AMIŚKA Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Roxanko wątek SONI polecam Twojej opiece:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4176807#post4176807 Quote
Roxana Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Zaraz lecę zobaczyć. Kapsel paskud łykać tabletek nie chce, ale ja go przechytrzyłam i zawijam mu lekarstwo w kawałeczek jesgo ukochanej wątróbki i on z tej miłości do niej łyka ją szybko, bo pogryżć nie może- bo nie ma czym ;) i sprawa załatwiona :lol: Quote
Celina12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ile tych porzuconych jamników ostatnio-ludzie powariowali i to takie CUDA-Sonia......Zuzia u Neris...a moja Dumka?-jak mozna było taki ideał wyrzucić z domu :-(:shake: Mam nadzieję,że z Kapselkiem lepiej.A co Hektoś porabia? Quote
Roxana Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 To prawda, tragedia z tymi jamnikami w ostatnim czasie :shake: Coś okrutnego :-( Jak można wogóle psa porzucić, oddać tak poprostu jak znudzoną zabawkę... :angryy: Hektorciu obecnie padł to spatusiania. U niego to wogóle, jak zbliża sie godzina 20-ta to Hektorek jak grzeczne dziecko idzie spać. I mało co go ruszy z posłanka swojego. Dopiero jak ja się kładę to on wtedy- hyc do Panci pod kołderkę :loveu: - mój termoforek mały ;) Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To podobnie u mnie-jak siedzę w pokoju leżą trzy w posłankach a jak idę w kierunku sypialni -to One gęsiego za mną:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ludzie to po ile wy macie jamniczków :D:D?? Quote
Roxana Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Celinka ma "tylko" trzy jamniory :cool3: A ja jamniora mam jednego oraz trzy Kundle Szlachetne :lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Cóż za widze wykwintna rasa... A Roxano te kundelki ze schroniska czy skądś inąd :D A 3 jamniki no to tylko pozazdroscic xD Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 NIo-mam Hektorka-przybłąkał się do mnie 9 lat temu.Atosika 15-to letniego-jest u mnie od 3 maja 2006 roku-ze schroniska w Opolu-przyszedł do mnie razem z Dzekusiem-Ukochanym-niestety od 29 stycznie tego roku za TM :placz::placz::placz:( miał ponad 15 lat) Od trzech tygodni jest u mnie śliczna dziewczynka-jamnisia Dumka-4,5 laek-oddali Ją do schroniska we Wrocławiu-oczywiście uratowana przez Bea1.:loveu: Quote
Coffee&Nera Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Cudownie ze ratujesz jamniki ! Jestem pełna podziwu i pewnie w przyszlosci kolejne uratowane "paróweczki" trafią do ciebie :D Naprawde gratuluje i bede cie podziwiac od dzisiaj :D Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jejku dziękuję bardzo-ale są lepsi ode mnie-np,JamniczaRodzinka-ma ich aż 6.Na moim wątku są zdjęcia tych Cudeniek-zapraszam-moich zresztą też i nie tylko. Quote
Coffee&Nera Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ja dopiero sie wdrażam w świat Dogomani wiec napewno wiecej fanów jamników tu poznam :D:D A ciebie bede miala na 1 miejscu pod względem pomocy dla tych "niskopodłogowych paroweczek" i brania ich ze schronisk... Naprawde bedziesz moim number 1 :D Pozdrawiam :* Quote
Roxana Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Trójeczka moich Szlachciców :cool3: pochodzi ze schroniska oczywiście :) Miałam na tymczasie jeszcze jamniczkę Bunię, która znalazła swój domeczek, też oczywiście dzięki Beatce. Bunia pojechała ze Szczecina aż do Wroclawia :loveu: Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kochana Nerul:loveu::loveu: Pieski ze schronisk kochają podwójnie prawda Roxanko? Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Nerul napisałam Ci Prywatną Wiadomość.... Podam Ci link do mojego wątku-są w nim zdjęcia różnych piesków-moich Kochanych Przyjaciółek.....czasem nam odbija i żartujemy-prawda Roxanko?Często musimy czyścić monitory :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25114&page=493 Quote
Roxana Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Oj tak, tak schroniskowce kochają bardzo, bardzo mocno :loveu: I na odwrót- bardzo, bardzo mocno kocha się schroniskowce :loveu: Co do żartów na wtku Celinki, to ja przedwczoraj o mało nie umarłam tam- ze śmiechu oczywiście :lol: Że monitory czyścimy to mało, pewna jestem na 100%, że nie jedna z nas żałowała, ze pampersika na sobie nie ma :evil_lol: Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :roflt::roflt::roflt:-jak sobie przypomnę to co porobiłyście z aplikatorem to rzeczywiście-potrzeba pampersa. Quote
Roxana Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Ale popatrz- dwa zdania napisane przez dwie osoby stworzyły mega rozbawienie, które poszło ciągiem po wszystkich :lol: Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dokładnie.A jeszcze w tamtym roku-jak umawiałyśmy się na objazdówkę po Polsce?Z psami..termosikami...plecaczkami...strzykawkami na wetów zboków???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Roxana Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Szaleństwo, normalne szaleństwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Idę lulać- pa, pa Cioteczki :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hmmm może i ja w przyszłosci sie do was dołącze do wyjazdu po polsce... powiem wam ze zobaczycie ze w przyszłosci każdy z nas bedzie sie znał własnie z tego forum... setki ludzi na wystawach bedą sie do siebie przytulac i "oh jak dawno cie niewidzialam" tego sie doczekac niemoge :D Quote
Roxana Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ja strasznie chciałabym poznać jeszcze tyle Dogomaniackich Cioteczek :loveu: Parę już mi się udało :multi: Quote
Celina12 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ja osobiście znam dwie tylko Cioteczki :shake:...ale głosy znam już paru....:multi: Quote
Roxana Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ja osobiście znam cztery, a telefonicznie poznałam trzy tylko :shake: Quote
Recommended Posts