Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
ilon_n dziękuję bardzo za odzew i propozycję:) Mamy transport dla Maksia w piątek. Napisałam na PW, ale mi zagadało, że masz pełną skrzynię:) Jeszcze raz dzięki.

Nie ma sprawy :) ciesze się, że Maksio ma już konkretne plany i lepsze perspektywy.
Trzymam też kciuki za całą resztę.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

toyota napisał(a):
Ilonka, tu jest wątek w dziale " Przygarnę psa ". Osoba szuka DON-ka. Odbyła się tam wizyta PA i wypadła pozytywnie. Może zaproponujecie jakiegoś psiaka ?
http://www.dogomania.pl/threads/205859-Zaadoptuj%C4%99-Owczarka-Niemieckiego-D%C5%82ugow%C5%82osego-.

A Grudziądz dostał w końcu sunię ? I czy wszystko o'k ?

Dzięki Asiu za to info, już się zanotowałam na wątku i czekam na odzew.

ONka ciągle w Elblągu choć już od dziś mogłaby jechać do domu.
Niestety tam się coś niefajnego wydarzyło i czekam na dalsze decyzje czy zechcą przyjąć sunię pod swój dach.

Jeśli możesz, to proszę nawiąż z Panem Wiesławem kontakt i zbadaj delikatnie sprawę, bo martwi mnie ta niejasność sytuacji naszej ONki.
Zwłaszcza jakie mają obecnie zamiary wobec niej .. bo coś czuję, że się wycofają.

Z tego co się dowiedziałam Borys bardzo nabroił i przez to adopcja ONki w zawieszeniu.

Posted

Witajcie :)
Podczytywałam ten watek przez jakiś czas i widziałam, że macie jeszcze kilka psiaków do wydania.
Mam świetny, sprawdzony domek u siebie w miejscowości, rekomendowany przez bekę (robiłam tam wizytę PA dla Donki Diuny). Diunka nie trafiła tam ze względu na swoje podejście do kota - nie do końca satysfakcjonujące.
Panstwo mają 2-letnią kotkę w domu i sunia również mieszkałaby w domku. Do dyspozycji duży ogród i mnóstwo miłości. Świetni ludzie - pomagam im znaleźć jakąś sunię ON/DON - najlepiej do 1,5 roku. Macie może taką suńkę do adopcji?
Pozdrawiam,

Posted

Pilna prośba ..
Nowy domek dla trutowskiego białego pudelka pilnie potrzebny.
Chłopak miał na stałe zamieszkać tam gdzie trafił po interwencji, ale nieoczekiwane zawirowania życiowe zmuszają do poszukiwań innego domu.

Proszę o maila na adres w sygnaturze, gdyby ktokolwiek z Was natknął się na dobry STAŁY już kąt dla tej sierotki.

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie.
Macie może jakąś bidę do ogłoszenia?
Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206926-Bazarek-OG%C5%81OSZENIOWY-na-Rokusia-i-Dinusia-do-13-maja!!!?p=16788156#post16788156[/url]

Posted

brak słów jak wiele jest potworów chodzacych po tej ziemi, a Ludzi zbyt mało aby pomóc skutecznie wszystki zwierzetom w potrzebie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Jak dobrze pójdzie to w najbliższym czasie odwiedzę Hanzę ;) , wezmę aparat .Póki co wiem , że biega sobie po ogrodzie i jest szczęśliwa.
A jadę tam niedaleko z powodu boksi z mojego podpisu.

Posted

Ludziki pomocy, mam pytanie:
na jednym z wątków taka sytuacja: zabrano sunię zagłodzoną, pobitą, prawie martwą. Jest w lecznicy, żyje, nabiera sił, niestety ma nowotwór i przerzuty, ale nabiera sił. Chcemy pozwać gnoja, który ją tak potraktował. Ludzie chcą napisać petycję, by zebrać podpisy, żeby właściciela pozwać. Jak to zrobić? Zgłosić najpierw na Policję, do TOZu ichniego? Co robić???
tu link wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/206543-Zag%C5%82odzona-sunia-ON-wa%C5%BCy-9kg!-Jest-w-bardzo-ci%C4%99%C5%BCkim-stanie...-POMOCY!!!/page19

Posted

[quote name='Marycha35']Ludziki pomocy, mam pytanie:
na jednym z wątków taka sytuacja: zabrano sunię zagłodzoną, pobitą, prawie martwą. Jest w lecznicy, żyje, nabiera sił, niestety ma nowotwór i przerzuty, ale nabiera sił. Chcemy pozwać gnoja, który ją tak potraktował. Ludzie chcą napisać petycję, by zebrać podpisy, żeby właściciela pozwać. Jak to zrobić? Zgłosić najpierw na Policję, do TOZu ichniego? Co robić???
tu link wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/206543-Zag%C5%82odzona-sunia-ON-wa%C5%BCy-9kg!-Jest-w-bardzo-ci%C4%99%C5%BCkim-stanie...-POMOCY!!!/page19

Marycha, napisz do Potter albo Ada-jeje, dadzą Ci wytyczne co nalezy robić

Posted

[quote name='agaga21']kolejne onki z pseudo: http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie

Odnośnie tej sytuacji wszelkie szczegóły i podpowiedzi wysłałam już 8 maja na maila do martaipieski oraz wapiszonowi.
Mam nadzieję, że działania już w toku i lada chwila będzie tam kontrola PIW/sanepidu.
W razie potrzeby jestem pod telefonem i mailem podanym w sygnaturze :)
na dogo loguję się bardzo rzadko