JamniczaRodzina. Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Co na tej Dogomanii się wyrabia:mad: Tobiasz znowu wrócił na gr 4 a Wy dalej na fotoblogach.Od czego i kogo to zależy? Quote
Roxana Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Na fotoblogi przeniósł nas moderator. Kto przeniósł Tobiasza z powrotem na gr.4, pojęcia nie mam :roll: Od czego to zależy- to też chciałabym wiedzieć. Ja po poruszaniu się na Dogo korzystam tylko z subskrypcji- bez niej to chyba bym tu zginęła... Quote
Celina12 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Czy Przystojniak już się rozprawił z tą maleńką kosteczką????:evil_lol::evil_lol: Quote
Roxana Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Nie tak łatwo mu to pójdzie :evil_lol: Czeka go duża praca nad nią, ma chłopak zajęcie :lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Roxi a inne psiaczki nie probuja mu odebrać kosteczki.Czy może mają swoje.:cool3: Quote
Roxana Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 O, jeśli chodzi o kosteczki- to każdy ma swoją. Numer z jedną by nie przeszedł :lol: Choć Kapsel i Czaki to już takie bezzębne "kasowniki" że one tych swoich kostek to raczej nigdy nie rozbroją, ale co tam niech mają ;) Quote
Celina12 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mój Atosik też ma swoje kosteczki-liże i baardzo zakopuje w koce a Hektorek Mu podkrada....:diabloti: Czytałam,że kiedyś przygarniesz jamnisię-ciekawe jak będzie na imię miała...:loveu: Quote
Roxana Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Przygarnę napewno!!! I chyba nawet już wiem jak się będzie nazywać- Birzu (nie tak się pisze ale tak się wymawia) to z francuskiego jest. Po polsku znaczy- Klejnocik :loveu: Quote
Roxana Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Celinko- i jak Ci się podoba imię dla mojej przyszłej jamnisi? :cool3: Quote
Celina12 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Piękne Roxanko..bardzo mi się podoba....mnie się też podoba Nutka, ...dla Chłopoczyka -Baton, Precelek...:loveu: Quote
Roxana Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Też ślicznie. Mamuśka mojego Hektorcia ma na imię Flora. Też mi się podoba :) Quote
Viz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bijou - cudne imię. :loveu: Kiedyś też chciałam nazwać tak swojego psiaka. Dopóki nie okazało się, że biorę płeć męską... :roll: :lol: Póki co mam przyszykowane dwa imiona, dla suki i psa. Dla psa Faros (jak ta latarnia, jedna z cudów świata), a dla suni Forza (po włosku siła, czyt. Forca ;)). Quote
Roxana Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Też śliczne imionka- bardzo mi się podobają :loveu: Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ciekawe imiona VIZ....:loveu: Co u Hekusia???? Quote
Roxana Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Hekuś właśnie śpi na pleckach z jajorkami w górze :evil_lol: Nigdy nie uda mi się zrobić mu tak fotki. On jest taki czuły, że jak tylko, nawet cichcem zbliżam się do niego z aparatem i chociaż wtedy śpi, to odrazu zrywa się na równe cztery łapki :roll: Już tyle co ja próbowałam i się nie udaje... Twoje Celinko to takie modele, nawet bajeczki z nimi zrobiłaś- z moimi to nie realne. Kapsel i Czaki to wogóle boją się aparatu- zawsze wychodzą na zdjęciach jak zbite psy. Chojrak odrazu ucieka a Hektor szczeka na aparat. Tylko w terenie mogę im porobić normalne zdjęcia, no ale tam to one nie chcą tak na plecki się uwalić :shake: Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Mój Hektorek nawet w trawce jak Mu powiem ,że ma pokazać brzuchol :diabloti: Moje lubią pozować....szkoda ,że Hektorek zazdrosny o brzusio jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Viz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ooo Celinko, moje też brzucha odsłaniają bardzo chętnie. :diabloti: Teddy lubi pozować, natomiast Lupo zawsze robi miny zbitego psa niestety... :shake: Dzięki bardzo! :loveu: No to liczę, że na dworku zrobisz Roxanko jakieś foty. Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Zdjęcia najbardziej lubi Hektorek....pozuje, wywraca się...Dumcia czaem nie ma czasu na tak przyziemne sprawy-trzeba ulicy pilnować-bo jej i nikt nie może przechodzić czy przejeżdżać, balkonu przed ptaszkami, poszukuje stale kotów, wyprowadza Atosika na sioo:diabloti:. Atosikowi najlepiej wychodzą zdjęcia bez lampy-bo mruży te swoje wielgachne oczęta. Nie mam dobrego aparatu-jest już dośc stary-ale na moje potrzeby na razie wystarcza...pewnie tym co się znają tak ale Ci nigdy mnie nie zganili jeszcze :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witaj:loveu: nasz czrny Kubuś też niedaje fotografować na pleckach,widocznie te czarne sa tak zaprogramowane :cool3: Quote
Viz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A nie nie, bo Teddy jest czarny, Lupo też i brzusia chętnie odsłaniają. :evil_lol: Bez lampy jak najbardziej, bo oczy od razu zamknięte. :roll: Quote
Matusz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 oj, tak z lampą trudno o otwarte oczy:diabloti::diabloti: Tobiasz też lubi pokazywać brzucho:loveu: szczególnie w czasie snu:p Quote
Roxana Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Hektor odsłania często brzuchol i pokazuje wszystko co posiada bardzo dokładnie :evil_lol: Tylko skubany nie da sobie zrobić tak fotki. No normalnie ma alergię na aparat :roll: Dziś byliśmy na długim spacerku- Hektor i Chojrak padli po powrocie do domku. Tylko aparatu nie mieliśmy, bo mąż pojechał do Warszawy i musiał zabrać go ze sobą :shake: U nas dziś było cieplutko, bo wczoraj to zimno było jak na jesień przystało a nie na lato. Quote
Celina12 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Mojemu Hekosiowi robię zdjęcia zlampą i nie mruży ich...to przecież niedoszły model...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..gra tylko w jakiś bajkach... U nas też cieplutko...szkoda,że zdjęć niet... Quote
Recommended Posts