrzebuje tylko swojego człowieka:-(

Posted

ladySwallow napisał(a):
To powiem koledze z redakcji, co by wziął jeden egzemplarz. Wysłałam Zuzię pani, która napisała w sprawie Rozi.

Najgorsze jest to,że doktor który robi sterylki moim psom jest chory...
Może pogada z jakimś innym.
Zuzia to miły psiak potrzeba jej spokojnej osoby która pokaże normalne życie. Mile widziany dom z ogrodem i wysokim płotem tak na wszelki wypadek;0

Posted

Madi mam problem z tym allegro cegiełkowym dla Zuzi, bo skoro sunia jest zdrowa i nie wymaga leczenia, to nie mam co wpisać w allegro, na co zbierane są pieniądze?

Posted

as_ko napisał(a):
Madi mam problem z tym allegro cegiełkowym dla Zuzi, bo skoro sunia jest zdrowa i nie wymaga leczenia, to nie mam co wpisać w allegro, na co zbierane są pieniądze?

Sterylizacja, pobyt w klinice, karma, pokrycie kosztów badań np. krew i USG.
Głupi RC kosztuje około 240zł;( Zula musi go jeść bo nadal jest chuda.
Może użyj Zdjęć Viris?

Posted

Zuźkowy bazarek już zakończony, czekam jeszcze na 2 wpłaty i jak je otrzymam, to przekażę pieniążki na konto z pierwszego posta. Uzbierałam około 70 zł. Na chwilę obecną niestety nie mogę nic więcej od siebie dołożyć, bo już mnie straszą daty zapłaty raty za studia i ZUSu.

Posted

AnnaAntonina napisał(a):
Zuźkowy bazarek już zakończony, czekam jeszcze na 2 wpłaty i jak je otrzymam, to przekażę pieniążki na konto z pierwszego posta. Uzbierałam około 70 zł. Na chwilę obecną niestety nie mogę nic więcej od siebie dołożyć, bo już mnie straszą daty zapłaty raty za studia i ZUSu.

Dziękujemy:loveu:

Posted

bico napisał(a):
Zrobię przelew na 200 zł dla Zuzki. A co do sterylki, to nie wyobrażam sobie żeby wyszła z liniki bez tego zabiegu:roll:

Dlatego nadal tam siedzi:evil_lol: I tak nie ma dla niej innego miejsca moja łazienka zajęta przez trzy szczeniaki, a ona potrzebuje domowego DT.
Bico dziękuję za wpłaty one ratują sytuację Zuzi.:Rose:

Posted

MaDi napisał(a):
Trochę wykrakałam z tym zdrowiem, skóra na szyi zaczęła się jątrzyć, mam nadzieję,że to od obroży....

A weterynarz coś mówił o tej szyi?

Posted

muzzy napisał(a):
A weterynarz coś mówił o tej szyi?

Szyja zarastała ładnie ale dzisiaj zobaczyliśmy różowe krostki, obroża ma byc tylko na spacery, dostała zresztą szelki.
Jednak chyba trzeba się wybrać do dermatologa.

Posted

MaDi napisał(a):
To pogodna sunia trzeba ją tylko nauczyć funkcjonowania w mieście:(

Będę w sobotę w Lublinie, w niedzielę rano możemy się już umówić.

Posted

MaDi napisał(a):
Dawaj znać jak już będziesz, mi dzisiaj prawie ręce odpadły tak ciągnie.

Hihi, mam doświadczenie z parowozami :evil_lol: Zadzwonię w sobotę wieczorem.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Będę w sobotę w Lublinie, w niedzielę rano możemy się już umówić.

Dawaj znać jak już będziesz, mi dzisiaj prawie ręce odpadły tak ciągnie.

Posted

MaDi napisał(a):

Jednak chyba trzeba się wybrać do dermatologa.

Jak trzeba to trzeba....:(oby szybko udało się ustalić co to jest i wtedy można Zuzkę zacząć dermatologicznie leczyć.

Posted

bico napisał(a):
Jak trzeba to trzeba....:(oby szybko udało się ustalić co to jest i wtedy można Zuzkę zacząć dermatologicznie leczyć.

Tak naprawdę mam zaufanie tylko do jednego góra dwóch lekarzy tej specjalności i niestety nie zawsze jestem w stanie ich złapać.