Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na fotoblogi przeniósł nas moderator. Kto przeniósł Tobiasza z powrotem na gr.4, pojęcia nie mam :roll: Od czego to zależy- to też chciałabym wiedzieć. Ja po poruszaniu się na Dogo korzystam tylko z subskrypcji- bez niej to chyba bym tu zginęła...

Posted

O, jeśli chodzi o kosteczki- to każdy ma swoją. Numer z jedną by nie przeszedł :lol: Choć Kapsel i Czaki to już takie bezzębne "kasowniki" że one tych swoich kostek to raczej nigdy nie rozbroją, ale co tam niech mają ;)

Posted

Mój Atosik też ma swoje kosteczki-liże i baardzo zakopuje w koce a Hektorek Mu podkrada....:diabloti:

Czytałam,że kiedyś przygarniesz jamnisię-ciekawe jak będzie na imię miała...:loveu:

Posted

Przygarnę napewno!!!
I chyba nawet już wiem jak się będzie nazywać- Birzu (nie tak się pisze ale tak się wymawia) to z francuskiego jest. Po polsku znaczy- Klejnocik :loveu:

Posted

Bijou - cudne imię. :loveu:

Kiedyś też chciałam nazwać tak swojego psiaka. Dopóki nie okazało się, że biorę płeć męską... :roll: :lol:

Póki co mam przyszykowane dwa imiona, dla suki i psa. Dla psa Faros (jak ta latarnia, jedna z cudów świata), a dla suni Forza (po włosku siła, czyt. Forca ;)).

Posted

Hekuś właśnie śpi na pleckach z jajorkami w górze :evil_lol:
Nigdy nie uda mi się zrobić mu tak fotki. On jest taki czuły, że jak tylko, nawet cichcem zbliżam się do niego z aparatem i chociaż wtedy śpi, to odrazu zrywa się na równe cztery łapki :roll: Już tyle co ja próbowałam i się nie udaje...
Twoje Celinko to takie modele, nawet bajeczki z nimi zrobiłaś- z moimi to nie realne. Kapsel i Czaki to wogóle boją się aparatu- zawsze wychodzą na zdjęciach jak zbite psy. Chojrak odrazu ucieka a Hektor szczeka na aparat. Tylko w terenie mogę im porobić normalne zdjęcia, no ale tam to one nie chcą tak na plecki się uwalić :shake:

Posted

Mój Hektorek nawet w trawce jak Mu powiem ,że ma pokazać brzuchol :diabloti:
Moje lubią pozować....szkoda ,że Hektorek zazdrosny o brzusio jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ooo Celinko, moje też brzucha odsłaniają bardzo chętnie. :diabloti:
Teddy lubi pozować, natomiast Lupo zawsze robi miny zbitego psa niestety... :shake:

Dzięki bardzo! :loveu:

No to liczę, że na dworku zrobisz Roxanko jakieś foty.

Posted

Zdjęcia najbardziej lubi Hektorek....pozuje, wywraca się...Dumcia czaem nie ma czasu na tak przyziemne sprawy-trzeba ulicy pilnować-bo jej i nikt nie może przechodzić czy przejeżdżać, balkonu przed ptaszkami, poszukuje stale kotów, wyprowadza Atosika na sioo:diabloti:. Atosikowi najlepiej wychodzą zdjęcia bez lampy-bo mruży te swoje wielgachne oczęta. Nie mam dobrego aparatu-jest już dośc stary-ale na moje potrzeby na razie wystarcza...pewnie tym co się znają tak ale Ci nigdy mnie nie zganili jeszcze :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

A nie nie, bo Teddy jest czarny, Lupo też i brzusia chętnie odsłaniają. :evil_lol:

Bez lampy jak najbardziej, bo oczy od razu zamknięte. :roll:

Posted

Hektor odsłania często brzuchol i pokazuje wszystko co posiada bardzo dokładnie :evil_lol: Tylko skubany nie da sobie zrobić tak fotki. No normalnie ma alergię na aparat :roll: Dziś byliśmy na długim spacerku- Hektor i Chojrak padli po powrocie do domku. Tylko aparatu nie mieliśmy, bo mąż pojechał do Warszawy i musiał zabrać go ze sobą :shake: U nas dziś było cieplutko, bo wczoraj to zimno było jak na jesień przystało a nie na lato.

Posted

Mojemu Hekosiowi robię zdjęcia zlampą i nie mruży ich...to przecież niedoszły model...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..gra tylko w jakiś bajkach...

U nas też cieplutko...szkoda,że zdjęć niet...