Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O! Dziękuję Wam bardzo kochane cioteczki :loveu:
No tak dostałam nowy aparacik na imieninki i jeszcze parę fajnych drobiazgów- to choć trochę mi się humor poprawił :)
Jutro zacznę studiować instrukcję, bo dziś już sił na to nie mam. Tzn.- mój mózg dziś już żadnych nowych informacji nie wchłonie... :lol:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam Aniu wyniki, widziałam :cool3:
Na chodzie niby tak ale jakieś choróbsko mnie zaczyna rozkładać. Właśnie zmierzyłam gorączkę- 38,6. Niedobrze i gardło zaczyna boleć :shake:

Posted

Ale ostatnio to jakiś koszmar jest z tym chorowaniem. Najgorsze jest to, ze teraz byłam dwa tygodnie na urlopie i nie zachorowałam aż tak a jak od poniedziałku do pracy to mnie rozkłada. Pójdę sobie na zwolnienie- i tak mi już wszystko jedno, skoro od stycznia już tam nie będę pracować :roll:
Sara u mnie chorować zaczęła pierwsza i oczywiście ja sie zaraziłam. Ona dochodzi już do siebie a ja zaczynam :shake:

Posted

Roxanko zdrowiej nam !! Tabletki i do wyrka sie wygrzewać,a nie przed komputerem:eviltong::mad::loveu:

a i chyba z tego co pamiętam to po 15 maja być fotki Hektorka tak? :multi::loveu:

Posted

Autentycznie nie przyswajam instrukcji, jakieś tam fotki dziś pstryknęłam ale nie podobają mi się :shake:
Muszę nauczyć się ustawiać tam wszystko a jak mam gorączkę to nic nie kumam.
Będą fotki, będą napewno :cool3:

Posted

Nikon S200 Celinko. On wcale nie jest taki prosty w obsłudze :shake:
Ja chciałam jakiś taki łatwy a ten okazał się bardziej zaawansowany...
On jest taki strasznie płaski- dziwnie się mi go trzyma :roll:

Posted

A ja idę go wymienić- dziś dzwoniłam do sklepu i jeszcze mogę. Kabelków to ja nawet jeszcze z folii nie odpakowywałam. Dopiero dziś się dowiedziałam ile on kosztował- musieli mi dać paragon, żebym mogła zrobić wymianę. Wymieniam go na dwa inne- już mam upatrzone nawet. W ten sposób będę miała aparat ja i córka :cool3: