Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niuni&Pupi napisał(a):
Pumcia02, nigdzie nie pojechałam, moja sunia umiera, opieka nad nią nie pozwala mi na wyjście z domu na dłużej niż 2-3 godz. Prawdopodobnie będę musiała zdecydować się na eutanazję, nie mogę się pozbierac do kupy :(

Jesteśmy z Tobą....

Posted

Dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Sunia jest stareńka, uratowana lata temu z ulicy, wymykała się śmierci już dwa razy. Nie chcę zapeszyc, ale mam nadzieję, ze i tym razem sie uda, bo w tym tygodniu jest poprawa samopoczucia, więc modlę się po cichu, by ,maleńka jeszcze trchę z nami została. Jednak w tym wieku i stanie zdrowia nie wiadomo co los przyniesie:( jeszcze raz dziękuję za słowa wsparcia ;)

Z innej beczki: wstępnie jestem umówiona z pumcia 02 na wizytę u Kajtka/Cielaka( i kilku innych psów) na początek czerwca. Wtedy też będzie mozna na powaznie ruszyć z ogłaszaniem psa:)

Dzis tez dostałam 36zł dla Cielaczka od Kalva. serdecznie dziękujemy :)

zebrazebra - serdecznie Ci dziękuję, zwłaszcza, ze kajtek zyje finansowo z dnia na dzień :(

Posted

Dziewczyny, bardzo serdecznie Wam dziękuję za pomoc. Obecnie daję ciała z powodu mojej suni, czasowo się nie wyrabiam. Mam zapas fantów i szykuje spory bazar dla Cielaka, Perły i staruszków.

Pumcia02, do Ami możemy pojechac w sobotę, 4 czerwca, po godzinie 15tej :( Niestety, to najwczesniejsza pora, jaka im odpowiada. mamy potwierdzić w sobotę czy przyjedziemy. Podaj mi Pumcia na PW swój numer tel.

Dostałam tez 50zł od mamy kolezanki dla Cielaka :) Dziękujemy.

Posted

wysłałam fundacji czerwcowa deklarację. te 5 zł, no ale cóż....
słuchajcie, tak patrzę na jego foty i powiedzcie mi - dlaczego do cholery on jeszcze nie był wrzucony na metamorfozy?!?!?! wygląda świetnie :-).

Niuni, jak sunia?

Posted

Numer konta fundacji jest w pierwszym poście wielkimi literami podany!!!

Przepraszam, ale z powodu mojej chorej suni nie mam ostatnio zbyt wiele wolnego czasu, żyję na krawędzi, czekając na najgorsze:(

Pumcia02 dziękuję za wrzucenie fotek ;) podaje meila to się wymienimy, bo mam kilka fajnych fotek fundacyjnego psiaka;)

A odnosnie Cielaka, sprawa wygląda tak: pies uległ 98% przemianie (te 2% to taki margines bezpieczeństwa;) ). ma bardzo przyjazne nastawienie do całego świata, daje się głaskać praktycznie każdemu, za opiekunkami chdzi krok w krok, pilnuje swojej budki i kojca gdzie co chwilę zagląda (kojce w ciagu dnia są otwierane i psy maja luźny wybieg). jest naprawdę pocieszny. Ciagle trochę nieufny, nie wystawia brzuszka do miziania, ale tez nie szczerzy się już. Postępy sa ;) Teraz trzeba poszukać odpowiedzialnego domku, bo mimo przemiany, panie twierdzą, że nie jest to pies dla kazdego i wymaga cierpliwego, wyrozumiałego opiekuna.
W towarzystwie psów jest przeszczęśliwy i sprawia wrażenie, jak by ludzie nie byli mu zbyt
potrzebni :)

zebrazebra jeszcze raz dzięki za bazarek, dzięki Tobie mamy uzbierana większość kasy na opłatę czerwcowego pobytu ;)

Posted

zebrazebra napisał(a):
Przelałam na Cielaka 117 zł, doszła dyszka nadwyżki :) Poproszę o potwierdzenie, że wpłata doszła.
Piękne foty!!!

dzięki, po weekendzie poproszę fundację o potwierdzenie i napiszę, na wątku bazarkowym. Ps. masz zapchaną skrzynkę.
Dziękuję.