Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
Już wysłałam maila ze zdjęciami, rozmiar średni - jak większy potrzeba to mogę też podesłać.

Dzięki AnnaAntonina za bazarek - kochana jesteś!

Dziękuję i poproszę również o lepsze bo na pewno się przydadzą.

Posted

A Wy nie możecie założyć swojego oficjalnego konta na aukcje charytatywne? Przecież jest na allegro taka opcja (my jeszcze nie mamy, bo nie jesteśmy zarejestrowani).

Śliczna Zuzinka. Ciocia Cię przytula mocno :*

Posted

Viris napisał(a):
A Wy nie możecie założyć swojego oficjalnego konta na aukcje charytatywne? Przecież jest na allegro taka opcja (my jeszcze nie mamy, bo nie jesteśmy zarejestrowani).

Śliczna Zuzinka. Ciocia Cię przytula mocno :*

Konto już jest ale ja nie potrafię robić aukcji:oops:

Posted

Madi ja miałam zrobić aukcję, ale nadal niestety nie wiem jakie były błędy w tamtej oprócz tego przedmiotu aukcji. Nie chcę wystawić drugiego złego, więc zrezygnowałam, może zaoferują się osoby, które mają o tym większe pojęcie niż ja.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Potrzebuję więcej zdjęć do ogłoszeń - czy może mi ktoś udostępnić te, które robił Muzzy, a które są np. u Isadory na plakacie?

Leca do Ciebie. Miałam na szczęście w pracy. Rozdzielczości do druku też nie mają ale jak mały moduł to się da zrobić coś.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Leca do Ciebie. Miałam na szczęście w pracy. Rozdzielczości do druku też nie mają ale jak mały moduł to się da zrobić coś.

Dzięki Ci ogromne. Jak wyślę dziś, to w czw. będą w gazecie.

Posted

as_ko napisał(a):
Madi ja miałam zrobić aukcję, ale nadal niestety nie wiem jakie były błędy w tamtej oprócz tego przedmiotu aukcji. Nie chcę wystawić drugiego złego, więc zrezygnowałam, może zaoferują się osoby, które mają o tym większe pojęcie niż ja.

Asiu jest już chyba ok, największym problemem była z tego co zauważyłam informacja którą uzupełniłaś.
Zrób jak możesz aukcję Zuzi ona jest w złej sytuacji finansowej.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Potrzebuję więcej zdjęć do ogłoszeń - czy może mi ktoś udostępnić te, które robił Muzzy, a które są np. u Isadory na plakacie?

Lady sorki ale byłam w w terenie...

Posted

MaDi napisał(a):
Asiu jest już chyba ok, największym problemem była z tego co zauważyłam informacja którą uzupełniłaś.
Zrób jak możesz aukcję Zuzi ona jest w złej sytuacji finansowej.

Ok, w takim razie zaraz się wezmę.