MaDi Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Viris napisał(a):Zuzia wygląda cudownie, chyba bym jej teraz nie poznała. Wygląda dużo lepiej ale i tak nie ma nią zainteresowania... Quote
plastelina Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Olu a może profilu fundacji na fb wkleic jej zdjęcie z prośbą o dt? i jakieś papierowe ogłoszenia na przystankach itd?ja mogę porozklejac, ale nie umiem zrobic. Quote
MaDi Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 plastelina napisał(a):Olu a może profilu fundacji na fb wkleic jej zdjęcie z prośbą o dt? i jakieś papierowe ogłoszenia na przystankach itd?ja mogę porozklejac, ale nie umiem zrobic. Ogłoszenia są i to piękne zrobione przez Isadore. Na przystankach nie można rozwieszać w grę wchodzą lecznice itp. za zgodą kierownictwa oczywiście;) Przyślij mi maila, wyślę Ci plakat. Quote
Viris Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Podnoszę Zuzinku. Zbieram się w sobie z bazarkiem, mam nadzieję że dzisiaj się uda wystawić. Tyle się ostatnio dzieje, na wszystko brakuje czasu. Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Viris napisał(a):Podnoszę Zuzinku. Zbieram się w sobie z bazarkiem, mam nadzieję że dzisiaj się uda wystawić. Tyle się ostatnio dzieje, na wszystko brakuje czasu. Doba ma za mało godzin... Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Casablanca napisał(a):Jak tam samopoczucie Zuzinki? :) Samopoczucie w pomieszczeni ma wręcz wspaniałe jednak na dworze pojawia się problem:( Quote
Casablanca Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 MaDi napisał(a):Samopoczucie w pomieszczeni ma wręcz wspaniałe jednak na dworze pojawia się problem:( Płochliwa czy ciągnie? Nie zapominajcie o Zuzi!!! Quote
bico Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='MaDi']Ogłoszenia są i to piękne zrobione przez Isadore. Na przystankach nie można rozwieszać w grę wchodzą lecznice itp. za zgodą kierownictwa oczywiście;) Przyślij mi maila, wyślę Ci plakat. ja też poproszę plakat na maila - bico@wp.pl :) A co za problemy są z Zuzią na dworze? Quote
MaDi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='bico']ja też poproszę plakat na maila - bico@wp.pl :) A co za problemy są z Zuzią na dworze? Od początku boi się być poza budynkiem,to dla niej trauma na nic nie reaguje, nawet nie myśli o tym aby się załatwić.... Dlatego potrzebny jest domowy DT aby mógł z nią pracować. Quote
MaDi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Zapraszam do oglądania Uwagi w TVNie dzisiaj o 19.50. Zapowiedź http://uwaga.onet.pl/44328,wideo,240533,niewidomy_rex__pies_dzielnicowego,niewidomy_rex__pies_dzielnicowego,reportaz.html Quote
MaDi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 W piątek Zuzia zostanie wysterylizowana. Quote
Casablanca Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 MaDi napisał(a):Od początku boi się być poza budynkiem,to dla niej trauma na nic nie reaguje, nawet nie myśli o tym aby się załatwić.... Dlatego potrzebny jest domowy DT aby mógł z nią pracować. Ojej...pewnie sporo pracy przy niej będzie... MaDi napisał(a):W piątek Zuzia zostanie wysterylizowana. Do dobrze :) Trzymam kciuki za Zuźkę ;) Quote
MaDi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Podnosimy. Jutro o 10 mam spotkanie zapoznawcze z Zuzią, mieszkanie w bloku więc nie wiem czy dadzą sobie radę. Zaproponowałam opcję DT jeśli wszystko będzie ok. Quote
Casablanca Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 MaDi napisał(a):Podnosimy. Jutro o 10 mam spotkanie zapoznawcze z Zuzią, mieszkanie w bloku więc nie wiem czy dadzą sobie radę. Zaproponowałam opcję DT jeśli wszystko będzie ok. A więc miejmy nadzieję, że się powiedzie Zuzi :) Quote
bico Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 MaDi napisał(a):Podnosimy. Jutro o 10 mam spotkanie zapoznawcze z Zuzią, mieszkanie w bloku więc nie wiem czy dadzą sobie radę. Zaproponowałam opcję DT jeśli wszystko będzie ok. Dziś zrobię przlew na 200 zł przyda się na karmę i sterylkę, a jak będzie trzeba coś więcej, to dopłacę później. Trzymam kciuki za spotkanie - a nuż się uda:happy1: tylko ludzie muszą być gotowi na to, że sporo pracy przed nimi. Z nadzieją i niecieprpliwością czekamy na wieści:) Szkoda, że muszę tkwić w pracy:-(:placz: bo z chęcią bym Wam potowarzyszyła. Quote
muzzy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 MaDi napisał(a):mieszkanie w bloku więc nie wiem czy dadzą sobie radę. Jeśli to ludzie, którzy faktycznie zechcą przygarnąć Zuzię, to blok według mnie nie będzie problemem. Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Spotkanie nawet nie doszło do skutku.... Pani musiała iść do pracy:shake: Quote
muzzy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 MaDi napisał(a):Spotkanie nawet nie doszło do skutku.... Pani musiała iść do pracy:shake: Czyli przełożone, czy całkiem odwołane? Quote
LadyS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 MaDi napisał(a):Spotkanie nawet nie doszło do skutku.... Pani musiała iść do pracy:shake: Ludzie są beznadziejni... Quote
muzzy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ladySwallow napisał(a):Ludzie są beznadziejni... No nie przesadzajmy, może pani ma pracę taką, że ją wzywają znienacka i musi jechać. Z tego, co napisała MaDi wynika, że przeszkodą była praca, więc może spotkanie zostało przełożone. Quote
Recommended Posts