MaDi Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='faith35']a ile wstępnie będzie kosztować jej leczenie? Tego nie wiem tak jak wcześniej pisałam Zuzia i Coco maja otwarte faktury. Przykładowo USG około50 zł worek karmy około 260zł, odrobaczanie, pobyt, badania krwi, sterylizacja itp. Koszty bardzo duże:( Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Zuzia jest tak wierną kopią mojej Heksy (która już za TM), że mimo braków na koncie posłałam jej na to USG. Przepiękne suczysko! Quote
faith35 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Bjuta']mimo braków na koncie posłałam jej na to USG. Przepiękne suczysko![/QUOTE] Dziękujemy bardzo!!!!!! :) Quote
MaDi Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Bjuta']Zuzia jest tak wierną kopią mojej Heksy (która już za TM), że mimo braków na koncie posłałam jej na to USG. Przepiękne suczysko![/QUOTE] Dziękujemy. Zuzia to prawdziwy kangur wskoczy wszędzie gdzie tylko poczuje jedzenie:roll: Rozwaliłam sobie dzisiaj palca w trakcie próby opanowania jej, dobre maniery nasza panna zostawiła w lesie. Na szczęście w razie problemów można ja złapać pod pachę:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Moja sugestia na adopcyjnej ulotce powinno być jak najmniej informacji, sam konkret. Nikt nie będzie stał i czytał, taka ulotka ma cel informacyjny a nie literacki. To tak jakby ktoś rzucił propozycja opisania historii Zuzi. Quote
MaDi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Isadora7']Moja sugestia na adopcyjnej ulotce powinno być jak najmniej informacji, sam konkret. Nikt nie będzie stał i czytał, taka ulotka ma cel informacyjny a nie literacki. To tak jakby ktoś rzucił propozycja opisania historii Zuzi. Zgadzam się 100% osoby zainteresowane będą dzwonić. Dopatrzyłam się małej literówki w głównym tekście;) można go jeszcze poprawić?Plakat śliczny dziękuję:loveu: Mogę prosić o przesłanie obu plakatów na maila? Quote
Isadora7 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='MaDi']Zgadzam się 100% osoby zainteresowane będą dzwonić. Dopatrzyłam się małej literówki w głównym tekście;) można go jeszcze poprawić?Plakat śliczny dziękuję:loveu: Mogę prosić o przesłanie obu plakatów na maila?[/QUOTE] A gdzie ta literówka. Poprawię. Na maila tego z którego dostałam foty tak:) Quote
MaDi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Isadora7']A gdzie ta literówka. Poprawię. Na maila tego z którego dostałam foty tak:) "nie chce już nigdy zaznać głodu" ;) Tak na ten adres. Quote
Isadora7 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='MaDi']"nie chce już nigdy zaznać głodu" ;) Tak na ten adres. Dzięki ja padam na ryłko i już nic nie widzę, zaraz poparwiam Quote
bico Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='MaDi']Tego nie wiem tak jak wcześniej pisałam Zuzia i Coco maja otwarte faktury. Przykładowo USG około50 zł worek karmy około 260zł, odrobaczanie, pobyt, badania krwi, sterylizacja itp. Koszty bardzo duże:([/QUOTE] doszło 300 zł ode mnie na hotel? będę starała się podrzucać coś więcej, ale wykaz wpłat, które do tej pory już dotarły na konta dla Zuzi pomogły by jakoś ogarnąć sytację finansową. będzie robiona te zeskrobina z szyi lub innego miejsca na ciele? Quote
MaDi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='bico']doszło 300 zł ode mnie na hotel? będę starała się podrzucać coś więcej, ale wykaz wpłat, które do tej pory już dotarły na konta dla Zuzi pomogły by jakoś ogarnąć sytację finansową. będzie robiona te zeskrobina z szyi lub innego miejsca na ciele?[/QUOTE] Wpłaty są już dawno na pierwszej stronie:eviltong: ale jeszcze sprawdzę i wieczorem zrobię aktualizację. Sierść odrasta więc z zeskrobiną poczekamy trochę i odwiedzę dermatologa aby stwierdził czy jest taka potrzeba. Quote
MaDi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Bico masz rację nie ma wpłat musiała mi się nie zapisać edycja czy coś, zaraz to poprawię. Quote
MaDi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Melduje,że aktualizacja została dokonana. Quote
