musia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Teoretycznie Komorno kończy o 15:30. Ale to już można pośród bajki włożyć. A dojechać tam. Z utytłanym psem. Błotniście to widzę. Quote
zpr Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ma ktoś jakieś szczegóły odnośnie tego sympozjum? :cool3: Quote
Hania Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 musia napisał(a):Teoretycznie Komorno kończy o 15:30. Ale to już można pośród bajki włożyć. A dojechać tam. Z utytłanym psem. Błotniście to widzę. No właśnie ja też. Wiadomo jak jest z teoretycznymi godzinami kończenia się konkursów - to raz. A dwa - nie widzę możliwości, żebyśmy biegiem lecieli z konkursu na sympozjum i mnawet nie dali odetchnąc psom. Quote
musia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Wczoraj po wyjściu z zagrody Opus był właściwie brunatno- zielony. Bo dorwał dziczka w bajorku i postanowił go stamtad podnieść. Podwoził mnie na przystanek gospodarz. Żeby więc wejść do samochodu musiałam go litrami spłukiwać. Obawiam się , że tak będzie wygladać to w sobotę. Rozpoczęcie - czyste psy, ścieżka - czyste psy, zagroda- do mycia . Coby na zakończenie przyzwoicie wyglądały. a WIECZOREM PEWNIE JESCZE DROBNE MYCIE PRZED KLUBÓWKĄ. cHYBA , ŻE USPRAWIEDLIWIMY SIĘ PRACA PSA W ZAGRODZIE. Quote
Mateusz Niemczyński Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :multi: :multi: :multi: ...................WITAJCIE...................:multi: :multi: :multi: CZY MOŻECIE MI POPISAĆ I POWKLEJAĆ FOTKI Z KLUBÓWKI ............:bigok: :thumbs: BO JAK WIDZICIE TO JA NIC JESZCZE NIEWIEM CO Z MOJM PSIAKIEM LICZE CHOCIASZ NAWAZ.... :laola: :laola: MACIE FAJNIE ŻĘ BYLIŚCIE NA KLUBOWEJ BO JA NIEBYLEM I NIEWIEM JAK WYPADL REMIZ . NAWET NIEWIECIE JAK ŻALUJE ŻE NIEMOGLEM TAM BYĆ ZAZDROSZCZE WAM POROSZE POPISZCIE :user: NAPEWNO BLO DUŻO PSIAKUW :Dog_run: POZDRAWIAM ....WAZ I WASZE OGARKI:painting: I CZEKAM NA WIADOMOŚCI PA :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Quote
samograj Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Wszystkim zwycięzcom ze Świerklańca serdecznie gratuluję!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jako jedyna nie otrzymałam potwierdzenia przejścia pomyślnie testów psychicznych (wcięło protokół):crazyeye: Quote
malgosia_1 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Czy ktoś wie gdzie bdzie klubówka za rok? Bo jesli znowu , poraz czwarty z rzędu znowu na poludniu kraju ...:placz: Quote
samograj Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 malgosia_1 napisał(a):Czy ktoś wie gdzie bdzie klubówka za rok? Bo jesli znowu , poraz czwarty z rzędu znowu na poludniu kraju ...:placz: PODOBNO W KSIĄŻU!!! Quote
zpr Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 samograj napisał(a):PODOBNO W KSIĄŻU!!! Potwierdzam :razz: Quote
Kajka_777 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Super.:multi: Książ juz raz był dla nas baaaaaaaardzo łaskawy :razz: Quote
zpr Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Kajka_777 napisał(a):Super.:multi: Książ juz raz był dla nas baaaaaaaardzo łaskawy :razz: No fakt :razz: Quote
samograj Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 malgosia_1 napisał(a):Czy ktoś wie gdzie bdzie klubówka za rok? Bo jesli znowu , poraz czwarty z rzędu znowu na poludniu kraju ...:placz: Kajka_777 napisał(a):Super.:multi: Książ juz raz był dla nas baaaaaaaardzo łaskawy :razz: NIE ZNAM WAS!!!:placz::placz::placz: A MOŻE POWINNAM!!! :oops: :oops: :oops: Quote
zpr Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 samograj napisał(a):NIE ZNAM WAS!!!:placz::placz::placz: A MOŻE POWINNAM!!! :oops: :oops: :oops: Jak to nie znasz Ani i ślicznej Samby Kłusująca Sfora??? :mad: Quote
samograj Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 zpr napisał(a):Jak to nie znasz Ani i ślicznej Samby Kłusująca Sfora??? :mad: NIE ZNAŁAM NICKÓW!!! Quote
Recommended Posts