romenka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pamiętam Dragusiu o Tobie.Śpij- kochany,bezpieczny i szczęśliwy za Tęczowym Mostem. Quote
mosii Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Dragonku, odwiedzam Cie codziennie..... wiem ze jestes juz spokojny............... Quote
psy-warszawa.pl Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 sledziłam na poczatku losy Dragona, kiedy Romenka znalazła go w Warszawie a potem kiedy uciekł... Potem wiedziałam ze jest juz bezpieczny, że zajeli się nim Dogomaniacy i ja powróciłam do 'swoich' psiaków.... Teraz przed Nowym Rokiem nawiązałam kontakt mailowy z Romenką i w PS zapyatałam co z Dragonkiem....Byłam pewna ze odpisze mi ze jest szczesliwy w Nowym Domku..... :placz: :placz: :placz: Śpij spokojnie...juz nikt Cie nie skrzywdzi.... Quote
romenka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dragoniku jestem,pamiętam i tęsknie bardzo za Tobą :-( Kochanie wierzę ze już jesteś szczęśliwy... Bardzo Cię kocham!!!! Quote
BosiaB_86 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :placz::placz::placz: Nie znałam Cie kochany, dopiero teraz przeczytałam Twoją historie...i ciągle płacze - nie potrafie powstrzymać łez :placz::placz::placz: Wierze, że jesteś szczęśliwy za TM i już nic Cię nie boli... I na pewno kiedyś znów zobaczycie sie z Romenką i Mosii, które tak bardzo Cię kochały i kochają nadal... I resztę Dogomaniaków też spotkasz - będziemy mieli okazje sie poznać i na pewno wezmę Cie na spacer :) Śpij spokojnie Dragonku :kiss_2: Quote
rebellia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Dopiero dzisiaj Romenka mi przypomniała o tym poście... jakoś przykro mi się zrobiło... ech... jaki świat się kiedyś wydawał inny... dla wszystkich... Quote
romenka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dragoniku zaopiekuj się Dianką Naszą. Kiedys wszyscy razem się spotkamy za Tęczowym Mostem. Quote
romenka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dragoniku pamiętam...Teraz już spokojny jesteś. Jedyne co mogło być najlepsze to złagodzenia bólu. Za życia się nie udało ale teraz już nigdy nic Cię nie zaboli.Odpoczywaj. Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tragiczna historia ze smutnym końcem .... Dragon <*> Quote
Recommended Posts