MaDi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Viris napisał(a):Zuzinka na samą górę ;) I jeszcze wyżej. Quote
faith35 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 hopsa, saaaaa! :) Na pierwszą kruszynko....;) Quote
LadyS Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Zuzia już pojechała, wraz z dwoma koleżankami i kolegą. Z kolegą jedzie aż do celu ;) Quote
MaDi Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Mam nadzieję,że tak daleka podróż nie zestresuje jej bardzo mocno. Quote
LadyS Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Myślę, że większość podróży przespała, a u fur będzie miała dobrze ;) Quote
IVV Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ladySwallow napisał(a):Myślę, że większość podróży przespała, a u fur będzie miała dobrze ;) tak bedzie z cala pewnoscia :) Quote
sacred PIRANHA Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ladySwallow napisał(a):Zuzia już pojechała, wraz z dwoma koleżankami i kolegą. Z kolegą jedzie aż do celu ;) furciaczkowa sie tak zestresowała przyjazdem owego kolegi, że zapomniała o Zuzi hihihhi Quote
MaDi Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):furciaczkowa sie tak zestresowała przyjazdem owego kolegi, że zapomniała o Zuzi hihihhi Może nasze psiaki tak się polubią;),że dadzą Jej razem popalić:) Quote
sacred PIRANHA Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 MaDi napisał(a):Może nasze psiaki tak się polubią;),że dadzą Jej razem popalić:) a niech się polubią, ja nie mam nic przeciwko :-) Quote
furciaczek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Zuzka juz zameldowana :) Bardzo zestresowana jest, siedzi obecnie w kacie i sie nie rusza. Przed snem wiecej skrobne. Quote
MaDi Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Wiem już że boi się domowych rzeczy i nasikała na posłanie:oops: Quote
Casablanca Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Co wy tak nie jasno? :D Jest na DT czy DS? Gratulacje :) Quote
furciaczek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Mala chetnie eksploruje, trzyma sie blisko czlowieka, szuka z nim kontaktu. Silnie reaguje na bodzce wzrokowe, TV ja przeraza, lampa tez jest straszna. Typ wysokopienny:lol: chciala sie wpakowac na parapet, polazila po stole, kanapa tez jest rewelacyjna. Zrobila siku na psie poslanko, wycelowala centralnie w maskotke ;) Powachala sie z kociatymi, nie widziala jak zareagowac...zobaczymy jak bedzie dalej, ale chyba kocim kilerem nie bedzie :) W pokoju zostala bez protestow. Na spacer z nia dzisiaj nie poszlam, jak ona taka cwaniara i wychodzi z szelek i obrozy to wole to za dnia zrobic jak sie troszke uspokoi po podrozy. Apetyt dopisuje w kazdym razie wiec tragedii strasznej niema. Quote
sacred PIRANHA Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 furciaczek napisał(a):Zrobila siku na psie poslanko, wycelowala centralnie w maskotke ;) a to małpa!!!! w którą?????? Quote
sacred PIRANHA Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 fur poszła na spacer, kazała się modlic zeby suka nie uciekła hihihihi Quote
furciaczek Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):a to małpa!!!! w którą?????? Ten taki fioletowy kociaty... ladySwallow napisał(a):Jak Zuzia dziś? sacred PIRANHA napisał(a):fur poszła na spacer, kazała się modlic zeby suka nie uciekła hihihihi Cala noc siedziala cichutko, w pokoju czysto :) Na przedsionku zabierala sie za sikanie ale zdazylam drzwi otworzyc i zrobila na zewnatrz. Wyszla chetnie, chwilke sie zawachala slyszac szczekajacego Eluta ale dziarsko ruszyla przed siebie z nosem przy ziemi. Ogonek w gorze, nochal przy ziemi i zobie zwiedzala wybieg. Chwilke nawet pobiegala radosnie. Nie bardzo chciala wracac na zawolanie wiec nad tym napewno trzeba bedzie popracowac. Probowala wyjsc z szelek 2-3 razy ale szybko zrezygnowala z tego pomyslu widzac ze ma swobode (15m linka). Zaliczyla blat w kuchni, pogonila kociate ale raczej z ciekawosci i faktu ze uciekaja. Fotasy potem. Quote
LadyS Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Uff, czyli nie uciekła :lol: Ja kiedyś stworzę chyba specjalne szelki dla tego rodzaju psów :lol: Quote
Recommended Posts