LadyS Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 MaDi, moja pomoc w kwestii socjalizacji i pracy z suńką po powrocie do Lublina aktualna. Quote
AnnaAntonina Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Tirówki. http://www.dogomania.pl/threads/201435 Są tam ciuszki dla Ciebie i Twojego pieska, biżuteria. Quote
MaDi Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 ladySwallow napisał(a):MaDi, moja pomoc w kwestii socjalizacji i pracy z suńką po powrocie do Lublina aktualna. Dzięki wielkie. Quote
Isadora7 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Po poprawkach. Oryginał wysłany do MaDi Quote
E-S Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 MaDi, mam już nareperowaną lustrzankę jakby co. Isadora, przepiękne ogłoszenie ! Quote
Viris Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Już wysłałam maila ze zdjęciami, rozmiar średni - jak większy potrzeba to mogę też podesłać. Dzięki AnnaAntonina za bazarek - kochana jesteś! Quote
MaDi Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Viris napisał(a):Już wysłałam maila ze zdjęciami, rozmiar średni - jak większy potrzeba to mogę też podesłać. Dzięki AnnaAntonina za bazarek - kochana jesteś! Dziękuję i poproszę również o lepsze bo na pewno się przydadzą. Quote
MaDi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 No i mam następne: http://www.dogomania.pl/threads/201772-Zag%C5%82odzony-i-sp%C4%99tany-%C5%82a%C5%84cuchami-czeka%C5%82-na-%C5%9Bmier%C4%87!!! http://www.dogomania.pl/threads/201779-DRASTYCZNE...szczeniaki-zjada%C5%82y-padlin%C4%99.... Quote
MaDi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Może ktoś zrobić allegro cegiełkowe dla Zuzi? Bardzo ładnie proszę. Quote
Viris Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 A Wy nie możecie założyć swojego oficjalnego konta na aukcje charytatywne? Przecież jest na allegro taka opcja (my jeszcze nie mamy, bo nie jesteśmy zarejestrowani). Śliczna Zuzinka. Ciocia Cię przytula mocno :* Quote
MaDi Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Viris napisał(a):A Wy nie możecie założyć swojego oficjalnego konta na aukcje charytatywne? Przecież jest na allegro taka opcja (my jeszcze nie mamy, bo nie jesteśmy zarejestrowani). Śliczna Zuzinka. Ciocia Cię przytula mocno :* Konto już jest ale ja nie potrafię robić aukcji:oops: Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 MaDi napisał(a):Konto już jest ale ja nie potrafię robić aukcji:oops: Napisałam ci na temat na bigielce. Quote
bico Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Umówliliśmy się z MaDi i Muzzym w przyszły weekend na odwiedziny u Zuzki, więc pewnie jak znam Muzzego, będą nowe, fajne foty psinki:) Quote
as_ko Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Madi ja miałam zrobić aukcję, ale nadal niestety nie wiem jakie były błędy w tamtej oprócz tego przedmiotu aukcji. Nie chcę wystawić drugiego złego, więc zrezygnowałam, może zaoferują się osoby, które mają o tym większe pojęcie niż ja. Quote
LadyS Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Potrzebuję więcej zdjęć do ogłoszeń - czy może mi ktoś udostępnić te, które robił Muzzy, a które są np. u Isadory na plakacie? Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ladySwallow napisał(a):Potrzebuję więcej zdjęć do ogłoszeń - czy może mi ktoś udostępnić te, które robił Muzzy, a które są np. u Isadory na plakacie? Leca do Ciebie. Miałam na szczęście w pracy. Rozdzielczości do druku też nie mają ale jak mały moduł to się da zrobić coś. Quote
LadyS Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Isadora7 napisał(a):Leca do Ciebie. Miałam na szczęście w pracy. Rozdzielczości do druku też nie mają ale jak mały moduł to się da zrobić coś. Dzięki Ci ogromne. Jak wyślę dziś, to w czw. będą w gazecie. Quote
MaDi Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 as_ko napisał(a):Madi ja miałam zrobić aukcję, ale nadal niestety nie wiem jakie były błędy w tamtej oprócz tego przedmiotu aukcji. Nie chcę wystawić drugiego złego, więc zrezygnowałam, może zaoferują się osoby, które mają o tym większe pojęcie niż ja. Asiu jest już chyba ok, największym problemem była z tego co zauważyłam informacja którą uzupełniłaś. Zrób jak możesz aukcję Zuzi ona jest w złej sytuacji finansowej. Quote
MaDi Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 ladySwallow napisał(a):Potrzebuję więcej zdjęć do ogłoszeń - czy może mi ktoś udostępnić te, które robił Muzzy, a które są np. u Isadory na plakacie? Lady sorki ale byłam w w terenie... Quote
as_ko Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 MaDi napisał(a):Asiu jest już chyba ok, największym problemem była z tego co zauważyłam informacja którą uzupełniłaś. Zrób jak możesz aukcję Zuzi ona jest w złej sytuacji finansowej. Ok, w takim razie zaraz się wezmę. Quote
Recommended Posts