vikikir Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 hy hy nu jeszce gdybym wiedziala o tym a nie czytala kilka dni po fakcie to pewnie bym dołączyla:eviltong: Quote
Sandra&ABC Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No luuudzie co tu taka cisza? Ja z chęcią się wybiorę gdzieś w przyszłym tygodniu ... Viiiiki :mad: Quote
vikikir Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 kurna blac a Ty juz nie mozesz pozostac przy jednym niku:mad: nu poza tym jakos ciezko sie zgadac... nu musialas sobie konika wybrac? ;) a poza tym mysl o zdaniu prawka to juz bedzie lzej z tymi spotkaniami:p Quote
Sandra&ABC Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Heheh a ty to moje prawko mi tak będziesz wypominać? Niki różne to wina sklerozy nie moja:eviltong: A Konik no problemo , pakuje go w samochód razem z przedłużaczem i możemy jechać :cool1: Quote
Sandra&ABC Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A tak poza tym od piątku będziemy mieli nową spacerowiczkę :cool3: małą rudo ,białą włochatą Kiarkę :cool1: Quote
Sandra&ABC Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Zielona Góra , pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/f1158/mlody-mieszaniec-do-adopcji-zielona-gora-142475/ Quote
Tequila1017 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Oo :crazyeye: Ile osób z ZG, a ja juz tyle na tym forum siedze i nigdy nikogo nie znalazłam :roll: No to kto na spacerek ? :eviltong: Najlepiej w ten weekend co bedzie. :p Quote
inkazg Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 dziś to już nie dam rady ... ale gdyby ktoś był chętny na spacer z dużymi psami typu: goldek, podhalan, hovek to mogę coś zorganizować jutro o 17 Quote
Tequila1017 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 inkazg napisał(a):dziś to już nie dam rady ... ale gdyby ktoś był chętny na spacer z dużymi psami typu: goldek, podhalan, hovek to mogę coś zorganizować jutro o 17 Ja mam Amstaffke .. Ale spacery to tylko we weekendy, bo tak to raczej nic nie wymyśle. Jedynie będę "chyba" w środę w ZG, ale bez psa i z ciotką i mamą. :roll: Quote
inkazg Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 to zostaje przyszła sobota ... powiedzmy o 11 ? ... na placu trawiastym pod amfiteatrem ? Quote
Tequila1017 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 inkazg napisał(a):to zostaje przyszła sobota ... powiedzmy o 11 ? ... na placu trawiastym pod amfiteatrem ? Hmm.. Dam znać w środe. ;) A wgl może wieksza grupka ? Quote
inkazg Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 większa grupa - jak najbardziej trzeba jednak wziąć pod uwagę wielkość i zachowanie psów, ja zapraszam, miło będzie poznać kogoś kto jak ja ma fioła na punkcie psów jutro w poniedziałek organizujemy spacer o 17 - lokalizacja: park koło amfiteatru, a dokładniej koło dużego śmietnika obok bocznych schodów (obok są WC) - opis lokalizacji iście zachęcający - ale dla kogoś kto zna to miejsce nie powinno być problemów. Dla osób które wolą nie ryzykować gdzie to jest o 16:50 jest zbiórka n a skraju parku obok Biedronki PS; O ILE NIE BĘDZIE ULEWY!!! Quote
Tequila1017 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='inkazg']większa grupa - jak najbardziej trzeba jednak wziąć pod uwagę wielkość i zachowanie psów, ja zapraszam, miło będzie poznać kogoś kto jak ja ma fioła na punkcie psów jutro w poniedziałek organizujemy spacer o 17 - lokalizacja: park koło amfiteatru, a dokładniej koło dużego śmietnika obok bocznych schodów (obok są WC) - opis lokalizacji iście zachęcający - ale dla kogoś kto zna to miejsce nie powinno być problemów. Dla osób które wolą nie ryzykować gdzie to jest o 16:50 jest zbiórka n a skraju parku obok Biedronki PS; O ILE NIE BĘDZIE ULEWY!!! My , to kto jeszcze bedzie ? Ale ja i tak nie dam rady. Quote
Cromikowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Mqrtynq, a skąd konkretnie jesteś? bo my (ja, Inka i pozostali) czasem spacerujemy też w Przylepie na lotnisku, może tam Tobie pasuje? Quote
Tequila1017 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Cromikowa napisał(a):Mqrtynq, a skąd konkretnie jesteś? bo my (ja, Inka i pozostali) czasem spacerujemy też w Przylepie na lotnisku, może tam Tobie pasuje? Ja jestem z Kalska. Ale nawet bym sie musiała z mamą zgadać kiedy byśmy pojechały do ZG. Quote
Tequila1017 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wiec tak.. w środę jadę do Zielonej, bo mama chce do ciotki pojechać czy coś. W środę nie idzie się do szkoły wiec chyba rano jedziemy. (chyba, że coś się zmieni i nie zdążę tu napisać to macie gg:13822051). To ktoś sie wybierze na spacerek? :) Tylko jest taki jeden minus.. jadę ze Spanielką.. ona nie lubi za bardzo psów. Chociaż małe może polubić. A i za bardzo w centrum czy gdzies sie nie mogę spotkać.. Ja będę na os. Pomorskim. Quote
Monika&Joker Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wszystkich chętnych na agility zapraszam na zielonogórski wątek : http://www.dogomania.pl/threads/2610-Zielona-GA-ra-zglos-sie-tor-przeszkod?p=13994239#post13994239 W końcu w ZG się coś ruszyło :multi: Quote
Tequila1017 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Monika&Joker']Wszystkich chętnych na agility zapraszam na zielonogórski wątek : http://www.dogomania.pl/threads/2610-Zielona-GA-ra-zglos-sie-tor-przeszkod?p=13994239#post13994239 W końcu w ZG się coś ruszyło :multi: Nareszcie. :multi: Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zrobię małego offa, ale może ktoś się skusi: Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakiem, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków! :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE Miejsce: Bobolin koło Darłowa Data: 5-11 lipca 2010 r. Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy) ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3: Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe Quote
talita Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Witam wszystkich! Jeżeli ktoś by organizował spacer z psami, jestem chętna dołączyć :cool3: jestem właścicielką półrocznego rottka (socjalizujemy się z kim się da ;) ), i starej bokserki :) Psy są łagodne i przyjazne :fadein: :bye: Quote
Marta&Gabi Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jak coś my też chętnie się przyłączymy z Gabi(16 miesięczna goldenka) Quote
Recommended Posts