Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w takim razie zapraszamy do wspólnych spacerów :D
dziś się umawiałyśmy z Ley na małe spotkanko pod amfiteatrem, mogłabyś do nas dołączyć, jeśli masz ochotę, z tym, ze jak będzie tak padało, to ja raczej odpadam :shake:
a na grubsze spacerki umawiamy się teraz w weekendy, przed południem. jeśli Ci to odpowiada, to bądźmy w kontakcie ;)

Posted

jeżeli chodzi o mnie, to w tygodniu jestem wolna od ok. 17 (i tak się na dziś wstępnie umawiałyśmy), a w weekendy chodzę/chodzimy tak ok. 11-12, wtedy na ok. 2-3h.
oczywiście jak dnie będą dłuższe, to i w tygodniu dłuższe spacerki mile widziane :)

Posted

w pracy, w pracy :evil_lol:
kurczę, pogoda kijowa, pada co chwilę, ciągle się zastanawiam czy iść :roll:
wyjdę z roboty, oblukam jak na zewnątrz jest i puszczę Ci smsa, ok?
najwyżej przełożymy..:razz:

• 3 weeks later...
Posted

łu hu hu.... no chwila mnie nie bylo i prosze :cool3:
kochani kochani spacerkujemy ino coraz czesciej i w coraz wiekszym gronie:diabloti:
mam nadzieje ze wkrotce sie zobaczmy na spacerku :evil_lol:
inka czy my sie juz nie poznalysmy na jakims spacerku na lotnisku? czy to nie Twoja niunia skacze tak wysoko? ;)
aha i jak zawsze podkreslam ze jestesmy pod telefonami bo tak jakby to latwiej bo jak widac to niestety ale rzadko sie tu właczam/y:roll:

Posted

daaga napisał(a):
A na jakie lotnisko chodzicie spacerować? Przylepowskie?

Tak, na lotnisko w Przylepie lub spotykamy sie pod amifteatrem i spacerujemy po wzgórzach pisatowskich :razz:

Posted

jezdzimy tez za ochle na takie wynalezione przeze mnie pole ;] to jest miejsce dla tych co maja psy biegajace i ne chca sie spotkac z ludzmi:) bo tam cicho glucho i ludzie raz na pol roku jacys ;)niom mam nadzieje ze koszmmarek sie przyzweyczai.. wczoraj to bylo nas kilkoro a poza tym te nasze oszolomy sie znaja widc juz nie reaguja tak na inne psy jak np nowi:) mysle ze sie przyzwyczai:)

Posted

vikikir napisał(a):
łu hu hu.... no chwila mnie nie bylo i prosze :cool3:
kochani kochani spacerkujemy ino coraz czesciej i w coraz wiekszym gronie:diabloti:
mam nadzieje ze wkrotce sie zobaczmy na spacerku :evil_lol:
inka czy my sie juz nie poznalysmy na jakims spacerku na lotnisku? czy to nie Twoja niunia skacze tak wysoko? ;)
aha i jak zawsze podkreslam ze jestesmy pod telefonami bo tak jakby to latwiej bo jak widac to niestety ale rzadko sie tu właczam/y:roll:

tak tak dokładnie :)

Idirsska to ta ruda wiewiórka :) która skacze mega wysoko ....

ja chętnie się wyborę na spacerek po lasach w weekend :), lub w piatek o 18 po treningu z Idką. W soboty preferuję godziny popołudniowe a w niedziele ranne :)

• 1 month later...