Roxana Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dziękuję serdecznie za życzenia :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [SIZE="4"]Niech te święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek. Niechaj gwiazda z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci. Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada. Niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie. Quote
AMIŚKA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial Black]ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT[/FONT] [FONT=Arial Black]ŻYCZĄ AMIŚKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I JAMNICZKI MURKA, AMKA I SASANKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I KOCICZKA MIŁKA[/FONT] __________________ Quote
Roxana Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Również witamy Świątecznie :santagri: I Wszystkim dziękujemy za życzenia :loveu: Quote
Celina12 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Hektorku co powiedziałeś na uszko Roxance wczoraj???? Quote
Roxana Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Hektorek wczoraj tak jak i codziennie zresztą wyszeptał swojej pańci wielką miłość swoją :loveu: Pańcia też do Hektorka szeptała, bo niestety znowu mówić nie może, wypluję kiedyś swoją krtań- dosłownie :shake: Wszystkie moje pieski wczoraj szeptały i całowały pańcię na zmianę a pańcia nie nadążała z całowaniem, przytulaniem i ich głaskaniem. A Twoje psiaczki Celinko- co Ci powiedziały? Bo to, że Cię mocniutko kochają i bardzo tęskniły to nie mam wątpliwości! A może kolędy pośpiewały? Quote
Celina12 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Powtórzyły to co w tamtym roku-o swej niedoli kiedyś...Dumcia dodała swoją opowieść....no i nażaliły się-jak to tękniły jak mnie nie było.... Quote
Roxana Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Oj tęskniły napewno bardzo, bardzo, nie wiedziały bidulki co się dzieje, gdzie ich mamusia? No, ale już wróciła i wszystko jest znowu cudowne i kochane ręce je już pieszczą a usta mówią jak bardzo są kochane :loveu: Quote
Celina12 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Oj tak-leżymy razem i sobie opowiadamy...pilnują mnie na każdym kroku...bardzo a to bardzo kocham moje Jamniorki :loveu::loveu: Quote
Roxana Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 A one Ciebie bardzo mocno kochają! Celinko- jak na nowym materacu? Na nim się śpi cały czas, czy on tylko do ćwiczeń jest czy tak na cały czas? Nie znam się na nim a przyznam się szczerze, ze nie zapoznałam się z jego zastosowaniem. Quote
AnkaG Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 No i po świętach. ;) Roxanko nie choruj. :shake: A co z twoją pracą? Quote
Roxana Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Ach, Aniu z tą moją krtanią to tragedia. Jeszcze w piątek normalnie z Tobą przez telefon rozmawiałam a w sobotę słowa już powiedzieć nie mogłam :shake: Zaraz po Nowym Roku zaczynam chodzić na zabiegi- jonoforezę na gardło i krtań- może coś pomogą, bo normalnie wstydzę się w ogóle gdzieś odzywać z takim głosem. Brzmię jak jakiś alkoholik :-( A z pracą- nie pamiętam nawet czy wcześniej wspominałam o tym, może nie... W każdym bądź razie w obecnej pracy, gdzie przepracowałam kilka dobrych lat, jestem zatrudniona do końca tego roku. Więc jeszcze tylko 4 dni. Od 1 stycznia (jutro idę podpisać umowę) będę pracowała gdzie indziej. Właściwie ja już w grudniu trochę tam też już pracowałam, ciągnęłam dwa etaty, tylko, że w nowej jeszcze bez umowy. Bo potrzebowali pracownika na już, i nikt by na mnie przez miesiąc nie czekał. No to żeby mi praca nie uciekła robiłam i tam i tu. Strasznie przeżywam tą zmianę i jest mi strasznie przykro, że to już koniec, jakoś w tej nowej pracy nie czuję się pewnie i nie wiem jak to będzie... Więc proszę trzymać za mnie kciuki... Quote
taxelina Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 kciuki trzymamy :D moge spytac co to za rodzaj pracy? Quote
JamniczaRodzina. Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Roxano życzę zdrowia.Nie martw się , zawsze jak rozpoczynamy coś nowegostawiamy sobie wiele pytań.Trzymam kciuki. Quote
Roxana Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Teraz będę pracowała z osobami upośledzonymi ruchowo, wcześniej pracowałam z osobami psychicznie chorymi. Jakoś to będzie... Quote
Celina12 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Roxanko-będzie dobrze-zobaczysz-zdrówka życzę. Na materacu się ćwiczy=ćwiczenia oddechowe, rozluźniające no i trening autogenny. Quote
Roxana Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 No to mam Celinko nadzieję, ze grzecznie ćwiczysz i jesteś zadowolona i że choć troszkę Ci może to pomoże. Ale się zrymowało :lol: Quote
AnkaG Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Trzymamy kciuki abyś szybko się zaaklimatyzowała. :lol: Quote
Roxana Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Dzięki Aniu :loveu: Nie lubię takich nowości, zresztą chyba mało kto lubi. Moją szefową jest moja koleżanka. Sama nie wiem czy to dobrze czy to źle... Zobaczę co z tego wyniknie :roll: Quote
Roxana Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Z krtanią już lepiej- do następnego razu... :shake: Nogi mi siadły totalnie- stopy mi dosłownie spalają się żywcem- takie mam uczucie, że płoną :angryy: Boli potwornie. Zaraz będzie prawie dwa tygodnie jak jestem na pełnych obrotach, non-stop na nogach. Tak jest od chwili śmierci cioci, to co nam wujek wyprawia do dosłownie masakra. Tam trójka dzieci w wieku szkolnym została- 15, 10 i 6 lat. A On totalnie się załamał, poszedł w alkohol tragedia, ciągle tam biegamy, wczoraj to myślałam, ze zmorduję, autentycznie instynkt mordercy się we mnie odezwał jak tam wpadłam i zobaczyłam co się dzieje. Dziś na siłę razem z drugim wujkiem odstawiliśmy go do szpitala na odtrucie, będzie tam parę dni. Teraz trzeba to mieszkanie doprowadzić do porządku, bo tak nie może być. Zabiorą mu dzieci jak tak dalej będzie! Jestem wykończona :shake: Quote
AnkaG Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Roxanko jesteś dzielną kobietą. :multi:Zmęczona, obolała ale o wielkim sercu. Quote
Recommended Posts