sotie Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 lasów ci u nas dostatek :cool1: lotnisko też blisko. ja zwykle chodzę na Wzgórza Piastowskie a jakiego masz psiaka? Quote
inkazg Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ja również wybieram do spacerów Wzgórza Piast. choćby z powodu lokalizacji mieszkaniowej. Mam hovawartkę 10 miesięczną. Quote
sotie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 w takim razie zapraszamy do wspólnych spacerów :D dziś się umawiałyśmy z Ley na małe spotkanko pod amfiteatrem, mogłabyś do nas dołączyć, jeśli masz ochotę, z tym, ze jak będzie tak padało, to ja raczej odpadam :shake: a na grubsze spacerki umawiamy się teraz w weekendy, przed południem. jeśli Ci to odpowiada, to bądźmy w kontakcie ;) Quote
sotie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jeżeli chodzi o mnie, to w tygodniu jestem wolna od ok. 17 (i tak się na dziś wstępnie umawiałyśmy), a w weekendy chodzę/chodzimy tak ok. 11-12, wtedy na ok. 2-3h. oczywiście jak dnie będą dłuższe, to i w tygodniu dłuższe spacerki mile widziane :) Quote
inkazg Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 super a w jakich godzinach chodzicie ? moj gg 3179844 Quote
sotie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no to do rychłego zobaczenia :multi: ja rzadko jestem na gg, więc bądźmy w kontakcie przez dogo. Quote
sotie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 hej Kasia :D własnie napisałam PW do Inki o tej samej treści :lol: Quote
sotie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 w pracy, w pracy :evil_lol: kurczę, pogoda kijowa, pada co chwilę, ciągle się zastanawiam czy iść :roll: wyjdę z roboty, oblukam jak na zewnątrz jest i puszczę Ci smsa, ok? najwyżej przełożymy..:razz: Quote
sotie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no i dobrze, że się jednak skusiłam, bo było warto :D szczególnie, ze teraz to dopiero leje... Quote
sotie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 spotykamy się z Ley dziś o 12 pod amfiteatrem, jak ktoś ma ochotę się przyłączyć, to zapraszamy :Dog_run::painting::Dog_run: Quote
vikikir Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 łu hu hu.... no chwila mnie nie bylo i prosze :cool3: kochani kochani spacerkujemy ino coraz czesciej i w coraz wiekszym gronie:diabloti: mam nadzieje ze wkrotce sie zobaczmy na spacerku :evil_lol: inka czy my sie juz nie poznalysmy na jakims spacerku na lotnisku? czy to nie Twoja niunia skacze tak wysoko? ;) aha i jak zawsze podkreslam ze jestesmy pod telefonami bo tak jakby to latwiej bo jak widac to niestety ale rzadko sie tu właczam/y:roll: Quote
Aga900 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wam to dobrze! Ja mieszkam w Lubinie / niedługo we Wrocławiu (znowu). Ale chętnie bym się tak to przyłączyła ;) Quote
daaga Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A na jakie lotnisko chodzicie spacerować? Przylepowskie? Quote
Taq Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 daaga napisał(a):A na jakie lotnisko chodzicie spacerować? Przylepowskie? Tak, na lotnisko w Przylepie lub spotykamy sie pod amifteatrem i spacerujemy po wzgórzach pisatowskich :razz: Quote
vikikir Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 jezdzimy tez za ochle na takie wynalezione przeze mnie pole ;] to jest miejsce dla tych co maja psy biegajace i ne chca sie spotkac z ludzmi:) bo tam cicho glucho i ludzie raz na pol roku jacys ;)niom mam nadzieje ze koszmmarek sie przyzweyczai.. wczoraj to bylo nas kilkoro a poza tym te nasze oszolomy sie znaja widc juz nie reaguja tak na inne psy jak np nowi:) mysle ze sie przyzwyczai:) Quote
sotie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 buuuu a myśmy byli wczoraj u doktora i nie zdązyliśmy :placz: kiedy następny spacerek??? :cool3: Quote
sotie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 biedny Koszmarek, brakowało mu Dizelka :evil_lol: ;) a Dizel znowu dostał steryd w dupkę i mamy się pokazac za miesiąc :hmmmm: Quote
inkazg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 vikikir napisał(a):łu hu hu.... no chwila mnie nie bylo i prosze :cool3: kochani kochani spacerkujemy ino coraz czesciej i w coraz wiekszym gronie:diabloti: mam nadzieje ze wkrotce sie zobaczmy na spacerku :evil_lol: inka czy my sie juz nie poznalysmy na jakims spacerku na lotnisku? czy to nie Twoja niunia skacze tak wysoko? ;) aha i jak zawsze podkreslam ze jestesmy pod telefonami bo tak jakby to latwiej bo jak widac to niestety ale rzadko sie tu właczam/y:roll: tak tak dokładnie :) Idirsska to ta ruda wiewiórka :) która skacze mega wysoko .... ja chętnie się wyborę na spacerek po lasach w weekend :), lub w piatek o 18 po treningu z Idką. W soboty preferuję godziny popołudniowe a w niedziele ranne :) Quote
vikikir Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 KOCHANI KONIECZNIE PRZECZYTAJCIE I PRZEKAZCIE DALEJ KOMU SIE DA!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarne-kwiatki-czyli-komu-nie-dawac-psa-na-kogo-warto-uwazac-117540/ to jest wpis odnosnie tej suni ktora oddalam do adopcji :shake: dla osob ktore trzymaly za nia kciuki moge przekazac dla uspokojenia ze w nieszczesciu znalazla szczescie :multi: wszystko bede opowiadac na spacerkach... ryczalam cala noc :-( Quote
Recommended Posts