Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roxana-najpierw pogratuluję wstawienia samodzielnie zdjęć-:multi:
Muszę powiedzieć,że Twoje pieski wpadły mi w oko-ale i tak najładniejszy :oops: jest HEKTOREK-dlatego ,że JAMNIK-:loveu:

Posted

Dzięki niezastąpionej Celince12 udało mi się nauczyć wstawiać zdjęcia :multi:
Jestem Jej bardzo wdzięczna za pomoc :loveu:
No to teraz będę mogła się Wam chwalić do woli...

Posted

A dziękujemy, dziękujemy za wszystkie komplementy :loveu:
To jeszcze, żeby reszta mojego zwierzynca sie nie pogniewała to tez wstawię ich foteczki co by im przykro nie było :razz: I wtedy moja animalsowa rodzinka będzie w komplecie.
A oto jedna z moich koszatniczek, które mam w domku:

Oraz Bazyl- żółw stepowy uratowany w ostatniej chwili od śmierci:

No, to teraz wszyscy w komplecie :multi:

Posted

Żółw był totalnie odwodniony, wterynarz powiedział nam, że w sorupa jest już prawie pusta. Masa ciała zółwie sięgała dna. A skorupa :-( - gdzie mół to go nam posklejał ale tych wszystkich odprysków jakie miał na niej nie dało się jakoś zamaskować ani nic z tym zrobić. Przez dwa tygodnie co drugi dzien jeździł Bazyl na kroplówki i zastrzyki, dostawał dobre jedzonko z witaminkami i kąpiele i jakoś bidulek doszedł do siebie. Gdyby został dłużej w sklepie już byłoby po nim...

Posted

Tak, w takim stanie kupił go mój TZ. Wybrał właśnie jego, bo wydawało mu się, ze jest z nim coś nie tak. I miał rację... Tylko nawet jadąc do weta nie przypuszczaliśmy, że narawdę jego stan jest tragiczny i że ratujemy mu życie.
Sklep- no cóż to jeden z zoologów mieszczących się w jednym ze szczecinskich hipermarketów...
A mój Hektorek zaliczył dzisiaj wizytę w salonie piękności i miał obcinane pazurki :cool3: Przystojniach pełną parą :loveu:
Nasza miłość nie zna granic:

I Hekuś w ukochanej dla siebie roli- dzielnego kibica przy posiłku swoich pańć młodszych:

:loveu: