Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na razie tyle co wiem to to że psiak ma 2,5 roku nazywa się Pedro i musi znaleźć nowy dom.
Jego właściciele bardzo go kochają ale nie mają już tyle czasu niż wcześniej i nie ma kto się nim zajmować więc kierują się dobrem psa i chcą mu znaleźć dom w którym nowi właściciele będą mieli na niego więcej czasu niż oni sami byli w stanie mu dać :-( Piesek mieszka w mieszkaniu w bloku
edit: gdyż pies siedzi po 10h sam w domu ludzie myśleli już nad oddaniem go do schroniska (trafił by na paluch) :angryy:

zdjęcie:

banerek:

Posted

I rzeczywiście chca swojego psa oddać do schronu bo nie maja czasu?
Jest lub bedzie wykastrowany?

tak tego dowiedziałam się wczoraj
już myśleli nad tym aby go do schronu oddać (trafił by na paluch):mad:
nie jest wykastrowany

Wysyłam panu który chciał moja onke ale sunia ma juz dom.
Mieszkanie w Piasecznie.

dzięki

Posted

Nie wiem co jeszcze skłoniło ich do podjęcia decyzji o oddaniu psa, to co ja wiem to właśnie że nie mają czasu na niego i pies siedzi po 10h sam w domu. Nie wiem z jakiego powodu chcą go oddać do przepełnionego schroniska. :angryy:

Posted

podniosę psiaka

edit: jest chętny na Pedrusia :loveu:

Młode małżeństwo z 3 miesięcznym dzieckiem. Własnościowe mieszkanie w bloku co tydzień wyjeżdżają co tydzień na wieś gdzieś pod Płock. Tak jak pan powiedział na razie nie będą jeździć aby psiak się z nimi dobrze zapoznał.

Posted

nie nic, do mnie dzwonił po donka, ale tamten musi miec dom z ogrodem bo jest agresywny do innych psów i w bloku nie da się z takim psem zyc.

Posted

[quote name='beka']nie nic, do mnie dzwonił po donka, ale tamten musi miec dom z ogrodem bo jest agresywny do innych psów i w bloku nie da się z takim psem zyc.[/QUOTE]

aha
już się przestraszyłam że może coś z nimi nie tak :)

Ty się ich wszystkiego wypytałaś? Bo ja zanim zadałam pytanie już miałam na nie odpowiedz :)

Posted

tyle psów często rasowych siedzi w schroniskach i nie ma chętnych chociaż mają robione po 60 ogłoszeń i zero telefonów, ja zrobiłam Pedrowi 3/4 ogłoszenia i już miałam 2 telefony :angryy: ten 2 tak się szybko rozłączył że nawet nie miałam czasu zaproponować mu innych psiaków :mad:

Posted

[quote name='beka']Oby to zaowocowało dobrym domem dla psa.[/QUOTE]

ten pan z Ursynowa bał się psiaka :mad: nie chciał wejść do mieszkania :-o

psiaka zabierze kolega właściciela.