Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anuszka89 napisał(a):
A to super :)
Jeżeli chodzi o tą kastracje to myślicie że się to uda załatwić? Rozmawiałam z koleżanką jakiś czas temu, która była chętna wziąć małego ale ma sunie i zrezygnowała, ale jak napisałam do niej ze go wykastruje to powiedziała, że go weźmie. Teraz tylko czeka aż go poddam kastracji. Dlatego mam nadziej, że uda się to załatwić z którąś z tych fundacji.

To migiem dzwoń do Niechcianych !! :)

Posted

Aniu załatw to, ale błagam przepytaj koleżankę, prześwietl ją, PET zrób;) Psinka musi miec kochany domek. On jest bardzo delikatnym stworkiem. Jeśli chcesz możemy pomóc, wypytać, byłam z Borciasem na wizycie przedadopcyjnej, wyczujemy dziewczynę!

Posted

To jest moja koleżanka z liceum, wiec wiem gdzie trafi a w dodatku ona bardzo lubi zwierzaki ma szczura psa i chyba coś jeszcze:)
napisałam do tych fundacji, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Jak jutro nie będę miała odpowiedzi na meilu to do nich zadzonie:)

Posted

Anuszka89 napisał(a):
To jest moja koleżanka z liceum, wiec wiem gdzie trafi a w dodatku ona bardzo lubi zwierzaki ma szczura psa i chyba coś jeszcze:)
napisałam do tych fundacji, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Jak jutro nie będę miała odpowiedzi na meilu to do nich zadzonie:)

Zadzwoń do np.Niechcianych-dałam Ci tel.
Oni odpisują po dłuuugim czasie, bo mają mase maili.

Posted

No to nie ma na co czekać.
Psiak trochę młody, ale robi się takie sterylki.
Z Niechcianymi nie zawsze mam po drodze, jednak wiem, że nie odmawiają. Udało Ci się dodzwonić?

Posted

Jeszcze nie kontaktowałam się z Niz, bo pojawiła się kolejna osoba, która by chciała tego psiaka. Jeżeli ta moja koleżanka nie będzie, aż tak bardzo za tym żeby go wziąć bez kastracji to oddam go temu facetowi. Nie jestem zwolenniczka kastracji dlatego chce sie wstrzymac do momentu, w którym ta koleżanka podejmie decyzje.

Posted

Anuszka89 napisał(a):
Jeszcze nie kontaktowałam się z Niz, bo pojawiła się kolejna osoba, która by chciała tego psiaka. Jeżeli ta moja koleżanka nie będzie, aż tak bardzo za tym żeby go wziąć bez kastracji to oddam go temu facetowi. Nie jestem zwolenniczka kastracji dlatego chce sie wstrzymac do momentu, w którym ta koleżanka podejmie decyzje.

No tak, mamy faktycznie tak mało bezdomności, że po co kastrować :roll:
Tylko zrozum, że właśnie poprzez brak kastracji/sterylek masz psa na tymczasie, bo gdyby się w ogóle nie urodził nie byłoby problemu...
Jeszcze ten chociaż dobrze wylądował, ale ile z nich i być może z jego rodzeństwa ginie z głodu, są zabijane przez samochody, przez różnych "dobrych" ludzi...
Czy tak mają skończyć jego dzieci, wnuki.....?

• 3 weeks later...