Luna007 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 to jest wielka szansa, że życie mu się dobrze ułoży - super - daj znać jak będziesz miała jakieś wieści Quote
milena182 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Byłam w niedziele w schronisku pierwszy raz od kilku lat.JEst o niebo lepiej,suki oddzielone od psow a jezeli nie sa oddzielone to sa po sterylce/kastracji. Boksy są czyste a psy nie gryzą się miedzy sobą.Nie licząc kwarantanny nie ma w ogole bud z łańcuchami.Część z kwarantanna jest oddzielona duzym płotem.Personel jest miły :) i potrafi coś powiedzieć o psach(nie wszystkich ale większości)i poświęca im trochę uwagi. Szczeniaczka nie widzialam bo nie chciałam żeby mnie zobaczył.Szczeniakarnia i kociarnia jest ogrzewana az nie mialam ochoty wychodzić.Jutro idę jeszcze raz bo zdecydowałam się na adopcje suczki(jeszcze żadnej konkretnej,mam swoje typy). Quote
milena182 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Od kierowniak(bardzo miły pan) wiem ze szczeniak jest w domu tymczasowym u wolontariuszki :) Quote
Luna007 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 no to super wieści - oby wyzdrowiał i znalazł ds Quote
Recommended Posts