MaDi Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='funia'][quote name='MaDi'][FONT=arial][B]FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt [/B] [/FONT][FONT=arial][B] 24-204 Wojciechów, Romanówka 22[/B][/FONT][FONT=arial][B] KRS 0000343426 [/B][/FONT]Bank Pekao SA 81124023821111001036833419 [url]www.lsoz.org[/url] [email]adopcje.lsoz@gmail.com[/email] Wpłacać na to konto Tak ? Jezu ona jakaś taka wydeta niby chuda a tak jakby moze w ciązy była ???:roll:[/QUOTE] Tak Funiu, zmieniamy konto i to już funkcjonuje. Ona po zrobieniu wielkiej kupy z folią i innymi śmieciami waży o prawie 1.2kg mniej. USG na dzień wczorajszy nie pokazało ciąży. Porównaj te zdjęcia i Muzzego, cud brzuch wyparował.... Quote
reksio7 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 psinka strasznie chuda i podobna do mojej Żaby, już mi jej bardzo szkoda. A co do suni beagle to juz mamy jej wątek na naszym forume beaglowym. Quote
amica Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Witajcie, na razie zapisuje. Czy pieniążki będą zbierane na jakiś hotelik lub DT. Ona mnie urzekła i tez chciałabym jej jakoś pomóc. Quote
bico Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 No jestem tu wreszcie i ja... [B]Przede wszystkim chciałam podziękować MaDi za podjęcie interwencji i umieszczenie suni w boksach Kliniki na Głębokiej:modla: [/B] [B]Nie mam wątpliwości, zwłaszcza po zobaczeniu jak bardzo wychudzona jest ta sunia, że ona by długo na tym mrozie, w tych warunkach nie pożyła:shake: Ta interwencja uratowała suni życie...[/B] Dziękuję też Viris za powiadomienie mnie i pomoc w złapaniu psiaka:loveu: :lol: No i Muzzy - też dzięki - tradycyjnie za fotografie suni do ogłoszeń:lol::loveu: MaDi, pisz proszę koszty wszelkich badań i zabiegów, ile one wyniosły, będziemy zbierać...:oops: Ja dziś jeszcze przeleję 300 zł dla suni na podane tutaj konto Fundacji, tyle mogę na razie zrobić od siebie. Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='bico']No jestem tu wreszcie i ja... [B]Przede wszystkim chciałam podziękować MaDi za podjęcie interwencji i umieszczenie suni w boksach Kliniki na Głębokiej:modla: [/B] [B]Nie mam wątpliwości, zwłaszcza po zobaczeniu jak bardzo wychudzona jest ta sunia, że ona by długo na tym mrozie, w tych warunkach nie pożyła:shake: Ta interwencja uratowała suni życie...[/B] Dziękuję też Viris za powiadomienie mnie i pomoc w złapaniu psiaka:loveu: :lol: No i Muzzy - też dzięki - tradycyjnie za fotografie suni do ogłoszeń:lol::loveu: MaDi, pisz proszę koszty wszelkich badań i zabiegów, ile one wyniosły, będziemy zbierać...:oops: Ja dziś jeszcze przeleję 300 zł dla suni na podane tutaj konto Fundacji, tyle mogę na razie zrobić od siebie.[/QUOTE] Bico była taka możliwość więc pomogłam tak się szczęśliwie złożyło,że były puste boksy w klinice. Quote
monika083 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 czy malutka ma wydarzenia na fb? jesli mozna tam podac konto fundacyjne ,to mysle ,ze ludziska pomoga.. Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='monika083']czy malutka ma wydarzenia na fb? jesli mozna tam podac konto fundacyjne ,to mysle ,ze ludziska pomoga..[/QUOTE] Nie ma wydarzenia, konto jest ogólnie dostępne więc nie widzę problemu. Zostało wreszcie założone konto na FB [url]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Lubelska-Straz-Ochrony-Zwierzat/160854910631562#!/pages/Fundacja-Lubelska-Straz-Ochrony-Zwierzat/160854910631562[/url] Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Madi będe jutro w Lublinie na klinikach na głębokiej więc jakbyś dała rade się ze mną spotkać to może byśmy dowiedziły sunieczki "twoje" :-) Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']Madi będe jutro w Lublinie na klinikach na głębokiej więc jakbyś dała rade się ze mną spotkać to może byśmy dowiedziły sunieczki "twoje" :-)[/QUOTE] O której będziecie? Wieczorem będę wiedziała na 100% czy jadę do Ryk, może się jakoś wykręcę:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='MaDi']O której będziecie? Wieczorem będę wiedziała na 100% czy jadę do Ryk, może się jakoś wykręcę:evil_lol:[/QUOTE] właśnie się dokładnie umówiliśmy... wiesz co ja przyjadę busem, najpierw musze się dostać na Racławicke 33 (na godzine 10ta jestem umówiona tam na zdjęcie rtg) a potem ze zdjęciem mam jechać na kliniki na Głęboką do Twojego pana doktora:diabloti: troszkę mi zejdzie pewnie bo zmuszeni jesteśmy poruszac się autobusami a ja za groma już Lublina nie pamiętam...może się nie zgubimy:evil_lol: Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']właśnie się dokładnie umówiliśmy... wiesz co ja przyjadę busem, najpierw musze się dostać na Racławicke 33 (na godzine 10ta jestem umówiona tam na zdjęcie rtg) a potem ze zdjęciem mam jechać na kliniki na Głęboką do Twojego pana doktora:diabloti: troszkę mi zejdzie pewnie bo zmuszeni jesteśmy poruszac się autobusami a ja za groma już Lublina nie pamiętam...może się nie zgubimy:evil_lol:[/QUOTE] Dzwońcie w razie potrzeby to Was odnajdziemy. Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='MaDi']Dzwońcie w razie potrzeby to Was odnajdziemy.[/QUOTE] gadałam z ladySwallow:-) wyjedzie na busy i będzie mi robić za przewodnika:-) jak będziesz wiedziała juz czy jutro jesteś w miare wolna to daj znać:-) Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']gadałam z ladySwallow:-) wyjedzie na busy i będzie mi robić za przewodnika:-) jak będziesz wiedziała juz czy jutro jesteś w miare wolna to daj znać:-)[/QUOTE] Niestety muszę jednak jutro jechać:roll: Co tu tak pusto? Zapomniałam napisać,że Zuzia ma około roku może trochę więcej:multi: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 no to szkoda bardzo:-( ale innym razem się spotkamy:-) Quote
Viris Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Podnoszę Zuzinkę. Postaram się dzisiaj podesłać te zdjęcia. Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='Viris']Podnoszę Zuzinkę. Postaram się dzisiaj podesłać te zdjęcia.[/QUOTE] Na pewno się przydadzą. Dzisiaj lub jutro postaram się ja wykąpać szkoda że nie mam do pomocy "darów lasu":evil_lol: Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Mogę prosić kogoś o założenie bazarku cegiełkowego? Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 MaDi- potrzebna jest jakaś karma? Postaram sie zrobić jakiś minibazarek na sunie.. Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='MakeBelieve']MaDi- potrzebna jest jakaś karma? Postaram sie zrobić jakiś minibazarek na sunie..[/QUOTE] Karmę już zamówiłam,będzie jutro. Dojada Hillsa którego miałam w domu. Będę bardzo wdzięczna za bazarek. Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 czyli narazie karma nie, tak? bo moglabym zalatwic troche.. a od razu spytam, dla tej bigielki potrzebna? Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Nie mam czasu tak przeglądać wątków dokładnie- sunie przebywają u Ciebie? :) Jak karma sie skonczy, to daj znac jak cos mi. Zobacze jak z gryzaczkami i zabawkami, jutro/pojutrze wystawie bazarek z psimi rzeczami ;)) Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='MakeBelieve']czyli narazie karma nie, tak? bo moglabym zalatwic troche.. a od razu spytam, dla tej bigielki potrzebna?[/QUOTE] Powiem tak, karma zawsze się przyda ale ta dobrej jakości bo obie sunie potrzebują się odbudować. Mile widziane zabawki, gryzaki itd. Na razie nie wiedzą po co są sznurkowe szarpaki ale mam w planie zmienić ich życie o 360 stopni. Quote
plastelina Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Podniosę tylko bo nie mam jak pomóc inaczej:/ Quote
MaDi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='MakeBelieve']Nie mam czasu tak przeglądać wątków dokładnie- sunie przebywają u Ciebie? :) Jak karma sie skonczy, to daj znac jak cos mi. Zobacze jak z gryzaczkami i zabawkami, jutro/pojutrze wystawie bazarek z psimi rzeczami ;))[/QUOTE] Sunie są w klinice UP w Lublinie ja tam "tylko sprzątam", jestem ich główną opiekunką;) Quote
bico Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='amica']Witajcie, na razie zapisuje. Czy pieniążki będą zbierane na jakiś hotelik lub DT. Ona mnie urzekła i tez chciałabym jej jakoś pomóc.[/QUOTE] Dziękujemy za zainteresowanie i chęć pomocy:lol: Pieniądze już są zbierane na badania, leczenie suni, jej odkarmienie, sterylkę i zapłacenie za miejsce w boksie Kliniki UP w Lublinie...:oops: [B]W razie co, raz jeszcze podaję konto do przelewów:[/B] [FONT=arial][B]FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt [/B] [/FONT][FONT=arial][B] 24-204 Wojciechów, Romanówka 22[/B][/FONT][FONT=arial][B] KRS 0000343426[/B][/FONT] Ośrodek można wspierać przekazując również darowizny na konto:Bank Pekao SA 81124023821111001036833419 Z dopiskiem "darowizna Zuzia" ...ja już przelew zrobiłam, zgodnie z obietnicą;) Quote
Recommended Posts