Anna Rapp Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [FONT=Arial][FONT=Arial]Ivory szuka nowego domku,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Cześć, jestem Ivory. Moje imię oznacza „kość słoniową” i taki będę miał kolor. Jestem bardzo fajnym pieskiem, teraz wyglądam jak wesoły misiaczek – przytulanka. Może będę podobny do Wujka Maryla, bardzo bym chciał, bo to fajny pies, ale nosek i oczy mam czarne jak Tatuś Scotty. Umiem już sam stać w pozycji wystawowej, no…tak prawie wystawowej. Uwielbiam bawić się na śniegu z rodzeństwem, Mamą i posokowcami Kają i Librą. Jestem bardzo towarzyski i obiecuję, że będę grzeczny.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] kontakt Małgorzata i Zygmunt Jakubas tel.33 8152751 Quote
Anna Rapp Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [FONT=Book Antiqua]IVORY już ze swoją rodzinką :multi:, czekamy na nowinki i zdjęcia :lol:[/FONT] Quote
gosia.k Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Oto jedno z pierwszych zdjęć naszego wodniaka Quote
Anna Rapp Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 IVORY w nowym domu u Gosi z rodzinką Quote
Imp1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Śliczny! A jak fajnie się przegląda w lustrze:) Quote
zubelekm Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 świetne te zdjęcia przy lustrze, bardzo mi się podobają :) Czarujący Ivory!! Quote
Recommended Posts