JamniczaRodzina. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Roxanko, Hektorek jest boski. Rodzynek w stadzie to widać po jego pięknej lśniącej sierści :) Quote
Roxana Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Hektorek to jeszcze małolat i dlatego w porównaniu z innymi moimi psiakami wypada bosko. Czaki i Kapsel to już bezzębne staruszki i niestety po ich lśniącej sierści i gibkości pozostały nam wspomnienia. Natomiast Hojrak choś też młody to ma tak jak Czaki sierść taką sztywną jak jamniki szorstkowłose i jego włos tak nie lśni jak Hektorci. A odżywiane są jednakowo. Nie wiem czy taka odmiana włosa poprostu tak ma, że się nie błyszczy czy jak? Quote
Roxana Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 A dziękujemy pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Celina12 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hektorku-jesteś Przystojniacha a ja Ci zaraz przedstawię moja Dumkę... Przesyła Tobie i twojej Cudownej Rodzince mnóstwo buziaczków...:loveu: Wiesz Roxanko nie wiem jak Ci ludzie mogli Ją nie chcieć to ideał w każdym calu-i z wyglądu i z zachowania. Quote
Roxana Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 DUMECZKA do nas zawitała :multi: :loveu: :multi: Śliczna, kochana, cudowna sunieczka, normalnie achów i ochów mi brakuje jak na nią patrzę :loveu: Ci ludzie poprostu nie kochają zwierząt, może gdyby była pozłacana to by Ją zostawili sobie a tak, Dumka po śmierci swojej Pani stała sie poprostu zbędną rzeczą, która tylko przeszkadza :shake: Ale nie ma tego złego co by na dobre ne wyszło- Dumeczka trafiła pod najwspanialszy domeczek pod słoncem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Celina12 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dziękuję Roxanko :multi::multi::multi: Quote
AMIŚKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46811&page=4&highlight=szczecin Przebywa od wczoraj u mnie w domu -bardzo cieżko chora:-( Quote
Roxana Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Ja śledzę temat Tuni od początku. Trzymam za nią mocno kciuki! A ja cierpię- mam znowu zapalenie zatok, wczoraj nawet na chwilę do komputera nie usiadłam, a moja Klaudynka ma zapalenie płuc :-( Quote
Celina12 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Roxanko-zdrowiejcie szybciutko proszę WAS!!!! A po wyzdrowieniu czekam na nową sesję zdjęciową :loveu: Quote
AMIŚKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Roxana napisał(a):Ja śledzę temat Tuni od początku. Trzymam za nią mocno kciuki! A ja cierpię- mam znowu zapalenie zatok, wczoraj nawet na chwilę do komputera nie usiadłam, a moja Klaudynka ma zapalenie płuc :-( TUNIA ma też zapalenie płuc ,co podajesz Klaudynce oprócz antybiotyku? Zyczę powrotu do zdrówka:lol: Quote
Roxana Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Oprócz antybiotyku (Zinnat) dostała jeszcze jakiś nowy syrop przeciwkaszlowy- bo kaszel ma okrutny :shake: i dużo, dużo płynów oraz częste oklepywanie plecków. Klaudia to wogóle jeśli chodzi o płucka to jest biedna, bo ma torbiela na lewym i niedoczynność. W wieku 3 tygodni przeszła pierwsze zapalenie... :-( Quote
JamniczaRodzina. Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Roxanko wracajcie szybciutko do zdrowia.:lol: Quote
Roxana Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Ze mną już właściwie dobrze. A z Klaudią niby lepiej ale ten Jej kaszel mnie przeraża :shake: Quote
Bonsai Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dokładnie, niech Klaudynka wyzdrowieje nam całkowicie! Quote
Roxana Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Z Klaudynką już nareszcie lepiej :multi: W koncu trochę odetchnełam, bo już myślałam, ze znowu się to wszystko szpitalem skonczy... Hektorek był dziś na spacerku w lesie :) Ocho! Też ktoś tu dziś był... I tu też! :roll: A cio tam jest...? Sara? Masz patyka mojego? No rzuć patyczka, nie bądź taka! Rzucasz czy nie? Nie daj sie prosić :cool3: Mam patyczka! Ale czy to napewno mój...? To może znajdę szyszunię :razz: Mam, mam szyszunię :multi: Super szyszunia, kocham szyszunię :loveu: Wy se idźcie, ja coś tylko sprawdzę... Poszli?! Naprawdę poszli...! Poczekajcie! I na koniec- Ha! Ja też tu byłem! :cool3: Tak Hektorek się dziś wyszalał, że jak po spacerku padł to spał kamieniem ze trzy godzinki :lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Roxanko jak się bardzo cieszymy ,że Klaudynka już zdrowa.:loveu: Zdięcia śliczniutkie. Hektorek zapewne po leśnym powietrzu zapadł w tak głęboki sen:razz: Quote
Coffee&Nera Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cudowny... mój ukochany kolor :D Roxano wytamos go odemnie i pozdrów od mojego jamnika- Aresa :D Quote
Roxana Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Wytargam napewno i od Areska pozdrowię też, jak tylko Hektorciu się obudzi, bo dziś pół dnia spędził na dworku i padł zmęczony spatuniać :lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Szkoda ze Hektorek niemoze wyskoczyc z ekranu monitora :D Fajnie jakby tak wpadł do mnie na chwile... moze kiedys go poznam ;) Quote
Celina12 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Piękne te zdjęcia w plenerze a w dodatku z takim Przystojniakiem :loveu::loveu::loveu: To spojrzenie jest Boskie.... Quote
Roxana Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Hektorek robi dziś za pielęgniarza :cool3: Nasz najstarszy psiak Kapsel miał dziś usuwane ząbki- tylko 6 mu ich zostało :shake: Po powrocie z lecznicy Hektorek obwąchał Kapselka po mordce i zaczął go lizać i tak jakoś po psiemu pocieszać. Kapselek narazie cały czas śpi, a jak sie tylko choć trochę poruszy to już Hekuś jest przy nim i lize go i nikomu nie chce dać dojść do niego. Tak sie opiekuje ślicznie staruszkiem :loveu: Quote
Celina12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 I jak się czuje Kapselek????? Hektorek dalej pielęgniarzem jest? Quote
Recommended Posts