Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Igam']10 pln miesięcznie (może czasem coś extra jeszcze uda mi się dorzucić), ale stałej na razie tylko tyle[/QUOTE]

Dziękujemy :) Płaci się z góry, Azja będzie wysterylizowana w klinice przy schronisku, więc choć ten koszt odpadnie. Mamy półtora tygodnia, żeby zebrać kasę na karmę i hotel.

Posted

Dzisiaj napisała do mnie maila osóbka w sprawie tymczasu dla spanielkowatego Kubusia z Nowodworu. Pytała jak psiak do innych psów, kotów i jak u niego z zostawaniem samemu w domu. Pytała też czy w grę wchodzi tymczas płatny. Ale że Kubuś ma już tymczasik, więc spytałam, czy nie wzięłaby może innego spanielkowatego psiaka z tego schroniska. Zobaczymy co Pani odpisze, może będzie taniej niż w hotelu. ;)

Posted

piękna sunia! aż dziwne że domu nie może znaleźć...

jest taka słodka, już ją widzę taką wykąpaną, wyczesaną, na jakimś kocyku, wyglądałaby jak pluszowy miś:)

Posted

[quote name='pa-ttti']piękna sunia! aż dziwne że domu nie może znaleźć...

jest taka słodka, już ją widzę taką wykąpaną, wyczesaną, na jakimś kocyku, wyglądałaby jak pluszowy miś:)[/QUOTE]

Nie chcemy wydawać jej ze schroniska, bo suka pod względem charakteru tak naprawdę może być wielką niewiadomą. Stąd zbieramy na hotel/DT

Posted

Myślę, że ofeta "osóbki" ;) o której pisze Asia & Ginger jest warta rozważenia, tylko, tak jak mówi ladySwallow nieznany jest charakter suni.
Czy osoba oferująca DT da rade ew. popracować z Azją?

Posted

[quote name='Igam']Myślę, że ofeta "osóbki" ;) o której pisze Asia & Ginger jest warta rozważenia, tylko, tak jak mówi ladySwallow nieznany jest charakter suni.
Czy osoba oferująca DT da rade ew. popracować z Azją?[/QUOTE]

Sunia na pewno jest przyjazna do człowieka i nie rzuca się do innych psów, choć jest psem dominującym - jako jedna z niewielu w boksie wygląda na najedzoną ;) Ale w zasadzie to tyle, ile można wywnioskować.

Posted

Soniu, dziękujemy, dotarło - wpisałam w pierwszy post :) Zbieramy fundusze na hotelik i karmę dla Azji - mamy ok. 10 dni (czas, kiedy będzie po sterylce), żeby uzbierać na pierwszy miesiąc i na karmę!

Posted

sytuacja jest taka
miałam byc w piatek w schronie ale mnie totalnie rozłozyło, wysłałam kolezanke ale Azji nie znalazła...no to zapakowałam dziecie w auto i pojechałamw sobote sama, rzeczywiscie tez nie mogłam jej znalezc wiec poprosiłam pana pracownika, wyciagnał ją ze srodka, jakies suki dwie sie na nia nakręciły i ja podgryzają...
u Murki zwolniło się miejsce,możemy Azje zabierac ale...potrzebujemy deklaracji! pomocy chocby po 5zł!!!!!!!!!