Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oba psiaki mlode, ok poltoraroczne. zadnego tatoo, ani chipa. ogolnie w nienajgorszej kondycji fizycznej. Ilo chudy, za to bardzo kontaktowy i wesoly. na spacerze wariat!
siersc w kiepskim stanie i wytarta rana na szyi jakby od lancucha.

Ila niestety w kiepskim stanie psychicznym, czolga sie po ziemi, ogon tylko miedzy nogami. byc moze zaczyna miec cieczke, albo jest dopiero po.
jest na budynku, dzis juz niesmialo pokazywala zadowolenie na widok pracownikow.

ilon_n - podesle fotki i info na maila, ta opinia od weta dopiero jutro ...

Posted

ilon_n napisał(a):
Dzięki wielkie za kolejne deklaracje DT .. mamy kilka samców DON wciąż w schronach, czekają na lepsze miejsce ..

jest kolejny pies z tattoo niestety nr niecałkiem czytelny .. samiec około 6 lat DON z nr P02

kto mógłby sprawdzić pochodzenie psa gdzieś u źródeł ??

edit

najprawdopodobniej w piątek będę mogła dowieźć psa w okolice Łodzi

łodzian3333 czy Ty jesteś stamtąd??
może napisz do mnie maila z nr tel , adres w sygnaturze

bardzo bardzo mocno gratuluję ilon_n , jestem z wami od początku i bardzo kibicuje akcji - P to również może być początek tatuażu z KHORN , moje takie mają

Posted

ilon_n napisał(a):

tak więc szczenięta w tym wieku będą gotowe do przejęcia za kilka tygodni .. w tej chwili mają nie więcej niz 3 tygodnie .. wówczas umówimy się na DT z Tobą :)

ok
wiec trzymam miejsce

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Brodnickie onki po szczotkowaniu :

Ania,to sa na pewno te same psy???:crazyeye:

Teraz to cuda po prostu...wyobrażam sobie ile czasu i pracy trzeba było włozyć,żeby przywrócić im normalny wygląd...

Posted

wątek cały czas podczytuję, jednak nie wszystko, o czasu brakuje, a kolejne wypowiedzi użytkowników są z prędkością światła. Super te imiona, Ilonie się należy :)

Posted

Mamy 2 onki z tej hodowli. Obie suczki piękne, zjawiskowe. Jedna przywitała mnie , ciesząc się i tuląc, druga natomiast wycofana, nie nawiązująca kontaktu wzrokowego, unikająca ludzkiego dotyku.

Posted

dzięki wielkie za chrzciny psinek :) baaaaaaaardzo mi miło ..

Aniu .. dziękuję za pielęgnację psiaków .. piękne owczary z nich będą ..

Mamy kolejną psinkę tym razem haszczankę z tattoo .. !!
jest szansa że udoopimy gościa za posiadanie kradzionych psów .. oby któryś tatuaż doprowadził nas do takich konkluzji .. a najlepiej wszystkie .. przecież ten biedny rolnik nie mógł inwestować w hodowlne psy do rozrodu

Posted

ilon_n napisał(a):
dzięki wielkie za chrzciny psinek :) baaaaaaaardzo mi miło ..

Aniu .. dziękuję za pielęgnację psiaków .. piękne owczary z nich będą ..

Mamy kolejną psinkę tym razem haszczankę z tattoo .. !!
jest szansa że udoopimy gościa za posiadanie kradzionych psów .. oby któryś tatuaż doprowadził nas do takich konkluzji .. a najlepiej wszystkie .. przecież ten biedny rolnik nie mógł inwestować w hodowlne psy do rozrodu

Ilo ktora sunia ma tatoo ? Jak mozesz podaj mi go na PW, mamy dziewczyny ktore mocno siedza w tematach hodowli

Posted

po tatuażach szybko mozna ustalić dane właściciela psa. Tylko dodam od siebie, że na 10 tatuaży 2 są od hodowców, ktorzy prawdzą dobra hodowlę, reszta to albo zlikwidowana, albo nie wie komu sprzedała psa.

Posted

schronisko nie ma takiej mozliwosci, maja jeden samochod interwencyjny, wiec nie moga sie wybierac w dlugie podroze ...
ja bym ja mogla zawiezc pociagiem, podejme sie tego, ale ona na razie jest taka strachliwa ... czy to bardzo pilne?? bede w schronie w sobote - to ja osobiscie poznam, pogadam z Olenka_f (kierowniczka) - jak widzi ten pociag i napisze, czy jest to mozliwe.
niestety my wszyscy nie jestesmy zmotoryzowani :(

jeszcze sie zapytam, czy w polowie drogi byloby mozliwe ... Was urzadzaloby w polowie drogi??

Posted

Ilonajot, pilne bardzo nie jest, bo jak rozumiem krzywda jej sie w tej chwili u was nie dzieje :) transport to nasza pieta achillesowa, dlatego pozwoliłam sobie zapytać bo wiele by nam to ułatwiło.