Roxana Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 U nas smutno. Wiele rzeczy się ostatnio wydarzyło. Jeden z moich psich staruszków Kapsel bardzo mi zachorował, myślę, ze nadchodzi najgorsze. Mało teraz na Dogo bywam. Mam fajny nowy aparat, porobiłam juz sporo fajnych zdjęć ale niestety Hektorowi tylko parę, on chyba chce mnie wykończyć. No nie da sobie zrobić fotek. Co dochodzę do niego z aparatem to tak ujada na mnie i aparat, że co to za fotki, gdzie Hektor wszędzie z rozdziawioną morduchą świeci? A wogóle wszystko lipa jakaś ostatnio :shake: Pozdrawiam wszystkich serdecznie :loveu: Quote
Roxana Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 A dziś czara goryczy się przelała- moja mama trafiła do szpitala z ciężkim atakiem astmy :placz: Quote
AnkaG Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Roxanko jak się wali to na całej linii. :-( Trzymaj się mocno. Quote
Celina12 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Bardzo mi przykro-trzymaj się Roxi..... Quote
Roxana Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Staram się, choć przyznam szczerze, że zaczynam się rozklejać. Dziś pół dnia u mamy w szpitalu przesiedziałam, cały czas leży pod tlenem :-( Źle mi jest z tym wszystkim... Quote
Celina12 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Trzymaj się Roxanko-wiesz ,że musisz...prawda???? Quote
Roxana Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Wiem, wiem ale teraz to naprawdę nie takie łatwe. Za dużo naraz się przykrych rzeczy złożyło :shake: Ogólnie uważam się za dosyć silną osobę psychicznie i jak już czuję, że siadam to naprawdę jest już źle. Dziś znowu byłam długo u mamy, już trochę lepiej, w końcu zaczynają chyba działać leki. Miałam iść dziś na akcję- "Zerwać łańcuchy" u nas do parku i nie miałam jak a tak chciałam wziąć udział w tej akcji. Chciałam Anetce pomagać w organizacji tego przedsięwzięcia... Jutro już październik moja Sara- 3 ma urodzinki, smutno nam będzie, bo bez Babuni naszej, pierwszy raz Jej nie będzie z nami w takim dniu :-( Quote
JamniczaRodzina. Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Saruniu w dniu Twojego święta,życzę Tobie dużo dużo zdrówka,spełnienia wszystkich marzeń,i samych piątek.:tort::new-bday::BIG: Quote
Roxana Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Serdecznie dziękuję, za życzenia :loveu: Smutno mi tylko, że babci nie ma ze mną... Od Roxany: Podziękowania powyżej osobiście napisała Sara :) Quote
Roxana Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Pokażę Wam Sarę w tajemnicy :cool3: Quote
Celina12 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Myślałam ,że Sarunia ma Urodzinki dziś....ja też życzę wszystkiego najlepszego zdrówka ,szczęścia, pomyślności oraz samych Szóstek w szkole.:BIG::new-bday: :tort: :bday: Quote
Roxana Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Celinko- bo ma dziś :lol: Też bardzo Ci dziękuję za życzenia :loveu: Dziękuję Elu- fajne, fajne :multi: Sara to już zaczyna mnie powoli przerastać :roll: Quote
Celina12 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dobry był torcik???? Ale bym zjadła. Roxi jak się czuje Mamcia???? Quote
Roxana Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Torcik będzie dopiero jak babcia do domku wróci. Sara bez babci nie chce wyprawić urodzin. A, że z mamą już lepiej to może już niedługo torcik będzie. Sara ma swój tortowy ulubiony smak- truskawkowa bita śmietana z galaretką :cool3: Quote
Roxana Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 U nas jakoś pomału leci... Mamcia już w domku :) Quote
Matusz Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 dobrze, że jakoś tam u Was leci :) :loveu: a zdjęcia kiedy będą co ??:diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: Quote
Roxana Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Najpierw będzie parę fotek z dzisiejszych Mistrzostw Polski w Agility jakie odbyły się w Szczecinie :cool3: Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 świetne fotki, i jest nawet moja Sasanka i Zinka :loveu::loveu::loveu: i Mureczka też się załapała :loveu::loveu: a gdzie fotki Hektorka ? :diabloti: a ja cioteczkę słyszałem przez tel jak się chichotała :diabloti::diabloti: Quote
Roxana Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 A teraz może być parę fotek mojego Hetorcia :loveu: Quote
Recommended Posts