Celina12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Roxana-najpierw pogratuluję wstawienia samodzielnie zdjęć-:multi: Muszę powiedzieć,że Twoje pieski wpadły mi w oko-ale i tak najładniejszy :oops: jest HEKTOREK-dlatego ,że JAMNIK-:loveu: Quote
Roxana Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Dzięki niezastąpionej Celince12 udało mi się nauczyć wstawiać zdjęcia :multi: Jestem Jej bardzo wdzięczna za pomoc :loveu: No to teraz będę mogła się Wam chwalić do woli... Quote
Celina12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ależ nie ma za co-:oops:-"naumiałam" się to i pomogłam-:loveu: Quote
Roxana Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Czyż on nie jest śliczny? :loveu: Quote
Celina12 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Śliczny i błyszczący HEKTOREK -:loveu: Quote
Roxana Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 U Ciebie Celinko tez już na wątku zawitał wraz z pozostałą paczką naszej psiej rodzinki ;) Quote
Celina12 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Widziałam Cioteczko-widziałam-dziękuję Ci-Super Gromadka :loveu::multi: Quote
Roxana Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 A dziękujemy, dziękujemy za wszystkie komplementy :loveu: To jeszcze, żeby reszta mojego zwierzynca sie nie pogniewała to tez wstawię ich foteczki co by im przykro nie było :razz: I wtedy moja animalsowa rodzinka będzie w komplecie. A oto jedna z moich koszatniczek, które mam w domku: Oraz Bazyl- żółw stepowy uratowany w ostatniej chwili od śmierci: No, to teraz wszyscy w komplecie :multi: Quote
Celina12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A co było z żółwiem?:-( Fajny masz zwierzyniec-:loveu:I jaki bogaty w rodzaje-:loveu: Quote
Roxana Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Żółw był totalnie odwodniony, wterynarz powiedział nam, że w sorupa jest już prawie pusta. Masa ciała zółwie sięgała dna. A skorupa :-( - gdzie mół to go nam posklejał ale tych wszystkich odprysków jakie miał na niej nie dało się jakoś zamaskować ani nic z tym zrobić. Przez dwa tygodnie co drugi dzien jeździł Bazyl na kroplówki i zastrzyki, dostawał dobre jedzonko z witaminkami i kąpiele i jakoś bidulek doszedł do siebie. Gdyby został dłużej w sklepie już byłoby po nim... Quote
milena182 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 to kupilas go w takiem stanie?ja tez mam stepka jest na ktorejs stronie w galeri;) Quote
Celina12 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Biedny żółw-:-(-co to za sklep był? Masakra-:shake: Dzięki Tobie żyje i ma się dobrze-:Rose: Quote
Roxana Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Tak, w takim stanie kupił go mój TZ. Wybrał właśnie jego, bo wydawało mu się, ze jest z nim coś nie tak. I miał rację... Tylko nawet jadąc do weta nie przypuszczaliśmy, że narawdę jego stan jest tragiczny i że ratujemy mu życie. Sklep- no cóż to jeden z zoologów mieszczących się w jednym ze szczecinskich hipermarketów... A mój Hektorek zaliczył dzisiaj wizytę w salonie piękności i miał obcinane pazurki :cool3: Przystojniach pełną parą :loveu: Nasza miłość nie zna granic: I Hekuś w ukochanej dla siebie roli- dzielnego kibica przy posiłku swoich pańć młodszych: :loveu: Quote
Celina12 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Jeju-Pańcia Cudna.Dziewczynki Cudne.:loveu::loveu: Hektorek ma Cudny dom-:multi: Quote
Roxana Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Ha, ha- dziewczynki i Hektorek pierwszorzędni i owszem :) Co do pańci- to bym się posprzeczała :lol: Quote
Celina12 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 No to się sprzeczaj :diabloti: Mam Ci ja oczy i patrzalnikować umiem...:evil_lol: Quote
Roxana Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 A dziękujemy, dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts