Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak tylko dam radę to zrobię, nie wiem czy ciasteczkowy bo sporo mnie to kosztowało, a teraz jestem pod kreską - ale pamiętam o Zuzi cały czas - tylko u naszych psiaków teraz masakra po prostu i ledwo co jestem w domu.

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
Jak tylko dam radę to zrobię, nie wiem czy ciasteczkowy bo sporo mnie to kosztowało, a teraz jestem pod kreską - ale pamiętam o Zuzi cały czas - tylko u naszych psiaków teraz masakra po prostu i ledwo co jestem w domu.

Masakra jest i u mnie, z wszystkim...

Posted

Jak wszędzie, nam padło szczenię i teraz ratujemy resztę. Ogólnie atmosfera koszmarna ;/ Ale tak jak obiecałam o Zuzi nie zapomnę, tylko niestety sporo zobowiązań jest, a doba za krótka.

Posted

[quote name='Viris']Jak tylko dam radę to zrobię, nie wiem czy ciasteczkowy bo sporo mnie to kosztowało, a teraz jestem pod kreską - ale pamiętam o Zuzi cały czas - tylko u naszych psiaków teraz masakra po prostu i ledwo co jestem w domu.

Viris, na razie dajemy radę i Zuzka jest zabezpieczona, o nic się nie martw, skoncentruj się na swoich psiakach;)

Wreszcie dolazłam na bazar ogłoszeniowy, zamówiłam tam 80 ogłoszeń dla Zuzki, podałam tekst, foto, namiar tel i link do wątku. Teraz czekam na realizację;)
Link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/207695-Bazarek-og%C5%82oszeniowy20-40-60-80szt.-Celem-znalezienia-domu-dla-Beza-i-Kropy-15.06-g15?p=16908363#post16908363

...a tymczasem idę jeszcze męczyć zuzlikową o allegro dla Zuziny:oops::evil_lol: Bo czas już najwyższy, żeby Zuzka swój własny domek już miała:cool3:

Posted

Zuzka juz bardziej otwarta na ludzi, wczoraj nawet poszla sie przywitac sama z siebie z goscmi i nie trzeba bylo zachecac:loveu: A wariataka jakich malo, jak najdzie ja glupawka to ciezko wzrokiem nadazyc bo lata w koleczka z predkoscia swiatla co najmniej:lol:

Posted

Mam na oku fajny domek kobitki mocno się zastanawiają bo szukają większego psa ale póki co nie powiedziały NIE:)
Oglądając album ze zdjęciami stwierdzam,że z pięknej modelki wyhodowałaś parówkę:mad:

Posted

MaDi napisał(a):
Mam na oku fajny domek kobitki mocno się zastanawiają bo szukają większego psa ale póki co nie powiedziały NIE:)
Oglądając album ze zdjęciami stwierdzam,że z pięknej modelki wyhodowałaś parówkę:mad:

Trzeba dziewczyne troszke odchudzic bo faktycznie zbyt wiele tego cialka nabrala.

Posted

MaDi napisał(a):

eee, nie wiedzą co tracą!:eviltong::evil_lol:

MaDi napisał(a):

...no trzeba jej wynagrodzić miesiące głodówki i poniewierki:loveu::cool3:

Posted

Trzymam kciuki, u nas mamy Zuzię w wersji męskiej i bez "gratisów" - może z wyjątkiem kleszczy - potrącony samochodem.

Jak się mają sprawy finansowe Zuzi na chwilę obecną? Będę robić bazarek na wszystkie "moje" cele (z kolczykami).

Posted

MaDi napisał(a):
Bico dzielnie dba o finanse ale na pewno się nie obrazi za odciążenie.
Panie niestety się nie odezwały.

Dzwonił ktoś z ogłoszeń? Czy trzeba jeszcze raz?

Posted

MaDi napisał(a):
Bico dzielnie dba o finanse ale na pewno się nie obrazi za odciążenie.
Panie niestety się nie odezwały.

Z finansami Zuzki na razie daję radę, więc jest w porządku. Jeśli inny psy są bardziej potrzebujące, to nich kasiorka pójdzie do nich. Jeśli nie będę już dać rady z finansowaniem, to na pewno zgłoszę ten problem;)

Z ogłoszeń bazarkowych jeszcze nikt nie dzwonił, bo jeszcze ich nie ma zrobionych, są 3 lub 4 inne psy jeszcze w kolejce przed Zuzką...:roll: Jak tylko będę te ogłoszenia, to je tu wrzucę na wątek, na razie cierpliwie czekam.

