furciaczek Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Pogoda sie poprawi to zrobimy nowe fotaski :) Jeszcze pare dni i zaczynamy wycieczki do miasta, ciekawe jak Zuzka sobie w takich warunkach poradzi. Na poczatek bedzie sobie z Promka smigac dla odwagi. Quote
IVV Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 trzymam kciuki za te nowe lekcje zycia dla Zuzulinki ;) Quote
IVV Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 a co to za owczarek niemiecki na tropie ;)? a jaki blyszczacy :) !!!! Quote
monika083 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Zizia wypiekniala:) cioteczki ,zajrzyjcie do Zbrojeniowki..cudem uratowana-teraz w schronie.Mamy miejsce w dt za 250 zl, nie ma kompletu deklaracji:( http://www.dogomania.pl/threads/204755-!!!Nadziana-na-druty-cudem-przeżyła!!!!Potrzebne-DEKLARACJE!!! Quote
MaDi Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Jest coraz piękniejsza. Zapraszam do nowej bidy:( http://www.dogomania.pl/threads/206150-TRAGEDIA!!!-Ca%C5%82a-%C5%82ysa-mikro-sunia... Quote
bico Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Fur, a Zuzka bez problemów zostaje sama w domu? Nie szczeka, nie piszczy, nie wyje, nie niszczy? Czy jest może tak, że np. cały czas ktoś z nią jest - Ty, inny domownik lub pies/kot? Quote
furciaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 bico napisał(a):Fur, a Zuzka bez problemów zostaje sama w domu? Nie szczeka, nie piszczy, nie wyje, nie niszczy? Czy jest może tak, że np. cały czas ktoś z nią jest - Ty, inny domownik lub pies/kot? Cichutko siedzi, do towarzystwa ma jedynie gryzaczka, zabawke, kule smakule :) Nic nie zniszczyla, naprawde w tej kwesii grzeczna dziewczyna jest. Quote
muzzy Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 bico napisał(a):Nie szczeka, nie piszczy, nie wyje, nie niszczy? Bico, ale się w Tobie poetka odezwała :D Quote
bico Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 muzzy napisał(a):Bico, ale się w Tobie poetka odezwała :D Taaaa...poczułam wenę, bo mnie Zuzka tak natchnęła:D Dzięki Fur za info:) Quote
MaDi Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 bico napisał(a):Taaaa...poczułam wenę, bo mnie Zuzka tak natchnęła:D Dzięki Fur za info:) To jak zabierasz?:diabloti: Quote
bico Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 MaDi napisał(a):To jak zabierasz?:diabloti: Ja bym chciała, ale w domu mi już grożą eksmisją...:D:evil_lol: Quote
MaDi Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 bico napisał(a):Ja bym chciała, ale w domu mi już grożą eksmisją...:D:evil_lol: Znam to doskonale;) Quote
furciaczek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 bico napisał(a):Ja bym chciała, ale w domu mi już grożą eksmisją...:D:evil_lol: Zaryzykuj...jak cos to i dla Ciebie miejsce znajde:evil_lol: Quote
muzzy Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 furciaczek napisał(a):Zaryzykuj...jak cos to i dla Ciebie miejsce znajde:evil_lol: Oj, uważaj! Bico bywa niebezpieczna! Jak kiedyś robiła zastrzyki mojemu Dropkowi, to za punkt honoru postawiła sobie kłucie mnie igłą w kolano :D A jej ulubioną piosenką jest motyw z 'Happy Tree Friends' :D Także ja już od dawna dobrze się zastanawiam zanim wpuszczam ją pod swój dach, bo wiem z jak wielkim ryzykiem się to wiąże :evil_lol: Quote
furciaczek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 muzzy napisał(a):Oj, uważaj! Bico bywa niebezpieczna! Jak kiedyś robiła zastrzyki mojemu Dropkowi, to za punkt honoru postawiła sobie kłucie mnie igłą w kolano :D A jej ulubioną piosenką jest motyw z 'Happy Tree Friends' :D Także ja już od dawna dobrze się zastanawiam zanim wpuszczam ją pod swój dach, bo wiem z jak wielkim ryzykiem się to wiąże :evil_lol: Jak bedzie niegrzeczna to w kojcu wyladuje:diabloti: Quote
muzzy Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 furciaczek napisał(a):Jak bedzie niegrzeczna to w kojcu wyladuje:diabloti: A, no jak tak, to co innego :) Ale uważaj, bo to sprytna bestia jest i pewnie szybko by znalazła sposób jak się z kojca wydostać i ganiałaby Cię ze strzykawką w ręku i z ulubioną piosenką na ustach :D Mi ciarki przechodzą na samą myśl :D Quote
bico Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 muzzy napisał(a): Mi ciarki przechodzą na samą myśl :D ...czyli, że tęsknisz za tym po prostu..!:evil_lol: Muzzy, oj pisz wprost, nie wstydź się tej tęsknoty:evil_lol::D Quote
muzzy Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 bico napisał(a):...czyli, że tęsknisz za tym po prostu..!:evil_lol: Muzzy, oj pisz wprost, nie wstydź się tej tęsknoty:evil_lol::D I z tej tęsknoty jeszcze dziś zabarykaduję drzwi! ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts