Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okazuje się, że nie jest tak wcale różowo:oops: Koniec akcji został przesunięty do
30.10, po to aby było oddanych łącznie 500 głosów. Prowadzimy, ale jeszcze nie wygraliśmy.

Posted

Dopiero przeczytałam.Chamówa na maxa.To raz.Po drugie jak dla mnie to akcja jest ustawiona.jak nie wygrywa ten co ma wygrac-zmiana regulaminu.
Oskarżanie Was jest nie na miejscu.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

hej
ja nie wiem gdzie napisać więc tu pytam

Czy nie wiecie, czy ktoś szuka w ZG dużego, prawdopodobnie mlodego psa kaukazopodobnego, może być innej molosowatej rasy, ja go nie niestety widzialam. Mój tata zwrocil uwagę, że znajomy ma psa, który niby się błąkał po jednym z ZG osiedli. Jest to samiec, miał obrożę przeciwpchelną, jest baaardzo duży, zadbany więc pewnie należy do kogoś. Teraz jest na łańcuchu :mad:.
Acha może być wykastrowany - ten gościu mówił tacie, że jest pewnie młody bo nie interesuje się sukami z cieczką.
Znaleziony zosatł bodajże w grudniu.
Wicie coś? Gdzie mogę poszukać info o zaginioneych?
pozdr

jak coś to na priv proszę, bo rzadko zaglądam na forum z braku czasu

Posted

Widziałam takiego psa na zastalowskim w okolicach szkoły 2 dni temu.Widziałam go tylko z daleka,bo szłam z psem i nie chciałam ryzykować.Nie wiem jakiej był płci,ale wygladał na starszego lub miał problemy ze stawami-chodził powolutku jak dysplastyk.
Był szary z białymi znaczeniami.W typie kaukaza.Wiecej go nie widziałam.Przeszedł obok szkoly w kierunku spawaczy i zniknął.Myslełam,że to pies z domków,bo czesto sie wybieraja takie na spacery po osiedlu.

• 4 weeks later...
Posted

hej, wiem, że to inny wątek, ale może pomożecie... znaleźliśmy taka sunię, błąkała się wokół bloków od kilku godzin róg Woj, Polskiego i Dąbrówki, bardzo zmarznięta i spragniona.... Dziewczyny, znacie ją? nie wygląda na zabiedzoną, trochę płochliwa, głodna ale oswojona. Póki co, kotów mi nie zjada....

Dajcie znać na emaila, jak coś wiecie.
ewa_z_zg@gazeta.pl
Przydałby się tymczas, gdyby nie udało się odnaleźć własciciela dość szybko.... Była bez obroży (ta na zdjęciu jest założona przez nas).

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

och rety jaka tu cisza... no widze ze jak ja sie za to nie zabiore to znikniemy... cholipka tylko ze teraz zima sie zbliza i szybko ciemno....no coz dla chcacego nic trudnego ;] poza tym i tak jestesmy w kontakcie telefonicznym :)

• 2 months later...
Posted

Witajcie!

Czy znalazłby się ktoś, kto chciałby zrobić kontrolę przedadopcyjną u pewnego Pana, który jest zainteresowany adopcją AST-a ze schroniska w Swarzędzu? :razz:

Pozdrawiamy
Linka i Saint

• 3 weeks later...