Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Celina12 napisał(a):
Chcemy zdjęcia.....chcemy zdjęcia.....:evil_lol:

Podpisuję sie pod tym nogami i rękami - mam słabość do czarnych jamniorów :cool3: :loveu:

Posted

Hektorek jest super,do twarzy mu z tym niebieskim nocnikiem.Moja rodzina kocha jamnisie.Kamel żył u nas 19 lat,potem była Norka,chorowala bardzo i jest już w niebieObecnie jest Milka .Uważam,że są psy i jamniki.Jamników bym do psów nie zaliczala ze wzglądu na ich uczlowieczenie! Jak kupię aparat cyfrowy,też sie pochwalę swoimi zwierzętami.

Posted

Tez miałam jamnika przez prawie 14 lat
[*], teraz mama ma 7-miesięcznego rozrabiake (a raczej rozrabiaczke :evil_lol: ) a ja ONka, ale do jamników mam przeogromny sentyment - zwłaszcza do tego charakterku :lol: :diabloti:

Posted

To był żart ,grunt,że gość na pierwszym kadrze wyszedl jak aktor! My wieczorem kłócimy sie z kim Milka ma spać, bo grzeje jak piec. Milka wychowywala sie razem z malym kotem,Kocha go bardzo,razem jedzą i śpią.Tutaj przyslowie "jak pies z kotem" nie dziala.Psy są czesto madrzejsze od ludzi,szkoda tylko że Pan Bóg zapomniał nauczyć je mówić!

Posted

właśnie jak pies z kotem....luknijcie do naszych przegubowców na ostatnie zdjęcia/moje jamniki i koty też obalają mity :evil_lol:
pozdrawiam Hektorka i jego Pańcię

Posted

Za pozdrowionka dziękujemy i tym samym się rewanżujemy :loveu:
Mój Hektor też nie ma nic do kotów, te podwórkowe to i owszem pogania trochę ale nie żeby krzywdę zrobic tylko dla sportu, bo jak już kot się zatrzyma i nie zwiewa dalej to się obwąchają i od nowa ganiają :)

Brzdąc u Ciebie to starsznie podoba mi się Cola- supcio dziewczynka :loveu:

A tu Hektorek jako mały myszorek:

Jejciu :loveu: - jakie TOto malutkie było. Taka mała cieplutka klusia. Jak do mnie przyszedł to miał 6 tygodni...
Az się rozczuliłam na samo wspomninie...

Posted

no bo Cola jest boska :evil_lol:
tylko te koty to u niej obsesja-krzywdy nie robi ale potrafi cały dzień za Pumkiem chodzic-bierze jego głowe w pysko i tak trzyma...
Pumek ma ja w poważniu i generalnie gra jej na nosie a czasem to sam pakuje się jej do paszczy. chyba juz nie potrafia bez siebie życ.
Jamniki są pod tym względem zupełnie inne i tak jak Twój Hektorek-jak zwiewają to gonią a jak koty mają je w nosie to i one je zostawiają.
Wszystkie jamiolki są cudne jak są małe i Hektorek sie do nich zalicza :loveu:

Posted

Jutro do Hektorcia przyjdzie Mikołaj :razz:
Przyniesie mu nowa cudną piłeczkę i jego ulubione ciacha przyniesie :multi:
Miałam mu dzisiaj zrobić małą sesję zdjęciową i moją kolekcję żabek też miałam obbstrykac i portrecik Hektorka, który od dziś wisi na ścinie w cudnej rameczce i fotkę maskotce a właściwie dwie dostałam jakimś cudem od Kasi i nic z tego nie wyszło, bo mi siostra odda dopiero w czwartek aparat :shake:
Ale pokażę Wam choć parę fotek z naszej wyprawy do ZOO SAFARI w Świerkocinie. Fajnie było :)

To jest ruda Alpaka plujka :eviltong:

Karibu:

Posted

Ja chciałabym osiołka i surykatkę-:evil_lol: Cudne zdjęcia Roxano-:multi::multi:
Cierpliwie czekamy na fotki-i pamiętaj-te w czapce Mikołaja na wątek moich jamniorków-żebyś załapała się na kartkę świąteczną z Mikołajami Pieskami-:diabloti:

Posted

Jutro będzie aparat, to będę robić. Tylko czapki takiej nie mam. Ale mam za to takie rogi z uszami renifera, więc jeśli do jutra czapy nie skombinujemy, to będzie Hektorek- reniferek :)