Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jakie znakomite wieści!!! MaDi , jeżeli tego nie zrobiłaś (ja rzadko sprawdzam #1) to pisz kto i ile dał wpłat stałych :)
Jaki zaciesz mam...... Coco ma dom, Zuzia jedzie do furciaczkowej, Krisa coraz mniej bolą stawy, Mika juz nie jest w depresji i można jej szukać domu.......
same dobre wieści mnie spotykają ostatnio!! ;)

Posted

faith35 napisał(a):
jakie znakomite wieści!!! MaDi , jeżeli tego nie zrobiłaś (ja rzadko sprawdzam #1) to pisz kto i ile dał wpłat stałych :)
Jaki zaciesz mam...... Coco ma dom, Zuzia jedzie do furciaczkowej, Krisa coraz mniej bolą stawy, Mika juz nie jest w depresji i można jej szukać domu.......
same dobre wieści mnie spotykają ostatnio!! ;)

Zaraz zaktualizuję 1 post.

Posted

rozgłaszajcie proszę bazarek, wklejajcie link do bazarku w profilach innych dogomaniaków, ja sama nie dam rady, z bazarku ciasateczkowego się uzbierała spora sumka, nic dziwnego - pomysł z ciastreczkami WYBORNY! :)

Posted

Jak będzie tak szło fajnie to zrobię drugi taki sam. Porcje wątróbkowe się już rozeszły - teraz liczę na przebijanie ofert to będzie więcej pieniążka dla Zuzinki :)

Posted

Viris napisał(a):
Jak będzie tak szło fajnie to zrobię drugi taki sam. Porcje wątróbkowe się już rozeszły - teraz liczę na przebijanie ofert to będzie więcej pieniążka dla Zuzinki :)

Viris, dzięki za pomoc dla Zuzinki!:loveu:

MaDi, nie zostawimy Zuzki samej i jak najbardziej interesują nas jej losy:)

Posted

bico napisał(a):
Viris, dzięki za pomoc dla Zuzinki!:loveu:

MaDi, nie zostawimy Zuzki samej i jak najbardziej interesują nas jej losy:)

Bico wiem tylko,że oprócz kilku osób na wątku nikt się nią nie interesuje:(

Posted

MaDi napisał(a):

Myślę, że trzeba poczekać z tydzień dwa po tym, jak mała będzie w DT - może akurat nastąpią zmiany, będzie z czym ją ogłaszać.

Posted

MaDi napisał(a):

Sama wiesz jak to jest...:roll: Nie ma dramatu, nie ma tragedi, nie ma sensacji...ot zwykły mały, bury pies, wszędzie miliony takich jak Zuzia, więc mało kogo to obchodzi...:roll:

Najważniejsze żebyśmy my mogli spokojnie w lustro spojrzeć i wiedzieć, że nas Zuzia obchodzi, bo ja i tak wierzę, że jej los odmieni się kiedyś i ona swój dom znajdzie.

No i mam nadzieję, że jutro uda mi się wreszcie ją odwiedzić:cool3:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Myślę, że trzeba poczekać z tydzień dwa po tym, jak mała będzie w DT - może akurat nastąpią zmiany, będzie z czym ją ogłaszać.

Bardzo na to liczę.

Posted

bico napisał(a):
a ile w ogóle wynoszą łączne koszty transportu i ile psów w nim jedzie?

Koszt się jeszcze waha, bo nie wiadomo, ile psów będzie jechało na drugim odcinku. Na pierwszym odcinku to 50 zł. Na drugim pewnie też ok. 50-70 zł. Na pierwszym etapie jedzie 4 psy, na drugim 3 w jedną stronę. W drugą jeszcze nie wiadomo - na pewno królik wraca z Ciechocinka do Warszawy.