bico Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='MaDi']Melduje,że aktualizacja została dokonana.[/QUOTE] Dzięki za aktualizację:) Na razie jest 365 zł dla Zuzki, ale i tak trzeba zbierać dalej każdy grosz. MaDi, a Zuzia umie zachować czystość? I gdzie ona w tym lesie została znaleziona? Bo zarejestrowałm tylko obecność skąpo ubranych pań:cool3::evil_lol: Sprawdzę w domu, może mam szelki lub obróżkę dla psa do 15 kg. Quote
muzzy Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='bico']Bo zarejestrowałm tylko obecność skąpo ubranych pań:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Zaczynam się o Ciebie niepokoić :D:diabloti::evil_lol: Quote
MaDi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='bico']Dzięki za aktualizację:) Na razie jest 365 zł dla Zuzki, ale i tak trzeba zbierać dalej każdy grosz. MaDi, a Zuzia umie zachować czystość? I gdzie ona w tym lesie została znaleziona? Bo zarejestrowałm tylko obecność skąpo ubranych pań:cool3::evil_lol: Sprawdzę w domu, może mam szelki lub obróżkę dla psa do 15 kg.[/QUOTE] Na tym postoju gdzie stoją wspomniane Panie, lasek przed Lublinem od strony Kraśnika. Z czystością różnie, ale pracujemy nad tym. Ona nie zna smyczy więc biega w koło i nie myśli o potrzebach, na szczęście na spacerze jest ok jak na psa z lasu. Fajna z niej sunia potrzebuje tylko trochę czasu. Może chcesz ją poznać w realu? Quote
bico Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='MaDi']Na tym postoju gdzie stoją wspomniane Panie, lasek przed Lublinem od strony Kraśnika. Z czystością różnie, ale pracujemy nad tym. Ona nie zna smyczy więc biega w koło i nie myśli o potrzebach, na szczęście na spacerze jest ok jak na psa z lasu. Fajna z niej sunia potrzebuje tylko trochę czasu. Może chcesz ją poznać w realu?[/QUOTE] Zapewne się do Zuzki wybiorę w ten lub przyszły weekend, ale wcześniej zadzwonię do Ciebie żeby się jakoś umówić;) Quote
muzzy Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='bico']Zapewne się do Zuzki wybiorę w ten lub przyszły weekend, ale wcześniej zadzwonię do Ciebie żeby się jakoś umówić;)[/QUOTE] Jak w weekend, to może za dnia. A jak za dnia, to może zdjęcia by nowe były. A jak zdjęcia, to może i ja się wproszę? :) Quote
bico Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='muzzy']Jak w weekend, to może za dnia. A jak za dnia, to może zdjęcia by nowe były. A jak zdjęcia, to może i ja się wproszę? :)[/QUOTE] Też o tym myślałam:evil_lol: więc jakby co, to dam Ci wcześniej znać:cool3: Quote
MaDi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Ja dam radę tylko w niedziele i raczej po południu, ale to na 100% będę wiedziała dopiero w niedzielę. Niedługo będzie można ją sterylizować. SZUKAMY DT DLA ZUZI. Quote
faith35 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 to ja szukam hoteliku dla Zuzi naszej ... ;) A właściwie Waszej, ale ona taka sliczna, że se ją przywłaszczyłam już :p EDIT: zobacz, może ten hotelik? Jest 1 miejsce wolne! Napisz PW, Zuzia nie jest duża, więc koszty pewne nie będą duże, bo kasa do uzgodnienia :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/201133 Quote
muzzy Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Isadora7'] W końcu zobaczyłem plakat, bo w pracy mam zablokowany serwer, na którym jest umieszczony. Super! Isadora, jak dla mnie świetna robota! :) Quote
MaDi Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='faith35']to ja szukam hoteliku dla Zuzi naszej ... ;) A właściwie Waszej, ale ona taka sliczna, że se ją przywłaszczyłam już :p EDIT: zobacz, może ten hotelik? Jest 1 miejsce wolne! Napisz PW, Zuzia nie jest duża, więc koszty pewne nie będą duże, bo kasa do uzgodnienia :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/201133 Zuzia szuka domowego DT nie oddam jej do kojca bo wtedy nigdy nie znajdzie domu, ona potrzebuje kontaktu i nauki normalności( to tak dla wyjaśnienia;)). Quote
MaDi Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='muzzy']W końcu zobaczyłem plakat, bo w pracy mam zablokowany serwer, na którym jest umieszczony. Super! Isadora, jak dla mnie świetna robota! :)[/QUOTE] Masz rację mój TZ zrobił tak :crazyeye: jak zobaczył dzieło Isadory. Quote
Recommended Posts