JamniczaRodzina. Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Piękne fotki :) Model super :) Wysportowany nie to co nasze leniwce kanapowe :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Roxanko suuper zdjęcia :loveu::loveu::loveu: już miałem pisać biedna rybka:evil_lol::evil_lol: ale przeczytałem sprostowanie :D Quote
anetta Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Wow, super, macie nawet wlasny stawik :multi: Kaja tez sie byczyla na dzialce :lol: Foty w podpisie :lol: Quote
Roxana Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 A jak wczoraj po powrocie padł spać to wstał dopiero rano :) Stawik zrobiony specjalnie do zarybienia, łowimy dla przyjemności, bo rybki potem wracają z powrotem do stawu :) Quote
Roxana Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 U nas Celinko przede wszystkim strasznie Dogo muli :shake: Tak jak kiedyś. Nie wiem czy tylko mi, czy innym też ale to jest straszne... Nie da się normalnie poczytać czy popisać. U Hektorka kiepsko. Odnowiła mu się na nowo alergia. Znowu się drapie i próbuje wygryzać :shake: Narazie napewno nie pójdę z nim na zastrzyk. Po tych ostatnich zrobił się taki klockowaty jakby z drewna ciosany. Miał takie śliczne wcięcie w talii a teraz nic jest taki krępy... Nie podoba mi się to. Podaję mu podwójną dawkę wapna- zobaczymy czy to coś pomoże. Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Roxanko, u wszystkich te dogo muli...:roll::roll::roll: Hektorku trzymaj się psinko, szybko zdrowiej!:calus::calus::calus: 3mam 2 kciuki, a Tobi pazurki! Quote
JamniczaRodzina. Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Co się z tym Dogo dzieje:mad: wczoraj do Was zaglądałam byliście na jamnikach ,dziś szukam nie ma .Znalazłam w Foto Blogach.U nas też muli o każdej porze dnia i nocy.:shake: Hektorku wracaj do zdrowia.:loveu: Quote
Matusz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 bo patikujek_zabrze przeniosła nasze wątki do Foto blogów !!:mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy: wszystkie posty poginęły:placz::placz: powoli się zastanawiam nad odejście z dogo:angryy: bo cyrki tu sie dzieją Quote
Viz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Roxanko, mimo wszystko mam nadzieję na nowe fotki pięknisia. :loveu: Dogo muli mi również. Nie raz muszę czekać po kilka minut, żeby mi się cokolwiek załadowało. :shake: Beznadziejna sprawa... Quote
Roxana Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Ja to czekam na otwarcie strony baaaaardzo długo :angryy: Tak, ja i Matusz dostaliśmy tydzień temu informacje, ze na polecenie administracji musi przenieść nasze wątki na Foto-Blogi. Ja nawet tera nie sprawdzę czy mi coś z wątku poginęło, bo w takim tempie jak działa Dogo, czekałabym chyba do rana... Wiem napewno, że od wczorajszego dnia wcięło mi około 300 postów. Nie ma to dla mnie w sumie żadnego znaczenia, ale w tym momencie jest to dla mnie wymiernikiem, że gdzieś, coś mi ubyło :shake: Nie wiem czy te przenosiny na blogi nie jest związane z tym, że na blogach nie są liczone posty tak samo na off- topie. Nie wiem... Fotki Hektorka będą tylko niech to Dogo się trochę uspokoi, bo tak się nie da :roll: Podaję Hekusiowi te wapno i już jest trochę lepiej, już tak się strasznie nie drapie i nie wygryza. Mam nadzieję, że na tyle to poskutkuje, że mu całkiem przejdzie. Buziaczki dla wszystkich :loveu: Quote
Celina12 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Hektoniu-zdrowiej Malutki... Mnie yeż dogo muli..ale cóż zrobić :shake: Quote
Viz Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! :loveu: Quote
Roxana Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Dziś fotek Hektorcia dużo nie będzie ale za to będą fotki z zakończonego wczoraj w Szczecinie-Finału Zlotu Żaglowców :) Najpierw Hekuś: Pysznota ta kocha :loveu: Mmmmmmmm ale dobrota :multi: Mam ci ja kiteczki i tak piknie se śpiewam :lol: I sie tyż podrapie czasem Quote
Roxana Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 I Wesołe Miasteczko było :) Takie ozdoby stały przy wejściu do Tunelu Strachu :eviltong: I autka były :) Oczywiście moje dziewczyny nie mogły im przepuścić :eviltong: Quote
Roxana Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 A Klaudyna miała okazję usiąść w pocztowym niemieckim aucie, które jeżdziło tam w latach 60-tych :) I na podusi można było poskakać :multi: I talerzem pokręcić ;) I rybki połowić ;) za cuksy I na koniec dać się zamknąć w dmuchanej łódce, która buja na wszystkie możliwe strony :lol: A w niedzielę wieczorem bawiliśmy się na koncercie- Hity na Czasie :multi: Booooosko było :loveu: Ja chcę jeszcze raz!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witajcie:loveu: ,ale fajnie tam u Was było.Widać że dziewczynki się wesoło bawily. Skąd Hektorcio mial tak wielką kochę? Quote
Roxana Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Oj fajnie było, fajnie :multi: A taką kostkę to kupujemy u nas w zoologu, ona jest fajna bo ma wywierconą po środku dziurkę i są do środka powkładane takie drobne psie chrupki. Psiaki muszą się trochę pomęczyć aby je wydobyć :cool3: Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witaj Roxanko ;):multi: widzę, że wypoczynek się udał :p Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a Hekus jaką kostkę ma, chyba większa od niego co ??:crazyeye::crazyeye: a te gumki czerwone słodkie :loveu::loveu: Quote
Roxana Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Kostka dużaaaaaaaa :lol: Mam nadzieję Mateusz, że Ty też miałeś fajny wypoczynek na wyjeździe :) Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Roxana']Kostka dużaaaaaaaa :lol: Mam nadzieję Mateusz, że Ty też miałeś fajny wypoczynek na wyjeździe :) tak, fajny był :):p Quote
Celina12 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jestem pod wrażeniem kości z jaką Hekuś się zmagał:p Dzieci miały widzę mnóstwo atrakcji:lol:super zdjęcia Quote
Roxana Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 A wiecie jak on tą kostuchę po domu targa :lol: Masa śmiechu z niego jest wtedy :lol: Quote
Recommended Posts