sonia71 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 już cię znalazłam i miziam -chociaż przez siatkę :( Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Zbieramy na hotel dla Azji - 300 zł miesięcznie + karma. Quote
Igam Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 10 pln miesięcznie (może czasem coś extra jeszcze uda mi się dorzucić), ale stałej na razie tylko tyle Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Igam']10 pln miesięcznie (może czasem coś extra jeszcze uda mi się dorzucić), ale stałej na razie tylko tyle[/QUOTE] Dziękujemy :) Płaci się z góry, Azja będzie wysterylizowana w klinice przy schronisku, więc choć ten koszt odpadnie. Mamy półtora tygodnia, żeby zebrać kasę na karmę i hotel. Quote
Asia & Ginger Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dzisiaj napisała do mnie maila osóbka w sprawie tymczasu dla spanielkowatego Kubusia z Nowodworu. Pytała jak psiak do innych psów, kotów i jak u niego z zostawaniem samemu w domu. Pytała też czy w grę wchodzi tymczas płatny. Ale że Kubuś ma już tymczasik, więc spytałam, czy nie wzięłaby może innego spanielkowatego psiaka z tego schroniska. Zobaczymy co Pani odpisze, może będzie taniej niż w hotelu. ;) Quote
pa-ttti Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 piękna sunia! aż dziwne że domu nie może znaleźć... jest taka słodka, już ją widzę taką wykąpaną, wyczesaną, na jakimś kocyku, wyglądałaby jak pluszowy miś:) Quote
LadyS Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='pa-ttti']piękna sunia! aż dziwne że domu nie może znaleźć... jest taka słodka, już ją widzę taką wykąpaną, wyczesaną, na jakimś kocyku, wyglądałaby jak pluszowy miś:)[/QUOTE] Nie chcemy wydawać jej ze schroniska, bo suka pod względem charakteru tak naprawdę może być wielką niewiadomą. Stąd zbieramy na hotel/DT Quote
Igam Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Myślę, że ofeta "osóbki" ;) o której pisze Asia & Ginger jest warta rozważenia, tylko, tak jak mówi ladySwallow nieznany jest charakter suni. Czy osoba oferująca DT da rade ew. popracować z Azją? Quote
LadyS Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Igam']Myślę, że ofeta "osóbki" ;) o której pisze Asia & Ginger jest warta rozważenia, tylko, tak jak mówi ladySwallow nieznany jest charakter suni. Czy osoba oferująca DT da rade ew. popracować z Azją?[/QUOTE] Sunia na pewno jest przyjazna do człowieka i nie rzuca się do innych psów, choć jest psem dominującym - jako jedna z niewielu w boksie wygląda na najedzoną ;) Ale w zasadzie to tyle, ile można wywnioskować. Quote
sonia71 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Azja -Kika zrobila ci miejsce w hoteliku -wykorzystacie to ? Quote
sacred PIRANHA Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='sonia71']Azja -Kika zrobila ci miejsce w hoteliku -wykorzystacie to ?[/QUOTE] taki jest plan;-) zbieramy deklaracje Quote
sonia71 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 to super-przelalam jednorazowo do lady 50 zł. dla obu suń ,teraz będzie tylko dla Azji . Quote
LadyS Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Soniu, dziękujemy, dotarło - wpisałam w pierwszy post :) Zbieramy fundusze na hotelik i karmę dla Azji - mamy ok. 10 dni (czas, kiedy będzie po sterylce), żeby uzbierać na pierwszy miesiąc i na karmę! Quote
LadyS Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Podnosimy Azję i prosimy o udział w wydarzeniu i rozsyłanie go: http://www.facebook.com/event.php?eid=149042411826415 Quote
Marinka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='ladySwallow']Podnosimy Azję i prosimy o udział w wydarzeniu i rozsyłanie go: http://www.facebook.com/event.php?eid=149042411826415 Jestem i będą udostępniać wydarzenie na fb. Pamiętajcie o jednym, grono znajomych na fb stale się powiększa i warto mieć to na uwadze sprawdzając co jakiś czas, czy jest na liście jeszcze ktoś kogo możemy zaprosić. Im więcej osób zobaczy tym lepiej :) Quote
Igam Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 poproszę nr konta na pw wpłacę swoją deklaracje (10 pln) i jeszcze 20 dorzucę Quote
LadyS Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Zapraszamy na bazar z makaronami domowej roboty, m.in. dla Azji: http://www.dogomania.pl/threads/204193 Quote
sonia71 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 i co żadnych innych wpływów dla Azji? ja i moje chłopaki nie makaronowi jacyś ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 sytuacja jest taka miałam byc w piatek w schronie ale mnie totalnie rozłozyło, wysłałam kolezanke ale Azji nie znalazła...no to zapakowałam dziecie w auto i pojechałamw sobote sama, rzeczywiscie tez nie mogłam jej znalezc wiec poprosiłam pana pracownika, wyciagnał ją ze srodka, jakies suki dwie sie na nia nakręciły i ja podgryzają... u Murki zwolniło się miejsce,możemy Azje zabierac ale...potrzebujemy deklaracji! pomocy chocby po 5zł!!!!!!!!! Quote
LadyS Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Na razie biednie, proszę o podnoszenie bazarku. Quote
sonia71 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ja już więcej nie mogę niż tą jednorazówkę ...:( już ktoś tu deklarował jakiś grosik ,uzupełnijcie... ale wciąż brak dużo . Quote
Recommended Posts