Ilonajot Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Oto Ilo i Ila (na twoja czesc, Ilona!) - dwa haszczaki, ktore sa obecnie w Starogardzie Gd.: Ilo Ila Quote
Ilonajot Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 oba psiaki mlode, ok poltoraroczne. zadnego tatoo, ani chipa. ogolnie w nienajgorszej kondycji fizycznej. Ilo chudy, za to bardzo kontaktowy i wesoly. na spacerze wariat! siersc w kiepskim stanie i wytarta rana na szyi jakby od lancucha. Ila niestety w kiepskim stanie psychicznym, czolga sie po ziemi, ogon tylko miedzy nogami. byc moze zaczyna miec cieczke, albo jest dopiero po. jest na budynku, dzis juz niesmialo pokazywala zadowolenie na widok pracownikow. ilon_n - podesle fotki i info na maila, ta opinia od weta dopiero jutro ... Quote
gorki330 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ilon_n napisał(a):Dzięki wielkie za kolejne deklaracje DT .. mamy kilka samców DON wciąż w schronach, czekają na lepsze miejsce .. jest kolejny pies z tattoo niestety nr niecałkiem czytelny .. samiec około 6 lat DON z nr P02 kto mógłby sprawdzić pochodzenie psa gdzieś u źródeł ?? edit najprawdopodobniej w piątek będę mogła dowieźć psa w okolice Łodzi łodzian3333 czy Ty jesteś stamtąd?? może napisz do mnie maila z nr tel , adres w sygnaturze bardzo bardzo mocno gratuluję ilon_n , jestem z wami od początku i bardzo kibicuje akcji - P to również może być początek tatuażu z KHORN , moje takie mają Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Brodnickie onki po szczotkowaniu : Quote
Kuna Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ila, to suczka w typie malamuta, nie siberiana. A co do haszczaków, które sa w Toruniu - jutro mamy transport :) Quote
józwa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ilon_n napisał(a): tak więc szczenięta w tym wieku będą gotowe do przejęcia za kilka tygodni .. w tej chwili mają nie więcej niz 3 tygodnie .. wówczas umówimy się na DT z Tobą :) ok wiec trzymam miejsce Quote
kaja69 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Brodnickie onki po szczotkowaniu : Ania,to sa na pewno te same psy???:crazyeye: Teraz to cuda po prostu...wyobrażam sobie ile czasu i pracy trzeba było włozyć,żeby przywrócić im normalny wygląd... Quote
faith35 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 wątek cały czas podczytuję, jednak nie wszystko, o czasu brakuje, a kolejne wypowiedzi użytkowników są z prędkością światła. Super te imiona, Ilonie się należy :) Quote
Ilonajot Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 faith35 napisał(a): Ilonie się należy :) wiadomo ;) Quote
basia0607 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Mamy 2 onki z tej hodowli. Obie suczki piękne, zjawiskowe. Jedna przywitała mnie , ciesząc się i tuląc, druga natomiast wycofana, nie nawiązująca kontaktu wzrokowego, unikająca ludzkiego dotyku. Quote
józwa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 wilczka napisał(a):ile ma ostatni onek?on czy ona? sadzac po minie to raczej ma baaardzo niewiele:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 W Brodnicy przynajmniej dwa oneczki są bardzo młode- jutro się dowiem dokładnie. Będą po kolei jeszcze kąpane, salka już grzana -będą z nich cudne psiaki:) Quote
ilon_n Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 dzięki wielkie za chrzciny psinek :) baaaaaaaardzo mi miło .. Aniu .. dziękuję za pielęgnację psiaków .. piękne owczary z nich będą .. Mamy kolejną psinkę tym razem haszczankę z tattoo .. !! jest szansa że udoopimy gościa za posiadanie kradzionych psów .. oby któryś tatuaż doprowadził nas do takich konkluzji .. a najlepiej wszystkie .. przecież ten biedny rolnik nie mógł inwestować w hodowlne psy do rozrodu Quote
Iljova Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Mam nadzieję że uda się dojść do tego skąd tak naprawdę przynajmniej niektóre z nich są. Trzymam kciuki. Quote
ANETTTA Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 żeby one były kradzione !!!!!!! dostałby skur... za swoje i za cierpienie tych bidoków !!! Quote
Dora Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ilon_n napisał(a):dzięki wielkie za chrzciny psinek :) baaaaaaaardzo mi miło .. Aniu .. dziękuję za pielęgnację psiaków .. piękne owczary z nich będą .. Mamy kolejną psinkę tym razem haszczankę z tattoo .. !! jest szansa że udoopimy gościa za posiadanie kradzionych psów .. oby któryś tatuaż doprowadził nas do takich konkluzji .. a najlepiej wszystkie .. przecież ten biedny rolnik nie mógł inwestować w hodowlne psy do rozrodu Ilo ktora sunia ma tatoo ? Jak mozesz podaj mi go na PW, mamy dziewczyny ktore mocno siedza w tematach hodowli Quote
basia0607 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 po tatuażach szybko mozna ustalić dane właściciela psa. Tylko dodam od siebie, że na 10 tatuaży 2 są od hodowców, ktorzy prawdzą dobra hodowlę, reszta to albo zlikwidowana, albo nie wie komu sprzedała psa. Quote
havana Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ila rzeczywiście malamucia :) Ilonajot czy macie mozliwosc transportu psiska do Gorzowa Wlkp? Quote
Ilonajot Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 schronisko nie ma takiej mozliwosci, maja jeden samochod interwencyjny, wiec nie moga sie wybierac w dlugie podroze ... ja bym ja mogla zawiezc pociagiem, podejme sie tego, ale ona na razie jest taka strachliwa ... czy to bardzo pilne?? bede w schronie w sobote - to ja osobiscie poznam, pogadam z Olenka_f (kierowniczka) - jak widzi ten pociag i napisze, czy jest to mozliwe. niestety my wszyscy nie jestesmy zmotoryzowani :( jeszcze sie zapytam, czy w polowie drogi byloby mozliwe ... Was urzadzaloby w polowie drogi?? Quote
havana Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Miła od Gucia napisał(a):Jeden z psiaczków jest u naszej basseciowej ciotki zainteresowanych odsyłam do wątku na naszym forum http://www.forum.bassety.net/viewtopic.php?p=80814#80814 Vendettka :) Quote
Miła od Gucia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jeden z psiaczków jest u naszej basseciowej ciotki zainteresowanych odsyłam do wątku na naszym forum http://www.forum.bassety.net/viewtopic.php?p=80814#80814 Quote
havana Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ilonajot, pilne bardzo nie jest, bo jak rozumiem krzywda jej sie w tej chwili u was nie dzieje :) transport to nasza pieta achillesowa, dlatego pozwoliłam sobie zapytać bo wiele by nam to ułatwiło. Quote
Ilonajot Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 no nasza tez :( a w polowie drogi?? to autem 270 km, czyli kazdy po 140 w jedna ... Quote
Recommended Posts