Celina12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Chcemy zdjęcia.....chcemy zdjęcia.....:evil_lol: Quote
Roxana Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Hektorek mówi Wam- Dobry Wieczór :) Quote
lizka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Celina12 napisał(a):Chcemy zdjęcia.....chcemy zdjęcia.....:evil_lol: Podpisuję sie pod tym nogami i rękami - mam słabość do czarnych jamniorów :cool3: :loveu: Quote
lizka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Oooo! JEST! :loveu: Słodki pychol - niechbym go w łapska dorwała, to bym juz nie wypuściła :evil_lol: Quote
Roxana Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Ja zawzięcie i ciągle go pieszczocham a on to kocha. A ja jego bardzo kocham :loveu: Quote
Celina12 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 To widać,że Go kochasz a On Ciebie :loveu: Roxana czy Ty wiesz,ze wygrałaś maskotkę???? Quote
Roxana Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Wiem :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Celina12 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 GRATULUJĘ!!!!:multi::loveu: Napisz potem a najlepiej poproszę o zdjęcie -maskotki-:diabloti: Quote
Roxana Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Oczywiście Celinko- jak tylko przyjdzie to zaraz zrobię maskotce sesję zdjęciową i pokażę :lol: Quote
basia0607 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Hektorek jest super,do twarzy mu z tym niebieskim nocnikiem.Moja rodzina kocha jamnisie.Kamel żył u nas 19 lat,potem była Norka,chorowala bardzo i jest już w niebieObecnie jest Milka .Uważam,że są psy i jamniki.Jamników bym do psów nie zaliczala ze wzglądu na ich uczlowieczenie! Jak kupię aparat cyfrowy,też sie pochwalę swoimi zwierzętami. Quote
lizka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Tez miałam jamnika przez prawie 14 lat [*], teraz mama ma 7-miesięcznego rozrabiake (a raczej rozrabiaczke :evil_lol: ) a ja ONka, ale do jamników mam przeogromny sentyment - zwłaszcza do tego charakterku :lol: :diabloti: Quote
Celina12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 To fakt ,że jamniki to specyficzna rasa-nie my Je mamy ale One nas-:loveu: Ja też mam trzy jamniki-wszystkie po przejściach-zapraszam na Ich wątek-:loveu: Quote
Roxana Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Jamniorki są przekochane :loveu: Ps.Niebieski nocnik tak jakoś brzydko wlazł w kadr na avatarku :roll: Oczywiście to nie Hektorkowe urządzenie... Quote
basia0607 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 To był żart ,grunt,że gość na pierwszym kadrze wyszedl jak aktor! My wieczorem kłócimy sie z kim Milka ma spać, bo grzeje jak piec. Milka wychowywala sie razem z malym kotem,Kocha go bardzo,razem jedzą i śpią.Tutaj przyslowie "jak pies z kotem" nie dziala.Psy są czesto madrzejsze od ludzi,szkoda tylko że Pan Bóg zapomniał nauczyć je mówić! Quote
Brzdąc Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 właśnie jak pies z kotem....luknijcie do naszych przegubowców na ostatnie zdjęcia/moje jamniki i koty też obalają mity :evil_lol: pozdrawiam Hektorka i jego Pańcię Quote
Roxana Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Za pozdrowionka dziękujemy i tym samym się rewanżujemy :loveu: Mój Hektor też nie ma nic do kotów, te podwórkowe to i owszem pogania trochę ale nie żeby krzywdę zrobic tylko dla sportu, bo jak już kot się zatrzyma i nie zwiewa dalej to się obwąchają i od nowa ganiają :) Brzdąc u Ciebie to starsznie podoba mi się Cola- supcio dziewczynka :loveu: A tu Hektorek jako mały myszorek: Jejciu :loveu: - jakie TOto malutkie było. Taka mała cieplutka klusia. Jak do mnie przyszedł to miał 6 tygodni... Az się rozczuliłam na samo wspomninie... Quote
Celina12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ciudne Maleństwo-:loveu::loveu:. Ja moich Muszkieterków nie znałam jak byli tacy malutcy-:-( Quote
Brzdąc Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 no bo Cola jest boska :evil_lol: tylko te koty to u niej obsesja-krzywdy nie robi ale potrafi cały dzień za Pumkiem chodzic-bierze jego głowe w pysko i tak trzyma... Pumek ma ja w poważniu i generalnie gra jej na nosie a czasem to sam pakuje się jej do paszczy. chyba juz nie potrafia bez siebie życ. Jamniki są pod tym względem zupełnie inne i tak jak Twój Hektorek-jak zwiewają to gonią a jak koty mają je w nosie to i one je zostawiają. Wszystkie jamiolki są cudne jak są małe i Hektorek sie do nich zalicza :loveu: Quote
Roxana Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Jutro do Hektorcia przyjdzie Mikołaj :razz: Przyniesie mu nowa cudną piłeczkę i jego ulubione ciacha przyniesie :multi: Miałam mu dzisiaj zrobić małą sesję zdjęciową i moją kolekcję żabek też miałam obbstrykac i portrecik Hektorka, który od dziś wisi na ścinie w cudnej rameczce i fotkę maskotce a właściwie dwie dostałam jakimś cudem od Kasi i nic z tego nie wyszło, bo mi siostra odda dopiero w czwartek aparat :shake: Ale pokażę Wam choć parę fotek z naszej wyprawy do ZOO SAFARI w Świerkocinie. Fajnie było :) To jest ruda Alpaka plujka :eviltong: Karibu: Quote
Roxana Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Osiołki- Owieczka: Pies Dingo- Struś: Surykatka- Wielbłądziki: Zebrunia- I bawoły: Fajne? Quote
Celina12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ja chciałabym osiołka i surykatkę-:evil_lol: Cudne zdjęcia Roxano-:multi::multi: Cierpliwie czekamy na fotki-i pamiętaj-te w czapce Mikołaja na wątek moich jamniorków-żebyś załapała się na kartkę świąteczną z Mikołajami Pieskami-:diabloti: Quote
Celina12 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jakie to Cudne-gdzie znalazłaś ten obrazek Roxano???? I wzajemnie-:lol: Będą zdjęcia Hektoreczka-Mikołaja? Quote
Roxana Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Jutro będzie aparat, to będę robić. Tylko czapki takiej nie mam. Ale mam za to takie rogi z uszami renifera, więc jeśli do jutra czapy nie skombinujemy, to będzie Hektorek- reniferek :) Quote
Recommended Posts