Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roxana napisał(a):
Było super :multi:
Psiaki tak się wyszalały przez te 7 godzin, że jak padły w domu spać to dopiero przed 21-szą się obudziły, żeby wyjść jeszcze ostatni raz dziś na dworek i po powrocie znowu padły i smacznie sobie śpią i pewnie o rybkach śnią :lol:

Roxanko zawsze tak jest :) Jak się wyszaleją to potem padają i tylko chrapią:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A żebyś wiedział, że chrapią- cała kamienica słyszy :evil_lol:
Hektor to tak czasem chrapać potrafi, że kilka razy budził mnie tym w nocy :lol:

Posted

Roxana napisał(a):
A żebyś wiedział, że chrapią- cała kamienica słyszy :evil_lol:
Hektor to tak czasem chrapać potrafi, że kilka razy budził mnie tym w nocy :lol:

to masz niezłą jazdę nocami :evil_lol::evil_lol: Ja Tobiego nie słyszę, bo śpi u rodziców w pokoju ;)

Posted

Oczywiście Mateusz, już byłam i widziałam i jeszcze coś zrobiłam :)

Hektor jest wdzięcznym obserwatorem koszatniczek- przez pręty :roll:
Jestem pewna na 100%, że jak bym dała mu do poniuchania to by złapał w zęby. Chojrakowi natomiast totalnie wiszą, kompletnie się nimi nie interesuje. Kapsel liże je zawzięcie, można spokojnie dać mu pod pysia a on będzie je lizał i lizał :lol: Czaki popatrzy, powącha i tyle go obchodzą...

Celinko- noski wstawiłam :eviltong:

Posted

Narazie ni ma :roll:
Chwilowo aparat jeździ na służbie u męża w aucie, bo TZ zawsze z racji pracy musi mieć aparat przy sobie, a że jego wpadł ostatnio do wody, jak byliśmy na rybach i teraz musi wozić mój...

Posted

matusz5 napisał(a):
Roxanko a powiedz Ty mi kochana, gdzie są jakieś nowe zdjęcia Hektorka ???? :mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong:

Następne będą za 2 miesiące .... :evil_lol:

Posted

No pewnie,że mój Hektorek jest śliczny....Roxi prawda?:diabloti:

Taki Czarny Przystojniak-teraz to będę miała w domku dwa Hektorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Oj znowu dopadło Cię choróbsko :shake::shake::shake: . Zdrowiej Kochana...nie wszystkie są Twoje...MOJE i już :diabloti:

Hektorek umie wyleczyć..kładzie główkę na szyi i grzeje.

Posted

Roxana napisał(a):
Wszystkie Hektorki są śliczne :loveu: i moje :evil_lol:

Mam anginę :-(

twój też Hektorek śliczny, jak każdy jamniorek :D nie czuje jak rymuje:diabloti:

oj cioteczko to zdrowia życzę :calus:

Posted

Hektor to w całości za termoforek robi- jak leżę na plecach to on całą swoją długością na mnie pokłada. Rozciąga mi się na plecach od mojej szyji aż do kości ogonowej i grzeje :)

Mam tak gardło zawalone, że nic mówić nie mogę :shake: