Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Celinką, dziś pisałyśmy sms-y. Bardzo tęskni za domem, jamnisiami, Dogo...
Pisała mi dziś, że jutro zobaczy się z Piotrem, tylko Ani będzie Jej brak. Nawet nie przypuszcza, ze zobaczy jutro swoje dzieci w komplecie :loveu:
Boję się tylko czy to nie zadużo emocji na raz będzie...
Pozdrawiamy :loveu:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Wy ...to taka konspiracja?????:diabloti::diabloti::evil_lol:

Bardzo sie ucieszyłam z przyjazdu Anusi-przestałam płakać...a dzięki Waszym telfonom i sms-om przeżyłam to wszystko...jeszcze raz dziękuję :loveu:

Posted

Paluszek...
No, cóż zrasta się- pięknie krzywo się zrasta :roll:
Chirurg w piątek dał mi dwie opcje do wyboru:
- łamiemy go na nowo, zakładamy nogę w gips i pięknie się wtedy zrasta
- Zrasta się jak zrasta i do końca życia będzie mnie pobolewał i praktycznie na każdą zmianę pogody działał jak barometr...
Niestety, życie jest takie jakie jest i o żadnym gipsie nie może być teraz mowy, więc pozostała mi tylko opcja druga do wyboru :shake:

Posted

Bo gips bardzo utrudnił by mi życie w tej chwili. Chwilowo jestem sama z dziećmi, nie mogę sobie pozwolić na zwolnienie w pracy, a w pracy są mi potrzebne nogi na chodzie.
O tak to wygląda...

Posted

Ja jakoś już nie wierzę...
Od mojego dzieciństwa tak już jest, zawsze coś tam musi mi się przyplątać, zawsze coś tam jest nie tak. Przyzwyczaiłam się i jakoś z tym żyję, akceptuję swój los i już nawet nie narzekam.

Posted

Noga bez zmian- tzn. tak jak pisałam wcześniej.
Hektorek cudowny mój synek też w porządku. Najgorzej jest z Kapselkiem, straszne kłopoty z oczkami i nie można mu tego wyleczyć. Jak już jest niby lepiej i ma je choć trochę otwarte to na drugi dzień to samo co wcześniej. Bardzo mnie martwi. Jest najstarszy z całej czwórki i tak już niedosłyszy, niedowidzi, nie ma połowy zębów... :-(

A dziewczynki- ja razem z Klaudią chorujemy sobie, Sara jakoś się jeszcze trzyma i mam nadzieję, ze się nie rozłoży , bo w jej przypadku kilkudniowa nieobecność w szkole to strasznie dużo materiału do nadrobienia :shake:
Jakoś leci, byle do przodu :)

Pozdrawiamy :loveu: