Viris Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Rozreklamowałam trochę allegro cegiełkowe, mam nadzieję że kilka osób dorzuci dla Zuzi grosik. Quote
sacred PIRANHA Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='MaDi']Zuzia to mało powszechna u nas rasa-łowczarek leśny pracujący;)[/QUOTE] ssak:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
evel Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']ssak:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Buahahahahahha, Lidka! :roflt: Wysyłam Ci fakturę za czyszczenie monitora! :roflt: Quote
furciaczek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='ladySwallow']Fur, napisz coś o Zuzi - czy można ogłaszać ją i jak tak, to na zwrócić uwagę w ogłoszeniu? Ja bym oglaszala :) Do miasta jeszcze sie nie wybralysmy, chwilowo bez auta jestem:roll: wiec o zachowaniu w takim otoczeniu nie opowiem narazie niestety:shake: W domku dosc aktywna ale potrafi sie wyciszyc, ciagnie na smyczy ale do wypracowania i mysle za jakis czas to info bedzie nie aktualne, narazie typ pociagowy. Ludzie spokojni, opanowani...dom bez malych dzieci chyba najlepszy. Niespodziewane dzwieki stresuja nasza dziewczynke. Moze zamieszkac z kociatymi:p Z psowatymi jeszcze nie sprawdzalam, jutro postaram sie to zorganizowac. Uparta jest ale juz znacznie latwiej wyegzekwowac porzadane zachowanie, nie skacze juz na stol:cool3: Czasem jej sie zdazy przednimi lapkami wskoczyc na blat w kuchni ale na komende "zejdz" schodzi bez problemow. Z fotela rowniez schodzi po wydaniu tej komendy. W przyplywie radosci, podczas powitania, wiekszej ekscytacji skacze na czlowieka. Zaczyna lapac komende "zostan" i juz tak nie zwiewa miedzy nogami podczas zamykania w pokoju. Quote
muzzy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Super zdjęcie :) Jaka ona wielka przy tym kocie :) Quote
MaDi Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Oddajesz w pakiecie?:cool3: Tak miło popatrzeć na takie zdjęcie:loveu: Zapraszam do nowej bidy http://www.dogomania.pl/threads/204201-Zad%C5%82awiona-olejem-chore-%C5%82apy-4-miesi%C4%99czna-sunia-CC.POMOCY!!!?p=16503345&posted=1#post16503345 Quote
furciaczek Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Zuza chciala zjesc Cinka, jutro zobaczymy czy dogada sie z ktoras z suczek. Quote
furciaczek Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ladySwallow napisał(a):A co Cinek na to? :lol: Byl w szoku ze znalazla sie taka ktora sie oparla jego urokowi osobistemu:evil_lol: Quote
wilczy zew Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 furciaczek napisał(a):Byl w szoku ze znalazla sie taka ktora sie oparla jego urokowi osobistemu:evil_lol: Oby bidulek w depresję nie popadł :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 puść ją do Timka, nauczy ja staru wujek dobrych manier:-) Quote
MaDi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):puść ją do Timka, nauczy ja staru wujek dobrych manier:-) Oby tylko on nie uciekał z wielkim piskiem:eviltong: Quote
evel Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 MaDi napisał(a):Oby tylko on nie uciekał z wielkim piskiem:eviltong: MaDi, spoko loko, Timek jest coś jak moja małpa z charakteru, tylko większy :evil_lol: Quote
MaDi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 evel napisał(a):MaDi, spoko loko, Timek jest coś jak moja małpa z charakteru, tylko większy :evil_lol: Wiem:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 MaDi napisał(a):Oby tylko on nie uciekał z wielkim piskiem:eviltong: hihihihihihii nie no jaaaaaasne:-) Quote
Viris Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No trochę rozruszało się allegro Zuzika - mam nadzieję że będzie trochę pieniążków. Czekam na ostatnią wpłatę z bazarku ciasteczkowego i też wyślę przelew. Quote
MaDi Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Viris napisał(a):No trochę rozruszało się allegro Zuzika - mam nadzieję że będzie trochę pieniążków. Czekam na ostatnią wpłatę z bazarku ciasteczkowego i też wyślę przelew. Owszem rozruszało ale i tak marnie idzie:-( Quote
bico Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 MaDi, wiadomo już coś o ostatecznej wyskości faktury vat z UP za Zuzię? Quote
MaDi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 bico napisał(a):MaDi, wiadomo już coś o ostatecznej wyskości faktury vat z UP za Zuzię? Niestety nie bo jej lekarz prowadzący jest chory. Jak tylko ją otrzymam to da znać. Quote
furciaczek Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dzisiejszy dzien uplynal nam pod znakiem traktora:evil_lol: Tak dlugo sobie za nim chodzilysmy az Zuzka przestala zwracac na niego uwage:evil_lol: W domku tez coraz spokojniejsza, bardziej opanowana:loveu: Quote
Recommended Posts