Borówka16 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Anuszka89 napisał(a):A to super :) Jeżeli chodzi o tą kastracje to myślicie że się to uda załatwić? Rozmawiałam z koleżanką jakiś czas temu, która była chętna wziąć małego ale ma sunie i zrezygnowała, ale jak napisałam do niej ze go wykastruje to powiedziała, że go weźmie. Teraz tylko czeka aż go poddam kastracji. Dlatego mam nadziej, że uda się to załatwić z którąś z tych fundacji. To migiem dzwoń do Niechcianych !! :) Quote
Marycha35 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Aniu załatw to, ale błagam przepytaj koleżankę, prześwietl ją, PET zrób;) Psinka musi miec kochany domek. On jest bardzo delikatnym stworkiem. Jeśli chcesz możemy pomóc, wypytać, byłam z Borciasem na wizycie przedadopcyjnej, wyczujemy dziewczynę! Quote
Borówka16 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Aniu, spisz z nią umowę adopcyjną-mogę wysłać Ci na maila. Oczywiście na wizytę z chęcią pójdę :) Quote
madzik770 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ja też poproszę taką umowę na maila :) Quote
Borówka16 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 madzik770 napisał(a):ja też poproszę taką umowę na maila :) Daj maila też :) Quote
Anuszka89 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 To jest moja koleżanka z liceum, wiec wiem gdzie trafi a w dodatku ona bardzo lubi zwierzaki ma szczura psa i chyba coś jeszcze:) napisałam do tych fundacji, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Jak jutro nie będę miała odpowiedzi na meilu to do nich zadzonie:) Quote
Borówka16 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Anuszka89 napisał(a):To jest moja koleżanka z liceum, wiec wiem gdzie trafi a w dodatku ona bardzo lubi zwierzaki ma szczura psa i chyba coś jeszcze:) napisałam do tych fundacji, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Jak jutro nie będę miała odpowiedzi na meilu to do nich zadzonie:) Zadzwoń do np.Niechcianych-dałam Ci tel. Oni odpisują po dłuuugim czasie, bo mają mase maili. Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 no to dobrze jest Aniu, psinka musi mieć fajocha domek!!!! Quote
mmd Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Zapiszę sobie psiaczka. Ta koleżanka na pewno go weźmie po kastracji? Quote
Anuszka89 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Powiedziała że tak, wiec mam nadzieje, że tego nie odwoła. Quote
mmd Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No to nie ma na co czekać. Psiak trochę młody, ale robi się takie sterylki. Z Niechcianymi nie zawsze mam po drodze, jednak wiem, że nie odmawiają. Udało Ci się dodzwonić? Quote
Anuszka89 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Jeszcze nie kontaktowałam się z Niz, bo pojawiła się kolejna osoba, która by chciała tego psiaka. Jeżeli ta moja koleżanka nie będzie, aż tak bardzo za tym żeby go wziąć bez kastracji to oddam go temu facetowi. Nie jestem zwolenniczka kastracji dlatego chce sie wstrzymac do momentu, w którym ta koleżanka podejmie decyzje. Quote
Borówka16 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Anuszka89 napisał(a):Jeszcze nie kontaktowałam się z Niz, bo pojawiła się kolejna osoba, która by chciała tego psiaka. Jeżeli ta moja koleżanka nie będzie, aż tak bardzo za tym żeby go wziąć bez kastracji to oddam go temu facetowi. Nie jestem zwolenniczka kastracji dlatego chce sie wstrzymac do momentu, w którym ta koleżanka podejmie decyzje. No tak, mamy faktycznie tak mało bezdomności, że po co kastrować :roll: Tylko zrozum, że właśnie poprzez brak kastracji/sterylek masz psa na tymczasie, bo gdyby się w ogóle nie urodził nie byłoby problemu... Jeszcze ten chociaż dobrze wylądował, ale ile z nich i być może z jego rodzeństwa ginie z głodu, są zabijane przez samochody, przez różnych "dobrych" ludzi... Czy tak mają skończyć jego dzieci, wnuki.....? Quote
Anuszka89 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Udało się znaleźć ds dla psiaka. Dziękuje za pomoc w poszukiwaniach:) Quote
Borówka16 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Anuszka89 napisał(a):Udało się znaleźć ds dla psiaka. Dziękuje za pomoc w poszukiwaniach:) To fajnie. Ale czy domek był sprawdzany? Wydałaś go na umowę? No i jak z kastracją? Quote
Recommended Posts