Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hektorek to jeszcze małolat i dlatego w porównaniu z innymi moimi psiakami wypada bosko. Czaki i Kapsel to już bezzębne staruszki i niestety po ich lśniącej sierści i gibkości pozostały nam wspomnienia. Natomiast Hojrak choś też młody to ma tak jak Czaki sierść taką sztywną jak jamniki szorstkowłose i jego włos tak nie lśni jak Hektorci. A odżywiane są jednakowo. Nie wiem czy taka odmiana włosa poprostu tak ma, że się nie błyszczy czy jak?

Posted

Hektorku-jesteś Przystojniacha a ja Ci zaraz przedstawię moja Dumkę...

Przesyła Tobie i twojej Cudownej Rodzince mnóstwo buziaczków...:loveu:

Wiesz Roxanko nie wiem jak Ci ludzie mogli Ją nie chcieć to ideał w każdym calu-i z wyglądu i z zachowania.

Posted

DUMECZKA do nas zawitała :multi: :loveu: :multi:
Śliczna, kochana, cudowna sunieczka, normalnie achów i ochów mi brakuje jak na nią patrzę :loveu:
Ci ludzie poprostu nie kochają zwierząt, może gdyby była pozłacana to by Ją zostawili sobie a tak, Dumka po śmierci swojej Pani stała sie poprostu zbędną rzeczą, która tylko przeszkadza :shake:

Ale nie ma tego złego co by na dobre ne wyszło- Dumeczka trafiła pod najwspanialszy domeczek pod słoncem :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ja śledzę temat Tuni od początku.
Trzymam za nią mocno kciuki!

A ja cierpię- mam znowu zapalenie zatok, wczoraj nawet na chwilę do komputera nie usiadłam, a moja Klaudynka ma zapalenie płuc :-(

Posted

Roxana napisał(a):
Ja śledzę temat Tuni od początku.
Trzymam za nią mocno kciuki!

A ja cierpię- mam znowu zapalenie zatok, wczoraj nawet na chwilę do komputera nie usiadłam, a moja Klaudynka ma zapalenie płuc :-(

TUNIA ma też zapalenie płuc ,co podajesz Klaudynce oprócz antybiotyku?

Zyczę powrotu do zdrówka:lol:

Posted

Oprócz antybiotyku (Zinnat) dostała jeszcze jakiś nowy syrop przeciwkaszlowy- bo kaszel ma okrutny :shake: i dużo, dużo płynów oraz częste oklepywanie plecków. Klaudia to wogóle jeśli chodzi o płucka to jest biedna, bo ma torbiela na lewym i niedoczynność. W wieku 3 tygodni przeszła pierwsze zapalenie... :-(

Posted

Z Klaudynką już nareszcie lepiej :multi: W koncu trochę odetchnełam, bo już myślałam, ze znowu się to wszystko szpitalem skonczy...

Hektorek był dziś na spacerku w lesie :)

Ocho! Też ktoś tu dziś był...

I tu też! :roll:

A cio tam jest...?

Sara? Masz patyka mojego?

No rzuć patyczka, nie bądź taka!

Rzucasz czy nie? Nie daj sie prosić :cool3:

Mam patyczka! Ale czy to napewno mój...?

To może znajdę szyszunię :razz:

Mam, mam szyszunię :multi:

Super szyszunia, kocham szyszunię :loveu:

Wy se idźcie, ja coś tylko sprawdzę...

Poszli?!

Naprawdę poszli...!

Poczekajcie!

I na koniec- Ha! Ja też tu byłem! :cool3:

Tak Hektorek się dziś wyszalał, że jak po spacerku padł to spał kamieniem ze trzy godzinki :lol:

Posted

Wytargam napewno i od Areska pozdrowię też, jak tylko Hektorciu się obudzi, bo dziś pół dnia spędził na dworku i padł zmęczony spatuniać :lol:

Posted

Hektorek robi dziś za pielęgniarza :cool3: Nasz najstarszy psiak Kapsel miał dziś usuwane ząbki- tylko 6 mu ich zostało :shake: Po powrocie z lecznicy Hektorek obwąchał Kapselka po mordce i zaczął go lizać i tak jakoś po psiemu pocieszać. Kapselek narazie cały czas śpi, a jak sie tylko choć trochę poruszy to już Hekuś jest przy nim i lize go i nikomu nie chce dać dojść do niego. Tak sie opiekuje ślicznie staruszkiem :loveu: