sharon Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Długo się nie odzywałam, tak więc napiszę co w sprawie. Z racji tego iż nikt się do mnie nie odezwał w sprawie Pinczera, więc został on adoptowany przez mojego kolegę i już od jakiś 4 miesięcy biega i pilnuje sobie swojego ogrodu ;) Mam na niego oko i widuję się z tym rozwydrzonym szczeniakiem ;) Quote
coronaaj Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='sharon']Długo się nie odzywałam, tak więc napiszę co w sprawie. Z racji tego iż nikt się do mnie nie odezwał w sprawie Pinczera, więc został on adoptowany przez mojego kolegę i już od jakiś 4 miesięcy biega i pilnuje sobie swojego ogrodu ;) Mam na niego oko i widuję się z tym rozwydrzonym szczeniakiem ;)[/QUOTE] Dobra wiadomosc ale moze masz zdjecia? Quote
Kuna Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Facet dostał rok w zawieszeniu na 5 i 1000 zł nawiązki oraz zakaz posiadania psów, tu sie mogę pomylić, na 3 lata Quote
gameta Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Kuna napisał(a):Facet dostał rok w zawieszeniu na 5 i 1000 zł nawiązki oraz zakaz posiadania psów, tu sie mogę pomylić, na 3 lata Szału nie ma, ale chociaż wyrok a nie umorzenie... Quote
mariamc Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Fajnie ,że ktos mnie powiadomił.... onki, które były u mnie , mają nowe domy. Nie będę czekać w nieskończonosć , szkoda psów. Quote
Kuna Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 No, cóż - ja tam nie czekałam. Jak były dobre domy to dawałam :) i już. Tez dowiedziałam się, "przy okazji". Quote
xmartix Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 OT: czy znacie kogoś kto może przeprowadzić wizytę przed adopcyjną pod Włocławkiem (10 km od Włocławka) Quote
Recommended Posts