Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']ssak:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Buahahahahahha, Lidka! :roflt: Wysyłam Ci fakturę za czyszczenie monitora! :roflt:

Posted

[quote name='ladySwallow']Fur, napisz coś o Zuzi - czy można ogłaszać ją i jak tak, to na zwrócić uwagę w ogłoszeniu?

Ja bym oglaszala :)
Do miasta jeszcze sie nie wybralysmy, chwilowo bez auta jestem:roll: wiec o zachowaniu w takim otoczeniu nie opowiem narazie niestety:shake:
W domku dosc aktywna ale potrafi sie wyciszyc, ciagnie na smyczy ale do wypracowania i mysle za jakis czas to info bedzie nie aktualne, narazie typ pociagowy. Ludzie spokojni, opanowani...dom bez malych dzieci chyba najlepszy. Niespodziewane dzwieki stresuja nasza dziewczynke. Moze zamieszkac z kociatymi:p
Z psowatymi jeszcze nie sprawdzalam, jutro postaram sie to zorganizowac.
Uparta jest ale juz znacznie latwiej wyegzekwowac porzadane zachowanie, nie skacze juz na stol:cool3: Czasem jej sie zdazy przednimi lapkami wskoczyc na blat w kuchni ale na komende "zejdz" schodzi bez problemow. Z fotela rowniez schodzi po wydaniu tej komendy. W przyplywie radosci, podczas powitania, wiekszej ekscytacji skacze na czlowieka. Zaczyna lapac komende "zostan" i juz tak nie zwiewa miedzy nogami podczas zamykania w pokoju.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
puść ją do Timka, nauczy ja staru wujek dobrych manier:-)

Oby tylko on nie uciekał z wielkim piskiem:eviltong:

Posted

MaDi napisał(a):
Oby tylko on nie uciekał z wielkim piskiem:eviltong:

MaDi, spoko loko, Timek jest coś jak moja małpa z charakteru, tylko większy :evil_lol:

Posted

No trochę rozruszało się allegro Zuzika - mam nadzieję że będzie trochę pieniążków. Czekam na ostatnią wpłatę z bazarku ciasteczkowego i też wyślę przelew.

Posted

Viris napisał(a):
No trochę rozruszało się allegro Zuzika - mam nadzieję że będzie trochę pieniążków. Czekam na ostatnią wpłatę z bazarku ciasteczkowego i też wyślę przelew.

Owszem rozruszało ale i tak marnie idzie:-(

Posted

bico napisał(a):
MaDi, wiadomo już coś o ostatecznej wyskości faktury vat z UP za Zuzię?

Niestety nie bo jej lekarz prowadzący jest chory. Jak tylko ją otrzymam to da znać.

Posted

Dzisiejszy dzien uplynal nam pod znakiem traktora:evil_lol: Tak dlugo sobie za nim chodzilysmy az Zuzka przestala zwracac na niego uwage:evil_lol:
W domku tez coraz spokojniejsza, bardziej opanowana:loveu: