Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak wczoraj po powrocie padł spać to wstał dopiero rano :)
Stawik zrobiony specjalnie do zarybienia, łowimy dla przyjemności, bo rybki potem wracają z powrotem do stawu :)

• 2 weeks later...
Posted

U nas Celinko przede wszystkim strasznie Dogo muli :shake: Tak jak kiedyś. Nie wiem czy tylko mi, czy innym też ale to jest straszne... Nie da się normalnie poczytać czy popisać.
U Hektorka kiepsko. Odnowiła mu się na nowo alergia. Znowu się drapie i próbuje wygryzać :shake: Narazie napewno nie pójdę z nim na zastrzyk. Po tych ostatnich zrobił się taki klockowaty jakby z drewna ciosany. Miał takie śliczne wcięcie w talii a teraz nic jest taki krępy... Nie podoba mi się to. Podaję mu podwójną dawkę wapna- zobaczymy czy to coś pomoże.

Posted

bo patikujek_zabrze przeniosła

nasze wątki do Foto blogów !!:mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy:

wszystkie posty poginęły:placz::placz:

powoli się zastanawiam nad odejście z dogo:angryy: bo cyrki tu sie dzieją

Posted

Roxanko, mimo wszystko mam nadzieję na nowe fotki pięknisia. :loveu:

Dogo muli mi również. Nie raz muszę czekać po kilka minut, żeby mi się cokolwiek załadowało. :shake:
Beznadziejna sprawa...

Posted

Ja to czekam na otwarcie strony baaaaardzo długo :angryy:
Tak, ja i Matusz dostaliśmy tydzień temu informacje, ze na polecenie administracji musi przenieść nasze wątki na Foto-Blogi. Ja nawet tera nie sprawdzę czy mi coś z wątku poginęło, bo w takim tempie jak działa Dogo, czekałabym chyba do rana... Wiem napewno, że od wczorajszego dnia wcięło mi około 300 postów. Nie ma to dla mnie w sumie żadnego znaczenia, ale w tym momencie jest to dla mnie wymiernikiem, że gdzieś, coś mi ubyło :shake: Nie wiem czy te przenosiny na blogi nie jest związane z tym, że na blogach nie są liczone posty tak samo na off- topie. Nie wiem...
Fotki Hektorka będą tylko niech to Dogo się trochę uspokoi, bo tak się nie da :roll:
Podaję Hekusiowi te wapno i już jest trochę lepiej, już tak się strasznie nie drapie i nie wygryza. Mam nadzieję, że na tyle to poskutkuje, że mu całkiem przejdzie.
Buziaczki dla wszystkich :loveu:

Posted

Dziś fotek Hektorcia dużo nie będzie ale za to będą fotki z zakończonego wczoraj w Szczecinie-Finału Zlotu Żaglowców :)

Najpierw Hekuś:
Pysznota ta kocha :loveu:

Mmmmmmmm ale dobrota :multi:

Mam ci ja kiteczki i tak piknie se śpiewam :lol:

I sie tyż podrapie czasem

Posted

I Wesołe Miasteczko było :) Takie ozdoby stały przy wejściu do Tunelu Strachu :eviltong:

I autka były :) Oczywiście moje dziewczyny nie mogły im przepuścić :eviltong:

Posted

A Klaudyna miała okazję usiąść w pocztowym niemieckim aucie, które jeżdziło tam w latach 60-tych :)

I na podusi można było poskakać :multi:

I talerzem pokręcić ;)

I rybki połowić ;) za cuksy

I na koniec dać się zamknąć w dmuchanej łódce, która buja na wszystkie możliwe strony :lol:

A w niedzielę wieczorem bawiliśmy się na koncercie- Hity na Czasie :multi:
Booooosko było :loveu: Ja chcę jeszcze raz!!!

Posted

Oj fajnie było, fajnie :multi:

A taką kostkę to kupujemy u nas w zoologu, ona jest fajna bo ma wywierconą po środku dziurkę i są do środka powkładane takie drobne psie chrupki. Psiaki muszą się trochę pomęczyć aby je wydobyć :cool3: