Matusz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Roxana napisał(a):Było super :multi: Psiaki tak się wyszalały przez te 7 godzin, że jak padły w domu spać to dopiero przed 21-szą się obudziły, żeby wyjść jeszcze ostatni raz dziś na dworek i po powrocie znowu padły i smacznie sobie śpią i pewnie o rybkach śnią :lol: Roxanko zawsze tak jest :) Jak się wyszaleją to potem padają i tylko chrapią:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Roxana Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 A żebyś wiedział, że chrapią- cała kamienica słyszy :evil_lol: Hektor to tak czasem chrapać potrafi, że kilka razy budził mnie tym w nocy :lol: Quote
Matusz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Roxana napisał(a):A żebyś wiedział, że chrapią- cała kamienica słyszy :evil_lol: Hektor to tak czasem chrapać potrafi, że kilka razy budził mnie tym w nocy :lol: to masz niezłą jazdę nocami :evil_lol::evil_lol: Ja Tobiego nie słyszę, bo śpi u rodziców w pokoju ;) Quote
Matusz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Roxanko pozdrawiamy z Tobiaszem Ciebie i Hektorka i zapraszamy do siebie, nowe zdjęcia - fuul ;) Quote
Roxana Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Byłam, widziałam i Tobiaszka i Nukę :loveu: A te zachody słońca :crazyeye: Cudne zdjęcia Mateusz! Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Roxana napisał(a):Byłam, widziałam i Tobiaszka i Nukę :loveu: A te zachody słońca :crazyeye: Cudne zdjęcia Mateusz! Dzięki :D :D :) Quote
JamniczaRodzina. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Roxi jak Hektorek reaguje na koszatniczki? U nas Bazylek godzinami wpatruje się w myszke syna.Zapewne jak by dostał ją w swoje ząbki to bylo by po niej:cool3: Quote
Celina12 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Tez jestem ciekawa...pewnie natura mysliwska też się odzywa. Czekam na nochalki Roxi :diabloti: Quote
Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witamy i zapraszamy do siebie na nowe zdjątka :D :diabloti: Quote
Roxana Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Oczywiście Mateusz, już byłam i widziałam i jeszcze coś zrobiłam :) Hektor jest wdzięcznym obserwatorem koszatniczek- przez pręty :roll: Jestem pewna na 100%, że jak bym dała mu do poniuchania to by złapał w zęby. Chojrakowi natomiast totalnie wiszą, kompletnie się nimi nie interesuje. Kapsel liże je zawzięcie, można spokojnie dać mu pod pysia a on będzie je lizał i lizał :lol: Czaki popatrzy, powącha i tyle go obchodzą... Celinko- noski wstawiłam :eviltong: Quote
Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Roxanko a powiedz Ty mi kochana, gdzie są jakieś nowe zdjęcia Hektorka ???? :mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Roxana Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Narazie ni ma :roll: Chwilowo aparat jeździ na służbie u męża w aucie, bo TZ zawsze z racji pracy musi mieć aparat przy sobie, a że jego wpadł ostatnio do wody, jak byliśmy na rybach i teraz musi wozić mój... Quote
AnkaG Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 matusz5 napisał(a):Roxanko a powiedz Ty mi kochana, gdzie są jakieś nowe zdjęcia Hektorka ???? :mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong: Następne będą za 2 miesiące .... :evil_lol: Quote
Roxana Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 U Hektorcia wszystko okej :) Gorzej z jego pancią :roll: Quote
Celina12 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Co tu tak cichutko-Hekoś opowiedz cosik....jak się Mamcia czuje??? Co robią Dziewczynki??? Co u Ciebie i braci?????:loveu::loveu::loveu: Quote
Roxana Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Jak tu cokolwiek napisać jak Dogo tak mi muli, że aż mi niedobrze :mad: Quote
Matusz Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Roxanko !!! :mad::mad::mad::snipersm::snipersm::zly7: Gdzie są jakieś nowe zdjęcia !!?? czekam i czekam...:shake::shake::shake: Quote
Celina12 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 No pewnie,że mój Hektorek jest śliczny....Roxi prawda?:diabloti: Taki Czarny Przystojniak-teraz to będę miała w domku dwa Hektorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Roxana Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Wszystkie Hektorki są śliczne :loveu: i moje :evil_lol: Mam anginę :-( Quote
Celina12 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Oj znowu dopadło Cię choróbsko :shake::shake::shake: . Zdrowiej Kochana...nie wszystkie są Twoje...MOJE i już :diabloti: Hektorek umie wyleczyć..kładzie główkę na szyi i grzeje. Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Roxana napisał(a):Wszystkie Hektorki są śliczne :loveu: i moje :evil_lol: Mam anginę :-( twój też Hektorek śliczny, jak każdy jamniorek :D nie czuje jak rymuje:diabloti: oj cioteczko to zdrowia życzę :calus: Quote
Roxana Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Hektor to w całości za termoforek robi- jak leżę na plecach to on całą swoją długością na mnie pokłada. Rozciąga mi się na plecach od mojej szyji aż do kości ogonowej i grzeje :) Mam tak gardło zawalone, że nic mówić nie mogę :shake: Quote
Recommended Posts