Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaDi napisał(a):
Nie rozmawiałam jeszcze bo chciałam dać gotową tzn. po sterylce i nie wiedziałam kiedy uda mi się to załatwić.
Możesz porozmawiać wstępnie co i jak? Wstyd się przyznać ale karty mi pozjadało.:oops:

Wstępnie już rozmawiałam - napisz na PW najlepiej ;)

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
w piątek przelałam dla Zuzi 200 zł.

a co to za DT? Gdzie Zuźka jedzie? Jeśli suńka gdzieś jedzie, to jakie są koszty finalne faktury z UP?

Zuzia będzie jechała do DT u furciaczek, domowego - pod Ciechocinek, wraz z innym psem. Możesz poczytać relację z DT u dwóch psów z mojego podpisu - Czekoladka jest u fur i Cinek - pojechały oba do fur, bo miały problemy behawioralne. Większość psów, które bierze fur, ma właśnie takowe problemy -w jej podpisie są linki do wszystkich wątków.

Posted

bico napisał(a):
w piątek przelałam dla Zuzi 200 zł.

a co to za DT? Gdzie Zuźka jedzie? Jeśli suńka gdzieś jedzie, to jakie są koszty finalne faktury z UP?

200zł doszło, dziękuję w imieniu Zuzi.
Faktura w UP zostanie zamknięta jak Zuzia ją opuści.
Niestety DTjest płatny to koszt 300zł miesięcznie,ale to i tak lepiej niż pobyt w klinice i co najważniejsze Zuzia będzie miała szansę na adopcję.

Posted

Jestem, niestety czasu na bazarek ciągle brak ale właśnie walnęłam robotę na bok i czaruję ze zdjęciami, oby tym razem mi się udało dokończyć. Jest mi ogromnie źle, bo to ja zgłosiłam Wam Zuzinkę i jak na razie na moje wsparcie nie mogła liczyć ponad to :( Bardzo Was przepraszam, pewnie wiecie same jak to jest nie wyrabiać na zakrętach. Bardzo się cieszę z ostatnich wieści o Zuzi!!!

Posted

Viris napisał(a):
Jestem, niestety czasu na bazarek ciągle brak ale właśnie walnęłam robotę na bok i czaruję ze zdjęciami, oby tym razem mi się udało dokończyć. Jest mi ogromnie źle, bo to ja zgłosiłam Wam Zuzinkę i jak na razie na moje wsparcie nie mogła liczyć ponad to :( Bardzo Was przepraszam, pewnie wiecie same jak to jest nie wyrabiać na zakrętach. Bardzo się cieszę z ostatnich wieści o Zuzi!!!

Doskonale wiem jak to ciężko w życiu jest:)
Mam nadzieję,że Zuzia w DT przejdzie bardzo szybką przeminę i DS będą się o zabijać;)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
no to ja może zaczne, symbolicznie niestety :-( 10zł co miesiąc dla suni na dt...

Symboliczne i wielkie jednocześnie, dziękuję.

Posted

Zdążyłam napisać post i zadzwonił telefon, kolejne psy masakra. Właśnie wróciłam - ale już siadam do bazarku. Mam nadzieję że moderatorskie wypieki będą się sprzedawać :)

Posted

Viris napisał(a):
Zdążyłam napisać post i zadzwonił telefon, kolejne psy masakra. Właśnie wróciłam - ale już siadam do bazarku. Mam nadzieję że moderatorskie wypieki będą się sprzedawać :)

Smaku mi( chyba że to psie ciasteczka;))narobiłaś wrzucaj link jak tylko bazarek będzie gotowy.

Posted

MaDi napisał(a):
Ooo znalazłaś się:evil_lol:

no jestem w końcu, chociaż już na samym początku dogo dało mi się we znaki ;) super wiadomości o Zuzi