Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas smutno. Wiele rzeczy się ostatnio wydarzyło. Jeden z moich psich staruszków Kapsel bardzo mi zachorował, myślę, ze nadchodzi najgorsze. Mało teraz na Dogo bywam. Mam fajny nowy aparat, porobiłam juz sporo fajnych zdjęć ale niestety Hektorowi tylko parę, on chyba chce mnie wykończyć. No nie da sobie zrobić fotek. Co dochodzę do niego z aparatem to tak ujada na mnie i aparat, że co to za fotki, gdzie Hektor wszędzie z rozdziawioną morduchą świeci?
A wogóle wszystko lipa jakaś ostatnio :shake:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :loveu:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staram się, choć przyznam szczerze, że zaczynam się rozklejać. Dziś pół dnia u mamy w szpitalu przesiedziałam, cały czas leży pod tlenem :-(
Źle mi jest z tym wszystkim...

Posted

Wiem, wiem ale teraz to naprawdę nie takie łatwe. Za dużo naraz się przykrych rzeczy złożyło :shake:
Ogólnie uważam się za dosyć silną osobę psychicznie i jak już czuję, że siadam to naprawdę jest już źle.
Dziś znowu byłam długo u mamy, już trochę lepiej, w końcu zaczynają chyba działać leki. Miałam iść dziś na akcję- "Zerwać łańcuchy" u nas do parku i nie miałam jak a tak chciałam wziąć udział w tej akcji. Chciałam Anetce pomagać w organizacji tego przedsięwzięcia...
Jutro już październik moja Sara- 3 ma urodzinki, smutno nam będzie, bo bez Babuni naszej, pierwszy raz Jej nie będzie z nami w takim dniu :-(

Posted

Serdecznie dziękuję, za życzenia :loveu:
Smutno mi tylko, że babci nie ma ze mną...

Od Roxany:
Podziękowania powyżej osobiście napisała Sara :)

Posted

Myślałam ,że Sarunia ma Urodzinki dziś....ja też życzę wszystkiego najlepszego

zdrówka ,szczęścia, pomyślności oraz samych Szóstek w szkole.:BIG::new-bday: :tort: :bday:

Posted

Celinko- bo ma dziś :lol:
Też bardzo Ci dziękuję za życzenia :loveu:

Dziękuję Elu- fajne, fajne :multi:
Sara to już zaczyna mnie powoli przerastać :roll:

Posted

Torcik będzie dopiero jak babcia do domku wróci. Sara bez babci nie chce wyprawić urodzin. A, że z mamą już lepiej to może już niedługo torcik będzie. Sara ma swój tortowy ulubiony smak- truskawkowa bita śmietana z galaretką :cool3:

Posted

świetne fotki, i jest nawet moja Sasanka i Zinka :loveu::loveu::loveu: i Mureczka też się załapała :loveu::loveu:

a gdzie fotki Hektorka ? :diabloti:

a ja cioteczkę słyszałem przez tel jak się chichotała :diabloti::diabloti: