Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

musia napisał(a):
Teoretycznie Komorno kończy o 15:30. Ale to już można pośród bajki włożyć. A dojechać tam. Z utytłanym psem. Błotniście to widzę.

No właśnie ja też. Wiadomo jak jest z teoretycznymi godzinami kończenia się konkursów - to raz. A dwa - nie widzę możliwości, żebyśmy biegiem lecieli z konkursu na sympozjum i mnawet nie dali odetchnąc psom.

Posted

Wczoraj po wyjściu z zagrody Opus był właściwie brunatno- zielony. Bo dorwał dziczka w bajorku i postanowił go stamtad podnieść.
Podwoził mnie na przystanek gospodarz. Żeby więc wejść do samochodu musiałam go litrami spłukiwać.
Obawiam się , że tak będzie wygladać to w sobotę. Rozpoczęcie - czyste psy, ścieżka - czyste psy, zagroda- do mycia . Coby na zakończenie przyzwoicie wyglądały.

a WIECZOREM PEWNIE JESCZE DROBNE MYCIE PRZED KLUBÓWKĄ. cHYBA , ŻE USPRAWIEDLIWIMY SIĘ PRACA PSA W ZAGRODZIE.

Posted

:multi: :multi: :multi: ...................WITAJCIE...................:multi: :multi: :multi:
CZY MOŻECIE MI POPISAĆ I POWKLEJAĆ FOTKI Z KLUBÓWKI ............:bigok: :thumbs:
BO JAK WIDZICIE TO JA NIC JESZCZE NIEWIEM
CO Z MOJM PSIAKIEM LICZE CHOCIASZ NAWAZ....
:laola: :laola:
MACIE FAJNIE ŻĘ BYLIŚCIE NA KLUBOWEJ BO JA NIEBYLEM I NIEWIEM JAK WYPADL REMIZ .
NAWET NIEWIECIE JAK ŻALUJE ŻE NIEMOGLEM TAM BYĆ ZAZDROSZCZE WAM POROSZE POPISZCIE :user:
NAPEWNO BLO DUŻO PSIAKUW :Dog_run:

POZDRAWIAM ....WAZ I WASZE OGARKI:painting:
I CZEKAM NA WIADOMOŚCI PA
:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:

Posted

Wszystkim zwycięzcom ze Świerklańca serdecznie gratuluję!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Jako jedyna nie otrzymałam potwierdzenia przejścia pomyślnie testów psychicznych (wcięło protokół):crazyeye:

Posted

malgosia_1 napisał(a):
Czy ktoś wie gdzie bdzie klubówka za rok? Bo jesli znowu , poraz czwarty z rzędu znowu na poludniu kraju ...:placz:

Kajka_777 napisał(a):
Super.:multi: Książ juz raz był dla nas baaaaaaaardzo łaskawy :razz:

NIE ZNAM WAS!!!:placz::placz::placz:
A MOŻE POWINNAM!!! :oops: :oops: :oops:

Posted

samograj napisał(a):
NIE ZNAM WAS!!!:placz::placz::placz:
A MOŻE POWINNAM!!! :oops: :oops: :oops:

Jak to nie znasz Ani i ślicznej Samby Kłusująca Sfora??? :mad: