Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

muzzy napisał(a):
No nie przesadzajmy, może pani ma pracę taką, że ją wzywają znienacka i musi jechać. Z tego, co napisała MaDi wynika, że przeszkodą była praca, więc może spotkanie zostało przełożone.

Wiesz co, myślę, że jeśli się z kimś umawiam - kimś nieznanym, w sprawie właśnie choćby adopcji psa - to nie odwołuję tego w ostatniej chwili. Bo nie chcę, żeby mnie postrzegano jako osobę nieodpowiedzialną i niesłowną, jakiejkolwiek pracy bym nie miała.

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

muzzy napisał(a):
Ale po co źle się nastawiać do osoby nie znając szczegółów? Trochę optymizmu! :)

Straciłam całkowicie optymizm w tej kwestii, zajmując się adopcjami ;)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Straciłam całkowicie optymizm w tej kwestii, zajmując się adopcjami ;)

Mam nadzieję, że optymizm wraca choć na trochę, kiedy udaje Ci się psiaka wyadoptować do dobrego domu :)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Wiesz co, myślę, że jeśli się z kimś umawiam - kimś nieznanym, w sprawie właśnie choćby adopcji psa - to nie odwołuję tego w ostatniej chwili. Bo nie chcę, żeby mnie postrzegano jako osobę nieodpowiedzialną i niesłowną, jakiejkolwiek pracy bym nie miała.

eeech...podzielam Twoje zdanie...ale i tak szkoda tego odwołanego spotkania:(

Posted

ladySwallow napisał(a):

Pani niestety nie raczyła mnie wcześniej poinformować, powiedziała że zadzwoni wieczorem, zobaczymy co powie.

Posted

Casablanca napisał(a):
Czyli Zuzia jednak nadal w hoteliku?

Bieda mała....

To nie hotelik jest w zaprzyjaźnionej klinice, jutro będzie sterylizowana.

Posted

Zuzia ma bardzo silny organizm strasznie długo nie reagowała na znieczulenie a 3 godziny po operacji odebrałam ją biegającą:crazyeye: Jak na razie nie dostaje leków przeciwbólowych ma zapisany antybiotyk do niedzieli. Siedzi w kołnierzu bo interesuje się ranką(bardzo ładną i małą) zdradził ją srebrny nos:evil_lol:
Miła wiadomość, sterylka kosztowała 100zł:multi:

Posted

MaDi napisał(a):
Zuzia ma bardzo silny organizm strasznie długo nie reagowała na znieczulenie a 3 godziny po operacji odebrałam ją biegającą:crazyeye: Jak na razie nie dostaje leków przeciwbólowych ma zapisany antybiotyk do niedzieli. Siedzi w kołnierzu bo interesuje się ranką(bardzo ładną i małą) zdradził ją srebrny nos:evil_lol:
Miła wiadomość, sterylka kosztowała 100zł:multi:

Oo, to niewiele! Dobra wiadomość :) Jakie dalej plany dla Zuzi?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Oo, to niewiele! Dobra wiadomość :) Jakie dalej plany dla Zuzi?

W grę chodzi chyba tylko Twoja opcja ale nie mam transportu...szukamy?

Posted

MaDi napisał(a):
W grę chodzi chyba tylko Twoja opcja ale nie mam transportu...szukamy?

A gadałaś z DT? Transport kombinujemy, bo chcemy przewieźć też inne psy.

Posted

ladySwallow napisał(a):
A gadałaś z DT? Transport kombinujemy, bo chcemy przewieźć też inne psy.

Nie rozmawiałam jeszcze bo chciałam dać gotową tzn. po sterylce i nie wiedziałam kiedy uda mi się to załatwić.
Możesz porozmawiać wstępnie co i jak? Wstyd się przyznać ale karty mi pozjadało.:oops: