agata51 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 To i ja się zapiszę na 10zł/mies. dla Zuzi twardzielki. Quote
MaDi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 agata51 napisał(a):To i ja się zapiszę na 10zł/mies. dla Zuzi twardzielki. Dziękuję bardzo. Quote
faith35 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 jakie znakomite wieści!!! MaDi , jeżeli tego nie zrobiłaś (ja rzadko sprawdzam #1) to pisz kto i ile dał wpłat stałych :) Jaki zaciesz mam...... Coco ma dom, Zuzia jedzie do furciaczkowej, Krisa coraz mniej bolą stawy, Mika juz nie jest w depresji i można jej szukać domu....... same dobre wieści mnie spotykają ostatnio!! ;) Quote
Viris Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Podnoście proszę bazarek, bo ja zaraz wychodzę do psiaków a im częściej będzie na górze tym więcej pieniążków można zebrać! Quote
MaDi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 faith35 napisał(a):jakie znakomite wieści!!! MaDi , jeżeli tego nie zrobiłaś (ja rzadko sprawdzam #1) to pisz kto i ile dał wpłat stałych :) Jaki zaciesz mam...... Coco ma dom, Zuzia jedzie do furciaczkowej, Krisa coraz mniej bolą stawy, Mika juz nie jest w depresji i można jej szukać domu....... same dobre wieści mnie spotykają ostatnio!! ;) Zaraz zaktualizuję 1 post. Quote
MaDi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Zuzia została zakropiona dzisiaj preparatem advocate. Quote
faith35 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 rozgłaszajcie proszę bazarek, wklejajcie link do bazarku w profilach innych dogomaniaków, ja sama nie dam rady, z bazarku ciasateczkowego się uzbierała spora sumka, nic dziwnego - pomysł z ciastreczkami WYBORNY! :) Quote
Viris Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jak będzie tak szło fajnie to zrobię drugi taki sam. Porcje wątróbkowe się już rozeszły - teraz liczę na przebijanie ofert to będzie więcej pieniążka dla Zuzinki :) Quote
MaDi Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Bazarek super idzie co bardzo mnie cieszy bo do tej pory było niestety bardzo słabe zainteresowanie losami Zuzi. Quote
bico Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Viris napisał(a):Jak będzie tak szło fajnie to zrobię drugi taki sam. Porcje wątróbkowe się już rozeszły - teraz liczę na przebijanie ofert to będzie więcej pieniążka dla Zuzinki :) Viris, dzięki za pomoc dla Zuzinki!:loveu: MaDi, nie zostawimy Zuzki samej i jak najbardziej interesują nas jej losy:) Quote
MaDi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 bico napisał(a):Viris, dzięki za pomoc dla Zuzinki!:loveu: MaDi, nie zostawimy Zuzki samej i jak najbardziej interesują nas jej losy:) Bico wiem tylko,że oprócz kilku osób na wątku nikt się nią nie interesuje:( Quote
LadyS Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 MaDi napisał(a):Bico wiem tylko,że oprócz kilku osób na wątku nikt się nią nie interesuje:( Myślę, że trzeba poczekać z tydzień dwa po tym, jak mała będzie w DT - może akurat nastąpią zmiany, będzie z czym ją ogłaszać. Quote
bico Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 MaDi napisał(a):Bico wiem tylko,że oprócz kilku osób na wątku nikt się nią nie interesuje:( Sama wiesz jak to jest...:roll: Nie ma dramatu, nie ma tragedi, nie ma sensacji...ot zwykły mały, bury pies, wszędzie miliony takich jak Zuzia, więc mało kogo to obchodzi...:roll: Najważniejsze żebyśmy my mogli spokojnie w lustro spojrzeć i wiedzieć, że nas Zuzia obchodzi, bo ja i tak wierzę, że jej los odmieni się kiedyś i ona swój dom znajdzie. No i mam nadzieję, że jutro uda mi się wreszcie ją odwiedzić:cool3: Quote
MaDi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 ladySwallow napisał(a):Myślę, że trzeba poczekać z tydzień dwa po tym, jak mała będzie w DT - może akurat nastąpią zmiany, będzie z czym ją ogłaszać. Bardzo na to liczę. Quote
LadyS Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Bazar na pół dla Mamby i Zuzi, na transport: http://www.dogomania.pl/threads/203423 Niedługo kolejne. Quote
bico Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 a ile w ogóle wynoszą łączne koszty transportu i ile psów w nim jedzie? Quote
LadyS Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 bico napisał(a):a ile w ogóle wynoszą łączne koszty transportu i ile psów w nim jedzie? Koszt się jeszcze waha, bo nie wiadomo, ile psów będzie jechało na drugim odcinku. Na pierwszym odcinku to 50 zł. Na drugim pewnie też ok. 50-70 zł. Na pierwszym etapie jedzie 4 psy, na drugim 3 w jedną stronę. W drugą jeszcze nie wiadomo - na pewno królik wraca z Ciechocinka do Warszawy. Quote
LadyS Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Bazar dla Zuzi i Mamby: http://www.dogomania.pl/threads/203436 http://www.dogomania.pl/threads/203438 Quote
MaDi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='ladySwallow']Bazar dla Zuzi i Mamby: http://www.dogomania.pl/threads/203436 http://www.dogomania.pl/threads/203438 Zachęcam chociaż do podrzucania i dziękuje bardzo za zorganizowanie bazarku. Quote
MaDi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Aaaaaa bo chyba miałam się przestraszyć?:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 MaDi napisał(a):Aaaaaa bo chyba miałam się przestraszyć?:evil_lol: noooooooooooooooooooooooooooooo:-) Quote
Recommended Posts