Iljova Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 To uważaj na swoje zdrowie ilon_n. Trzymam kciuki za powodzenie akcji. Quote
Cleo2008 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 kibicuje wam z daleka, i mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji, (w co zreszta nie watpie) - duze brawa, dla wszystkich bioracych udzial, sledze watek prawie od poczatku. Quote
józwa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 trzymam kciuki za powodzenie calej akcji! Quote
józwa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ilon_n napisał(a): jakkolwiek ogłaszam stan gotowości .. bo Wasza pomoc i wsparcie jest na wagę złota, zwłaszcza pomoc w transporcie .. w czwartek potwierdzę "godzinę W" .. nie wiem co tam planujesz i na kiedy ale w razie czego (jako ze jestem jednym z dt jakie sie zglosily ) informuje ze w piatek z samego rana jade do łodzi i wracam w niedziele w nocy postaram sie sledzic watek i byc na biezaco ale bede bardzo zajeta wiec jakby bylo cos pilnego dzwoncie do mnie na telefon ktory przeslalam na pw Quote
sharon Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ilona, profesjonalna wypowiedź ;) Ale co oni w ogóle pierdzielommmm, przeciesz nie muszą umieszczać psów w ich schronisku. Mamy DT, mamy w gotowości trzy schroniska, czy nie mam racji?! Niech poprostu podejmą poważną decyzję, bo jak widzę mało kto z tamtąd ma genitalia!!! Przepraszam za wypowiedź! Quote
Rinuś Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Widziliście te psiaki ? :-(:-( chcę już je wyciągnać!! Ilon idzie mail do Ciebie, Quote
basia0607 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Czy ktoś ma baczenie na faceta, czy nie zamiata śmieci przed kontrolą ? Quote
Maupa4 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Witam. Zostałam poproszona o podzielenie wątku: oddzielnie wątek szczeniaków, oddzielnie wątek pseudo. To biorę się do "pracy" - tak więc prosze się nie dziwic, że "coś znika" albo "nie można się doliczyc stron i postów". Pozdrawiam. Quote
Marycha35 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 nie było mnie, sunia miała sterylizację, źle ją znosi niestety:( Ale się cieszę, że akcja tak popędziła pięknię, gnoju masz już po byzniesie, he he. Psinki ratunek nadchodzi:):):) Quote
Rinuś Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Maupa4']Witam. Zostałam poproszona o podzielenie wątku: oddzielnie wątek szczeniaków, oddzielnie wątek pseudo. To biorę się do "pracy" - tak więc prosze się nie dziwic, że "coś znika" albo "nie można się doliczyc stron i postów". Ślicznie dziękuję. Jeszcze tytuł wątku można zmienić na " Pseudo pod Toruniem!! Potrzebne Domy Tymczasowe!". Pozdrawiam. Quote
Maupa4 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 To jeszcze raz ja. Z wątku wydzieliłam watek szczeniaków - jest króciutki http://www.dogomania.pl/threads/201969-*-FAM-Skatowane-szczeniaki-z-pseudohodowli-prosza-o-wsparcie-na-leczenie! Obydwa wątki zaczynają się tym samym postem masiowej. http://www.dogomania.pl/threads/201969-*-FAM-Skatowane-szczeniaki-z-pseudohodowli-prosza-o-wsparcie-na-leczenie!?p=16279742&viewfull=1#post16279742 http://www.dogomania.pl/threads/201148-Pseudo-pod-Toruniem!!-Potrzebne-Domy-Tymczasowe!?p=16203878&viewfull=1#post16203878 Wątek pseudo ma teraz "roboczy" tytuł "Pseudohodowla ..." Prosiłabym o: - podanie osoby prowadzącej wątek pseudo żebym mogła zmienic prowadzącego - zmianę bądz podanie nowego tytułu wątku Wątek muszę a przynajmniej powinnam przenieśc do działu "Pseudohodowle". Wszelkie propozycje-sugestie proszę o przesyłanie na PW - tak będzie najszybciej i najprościej. Pozdrawiam Quote
Maupa4 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Rinuś']Ślicznie dziękuję. Jeszcze tytuł wątku można zmienić na " Pseudo pod Toruniem!! Potrzebne Domy Tymczasowe!". Pozdrawiam. Już zmieniłam. Quote
sharon Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Rozumiem że wątek powinien zostać przeniesiony, ale wolała bym żeby lepiej pozostał tu, bo być może zauważy go ktoś z kuj- pom( zaglądając do tego działu) I akurat możemy mieć następne DT. :) Quote
Rinuś Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Maupa4']To jeszcze raz ja. Z wątku wydzieliłam watek szczeniaków - jest króciutki http://www.dogomania.pl/threads/201969-*-FAM-Skatowane-szczeniaki-z-pseudohodowli-prosza-o-wsparcie-na-leczenie! Obydwa wątki zaczynają się tym samym postem masiowej. http://www.dogomania.pl/threads/201969-*-FAM-Skatowane-szczeniaki-z-pseudohodowli-prosza-o-wsparcie-na-leczenie!?p=16279742&viewfull=1#post16279742 http://www.dogomania.pl/threads/201148-Pseudo-pod-Toruniem!!-Potrzebne-Domy-Tymczasowe!?p=16203878&viewfull=1#post16203878 Wątek pseudo ma teraz "roboczy" tytuł "Pseudohodowla ..." Prosiłabym o: - podanie osoby prowadzącej wątek pseudo żebym mogła zmienic prowadzącego - zmianę bądz podanie nowego tytułu wątku Wątek muszę a przynajmniej powinnam przenieśc do działu "Pseudohodowle". Wszelkie propozycje-sugestie proszę o przesyłanie na PW - tak będzie najszybciej i najprościej. Pozdrawiam Dzięki Maupa. Myslę, że możesz podać ilon_n, a jeśli nie Ilon to możesz mnie tam wsadzić, bez różnicy. Quote
ilon_n Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Wątek może być na mnie, chyba, że Rinus już go przejęła to nie ma sprawy .. Słuchajcie kochani .. jest pierwszy odzew na mój apel o pomoc w utrzymaniu psiaków .. cytuję:: odpowiadając na Pani apel na Tensorze , zapewniam Panią , iż w miarę możliwości zobowiązuje się do kupna ok 100 kg karmy. Karmy , którą karmie swoje ON czyli bardzo dobrej jakości , na dzień dzisiejszy tylko taką mogę zaoferować pomoc , ale nie wykluczone że jak psy będą do adopcji postaram się znaleźć choć jeden domek dla biedaków .. inne formy pomocy też w drodze .. odpowiedziało już kilka osób, które pojawią się w dniu akcji z autami do przewozu psin .. jest też wsparcie finansowe na potrzeby transportu (np zamówienie większego auta bagażowego) serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc i w dalszym ciągu rozsyłam apel i prośbę .. jesteśmy już tak blisko pierwszego celu .. odebrania i zabezpieczenia psów .. cel drugi - przepadek psów na rzecz organizacji .. myślę, że nie może być inaczej po tym co już w mediach było a zapowiadam, że jeszcze będzie i to już w szerszym ujęciu :) Quote
furciaczek Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Kciuki z calych sil zacisniete za powodzenie akcji:) Quote
mariamc Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nagłośnienie w mediach to dobry krok, też tak zrobiliśmy zabierając 11 donków z pseudo. W tym miesiacu sprawa trafia na wokandę. Miejsce w Szczecinku aktualne , gorzej z transportem. Quote
Maupa4 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Rinuś'] Myslę, że możesz podać ilon_n, a jeśli nie Ilon to możesz mnie tam wsadzić, bez różnicy. [quote name='ilon_n']Wątek może być na mnie, chyba, że Rinus już go przejęła to nie ma sprawy .. To "zrobiłam" ilon_n prowadzącą wątek. Jakby co zawsze mogę zamienic ;) Quote
vena&vivi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ilon_n daj znac jaki dzień -bedę wozic psy :) Quote
Iljova Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji. Niestety tylko tyle mogę. Quote
sharon Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jej, jak się cieszę z znajdują się osoby chcące pomóc!!! 100kg karmy to naprawdę dla nas dużo:) tymbardziej że psy będą potrzebowały odkarmienia!! Dziękujemy za wsparcie!!! Tylko teraz nie mogę się doczekać wiadomości o zabraniu psów. Wciąż jak patrzę na te zdjęcia to łaza mi się oku kręci. Quote
Rinuś Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='vena&vivi']ilon_n daj znac jaki dzień -bedę wozic psy :) w końcu się zobaczymy ,tylko szkoda że w takich okolicznościach... ja wstępnie mam dwa auta. Quote
kaskadaffik Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Super, gratulacje !!! oby wszystko poszło tak jak powinno :) Quote
bezlimitu Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 PSY ZNIKNĘŁY Z PSEUDO http://www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=1644&NrSection=500&NrArticle=195599&IdTag=3791 Quote
Recommended Posts