Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='łodzian3333']taki pies do opiekowania się nim to czysta przyjemność
więc jeśli pozwolicie mój DT dla Cezara może stać sie DS[/QUOTE]

:) ... czyli szczęściarze z Was ;)

Posted

lion_n odezwij się do mnie, ponieważ nie mogę wysłać Ci pw, a zamawiałaś u mnie 5 pakietów ogłoszeń.

Bardzo przepraszam za zaśmiecanie wątku.

Posted

[quote name='mariamc']Nie, nikt się do mnie nie zgłaszał po Donki.

Dzwoniła Marta ?, pytając się tylko o ich stan wyjściowy.[/QUOTE]

??? też nie wiem kto to ??? i dziwne, że nikt się po nie dotąd nie zgłosił ..

[quote name='łodzian3333']taki pies do opiekowania się nim to czysta przyjemność
więc jeśli pozwolicie mój DT dla Cezara może stać sie DS[/QUOTE]

no lepiej być nie może :) bardzo się cieszę łodzian z takiej decyzji .. chłopak na pewno już przywiązał się do Ciebie bardzo.
Tak więc wpisujemy Cię jako docelowy DS dla Cezara :)

[quote name='GoniaP']Potrzebuję 2 młode DONki psa i sukę (po sterylce oczywiście) do sprawdzonego domu w Poznaniu. Czy macie takie?[/QUOTE]

Goniu, wysłałam Tobie maila w tej sprawie.

Posted

Właścicielowi psów z Trutowa prokuratura postawiła wreszcie zarzuty .. najostrzejsze .. o znęcanie się ze szczególnym okrucieństwem! (paragraf 2)

Gdy dojdzie do skazania (ufam, że tak właśnie będzie), to w oparciu o ten precedens będzie można wziąć się za wszystkie tego typu hodowle i je powymiatać!!

Posted

[quote name='ilon_n']Właścicielowi psów z Trutowa prokuratura postawiła wreszcie zarzuty .. najostrzejsze .. o znęcanie się ze szczególnym okrucieństwem! (paragraf 2)

Gdy dojdzie do skazania (ufam, że tak właśnie będzie), to w oparciu o ten precedens będzie można wziąć się za wszystkie tego typu hodowle i je powymiatać!![/QUOTE]

no to zaciskamy :kciuki: by tak się stało

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Dawno juz tu nie zaglądałam, a i inni jakos słabo ;), niemniej chciałam powiedziec swoje ostatnie słowo :)
Historia pseudo z Trutowa dla mnie właśnie się zakonczyła :) - wczoraj pojechała do nowego domu ostatnia z ośmiu haszczaków, które stamtąd do mnie trafiły - Zoya.

• 1 month later...
Posted

Przepraszam za prywatę.. ale jestem w wielkiej potrzebie. :(

Proszę o pomoc, o przesłanie choc dalej, może macie znajomych w okolicach Nakła, Kcyni.
Zaginął pies Brego, brat mojego Bragiego.
Proszę pomóżcie mi go odnaleźc, albo choc dowiedziec sie co sie z nim stało..

więcej informacji :
http://www.dogomania.pl/threads/219989-ZAGINĄŁ-PIES-BREGO-KUNDELEK-w-okolicy-wsi-KOWALEWKO-GROMADNO-(woj.kuj.-pom.)?p=18269942

• 4 months later...