faith35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [B]MaDi[/B] sunia jest śliczna :) Wysokonoga dziewczyna ;) Będę zaglądać, pomyślę o bazarku cegiełkowym, ale to dopiero w dniach 14-15.02 , bo teraz jest bazarek cegiełkowy dla Coco, a potem wyjeżdżam... Quote
muzzy Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='MaDi']Na razie nie wiedzą po co są sznurkowe szarpaki ale mam w planie zmienić ich życie o 360 stopni.[/QUOTE] Lepiej będzie o 180 :) (ehhh, ten mój ścisły umysł... :D) Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='faith35'][B]MaDi[/B] sunia jest śliczna :) Wysokonoga dziewczyna ;) Będę zaglądać, pomyślę o bazarku cegiełkowym, ale to dopiero w dniach 14-15.02 , bo teraz jest bazarek cegiełkowy dla Coco, a potem wyjeżdżam...[/QUOTE] Super:smilecol: Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='amica']Witajcie, na razie zapisuje. Czy pieniążki będą zbierane na jakiś hotelik lub DT. Ona mnie urzekła i tez chciałabym jej jakoś pomóc.[/QUOTE] Każda pomoc na wagę złota DS jednak najbardziej potrzebny. Myślę,że można zacząć robić ogłoszenia, będę informowała potencjalne domy ( jak to optymistycznie brzmi:) ) o jej stanie. Quote
bico Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Wiadmo jak tam zdrowie Zuzi? Ciągle ma gorączkę czy jej się polepszyło? Oby było już dobrze:happy1: Quote
MaDi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='bico']Wiadmo jak tam zdrowie Zuzi? Ciągle ma gorączkę czy jej się polepszyło? Oby było już dobrze:happy1:[/QUOTE] Temperatura spadła jest ok, kupa normalna, pewnie będzie sporo robali bo została odrobaczona. Quote
faith35 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='MaDi']Super:smilecol:[/QUOTE] jak mi czas pozwoli, to po co mam go marnować? lepiej wykorzystać go na coś pożytecznego ;) Jak coś się uzbiera, to będzie super. Na co najbardziej potrzebne są pieniążki? EDIT: Zamiast cegiełek, myślałam, żeby zrobić konkurs foto, co ty na to :razz: ? Myślę, że max. 3 zdj. i 10 PLN i tematyka dowolna ([SIZE=1]więcej chętnych będzie[/SIZE]) :diabloti: Quote
AnnaAntonina Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Zapraszam na bazarek dla Zuzi: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201435[/URL] Quote
E-S Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Zapisuję chuderlaczka. Chuderlaczkę właściciwie. Quote
AnnaAntonina Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Przepraszam za zamieszanie. Pomyliłam sunię z innym pieskiem. Zuzia nie będzie transportowana, a pieniążki zostaną przekazane na jej leczenie. Tak czy siak zapraszam na bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201435[/URL] Quote
MaDi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='faith35']jak mi czas pozwoli, to po co mam go marnować? lepiej wykorzystać go na coś pożytecznego ;) Jak coś się uzbiera, to będzie super. Na co najbardziej potrzebne są pieniążki? EDIT: Zamiast cegiełek, myślałam, żeby zrobić konkurs foto, co ty na to :razz: ? Myślę, że max. 3 zdj. i 10 PLN i tematyka dowolna ([SIZE=1]więcej chętnych będzie[/SIZE]) :diabloti:[/QUOTE] No to już;) Działaj jak do tej pory idzie Ci wspaniale:) Quote
MaDi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='AnnaAntonina']Zapraszam na bazarek na transport Zuzi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/201435[/url][/QUOTE] Jaki transport? Zuzia jest w klinice i nie ma jak do tej pory DT. Quote
MaDi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='E-S']Zapisuję chuderlaczka. Chuderlaczkę właściciwie.[/QUOTE] Chuderlaczka;) wykąpana. Quote
faith35 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jak wykąpana, to prosimy o fotorelację ;) Quote
Pliszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Biedna dziewczynka :( Dobrze, że już bezpieczna! Quote
MaDi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Pliszka']Biedna dziewczynka :( Dobrze, że już bezpieczna![/QUOTE] Bezpieczna i wiecznie głodna to prawdziwy kangur za jedzeniem wskoczyła nawet do wanny. Quote
bico Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='MaDi']Chuderlaczka;) wykąpana.[/QUOTE] to super!:) bo pewnie pchły i wszy dały się jej we znaki. A te łyse miejsca na szyi to od łańcucha czy to może jakaś choroba skóry? Będą pobierane zeskrobiny? Quote
Bjuta Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Zapisuję chudzinkę. Jaka ona jest wysoka? Quote
faith35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Zuzanna na leczenie z bazarku ciuszkowego zrobiony przez [B]AnnaAntonina[/B] idzie pełną parą :) Sunia ma na razie 40 zł. Co z allegro cegiełkowym? :p Quote
bico Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Bjuta']Zapisuję chudzinkę. Jaka ona jest wysoka?[/QUOTE] nie jest wyższa niż do kolana, waży ok. 10 kg. Quote
MaDi Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='bico']nie jest wyższa niż do kolana, waży ok. 10 kg.[/QUOTE] Waży 10 kg myślę,że może dobić do 15 bo to młody około roczny psiak. Allegro cegiełkowe będzie, niestety ciągle na wszystko brak czasu. Macie może kogoś kto jeździ na trasie Dęblin Lublin? Quote
faith35 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 a ile wstępnie będzie kosztować jej leczenie? Quote
Recommended Posts