Posted

jestem w trajkcie organizacji trasnportu ktorym przyjedzie Zuzia do Lublina;-)
jakby ktos cos potrzebował na ktorymkolwiek etapie ciechocinek-wawa-lublin-zamosc-biłgoraj (w odwrotną strone tez) to prosze o PW
transport na następny weekend (5czerwiec)

Posted

MaDi napisał(a):
Na Zuzię czeka super dom w Lublinie:evil_lol:

Bardzo, ale to bardzo się cieszę:multi::multi::multi:
Mnie MaDi już wczoraj uchyliła rąbka tej radosnej tajemnicy:eviltong::evil_lol: ale czekałam aż ona sama to tutaj wszystkim ogłosi, bo to ona kombinowała ten domek dla Zuzki:cool3::multi::loveu:

Pakiet 80 ogłoszeń przeznaczę dla Nany, a drugi taki sam zamówię dla Gaculi;)

Tak sobie myślę, nie chcę oczywiście zapeszać, ale dla mnie na prawdę takie nowiny są takimi małymi chwilami, nielicznymi niestety, kiedy chce się żyć i czuje się, że właśnie dla takich momentów żyć warto i warto "celebrować" taki moment choć przez krótki czas...Gdyby nie szczęśliwy zbieg okoliczności, Zuzka zdechła by z głodu, dostała skrętu kiszek od foliowych toreb, które jadła lub zabił by ją samochód, ale miała to szczęście, że wypatrzyła ją Viris, MaDi i LSOZ podjęli interwencję, Muzzy porobił fajne foty, ladySwallow i evel odwiedzały ją w lecznicy i socjalizowały, a furciaczek dała jej dobry dt i nauczyła życia w domu, u boku człowieka - nikt z tych ludzi nie pozostał obojętny na los małego, łysego i spanikowanego szkielecika i to właśnie też jest fajne, że tyle osób zjednoczyła pomóc temu psu i teraz Zuzka się szykuje do podróży do swojego własnego ds....no jednak mi się łezka w oku kręci....ze szczęścia:oops::placz::placz::multi::multi::multi::multi:
Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za pomoc tej suni, a także tym, którzy kibicowali Zuzi na wątku, choć są daleko - serdeczne dzięki:Rose:

Posted

bico napisał(a):
Bardzo, ale to bardzo się cieszę:multi::multi::multi:
Mnie MaDi już wczoraj uchyliła rąbka tej radosnej tajemnicy:eviltong::evil_lol: ale czekałam aż ona sama to tutaj wszystkim ogłosi, bo to ona kombinowała ten domek dla Zuzki:cool3::multi::loveu:

Pakiet 80 ogłoszeń przeznaczę dla Nany, a drugi taki sam zamówię dla Gaculi;)

Tak sobie myślę, nie chcę oczywiście zapeszać, ale dla mnie na prawdę takie nowiny są takimi małymi chwilami, nielicznymi niestety, kiedy chce się żyć i czuje się, że właśnie dla takich momentów żyć warto i warto "celebrować" taki moment choć przez krótki czas...Gdyby nie szczęśliwy zbieg okoliczności, Zuzka zdechła by z głodu, dostała skrętu kiszek od foliowych toreb, które jadła lub zabił by ją samochód, ale miała to szczęście, że wypatrzyła ją Viris, MaDi i LSOZ podjęli interwencję, Muzzy porobił fajne foty, ladySwallow i evel odwiedzały ją w lecznicy i socjalizowały, a furciaczek dała jej dobry dt i nauczyła życia w domu, u boku człowieka - nikt z tych ludzi nie pozostał obojętny na los małego, łysego i spanikowanego szkielecika i to właśnie też jest fajne, że tyle osób zjednoczyła pomóc temu psu i teraz Zuzka się szykuje do podróży do swojego własnego ds....no jednak mi się łezka w oku kręci....ze szczęścia:oops::placz::placz::multi::multi::multi::multi:
Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za pomoc tej suni, a także tym, którzy kibicowali Zuzi na wątku, choć są daleko - serdeczne dzięki:Rose:

Aż mi się łezka w oku zakręciła.

Posted

muzzy napisał(a):
MaDi, nawijaj :)

Co tu mówić mój ulubiony doktorek znalazł dla niej dom;) Panie mają koty i słusznie wspólnie stwierdzili że brakuje psiaka do spacerów. Widziały Zuzię jak jeszcze była w klinice i co? Myślały myślały aż się namyśliły:evil_lol:

Posted

MaDi napisał(a):
Co tu mówić mój ulubiony doktorek znalazł dla niej dom;) Panie mają koty i słusznie wspólnie stwierdzili że brakuje psiaka do spacerów. Widziały Zuzię jak jeszcze była w klinice i co? Myślały myślały aż się namyśliły:evil_lol:

No to super :) Czasem faktycznie potrzeba trochę czasu do namysłu, tak miałem z Dropkiem, może bico pamięta... :)